Benátky n/J – Třebíč 1:4 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 1:0 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 2:3 (0:2 po s.n.)
Frýdek-M. – K. Vary 0:4 (kon.) | Kadaň – Kladno 0:5 (kon.) | Prostějov – Přerov 6:4 (kon.)
Havířov – Slavia 1:2 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Rytíři Kladno
Středa 17.01.2018, 18:00 • ZS Kadaň • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAN KLOZ (10) dostal od kladenského kapitána Tůmy přihrávku zpoza branky a střelou z voleje prostřelil Pavláta. Asistence: David Tůma (9) a Jurij Repe (7).
     
    53:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MATĚJ PEKR (13) se rozjel přímo na branku a bruslemi lízl hranu levého kruhu. Před Pavlátem nic nevmýšlel a vystřelil na vzdálenější tyč, čímž trestné střílení proměnil.
     
    30:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovka nezačala pro Trhače vůbec dobře. Sice vyhráli buly, ale TOMÁŠ REDLICH (12) obral obránce na modré o puk a uháněl kupředu. Samostatný únik s přehledem proměnil a zvýšil kladenské vedení.
     
    20:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se sice nepřesnou přihrávkou připravili o pásmo, jenže rychle se do něj vrátili. ADAM KUBÍK (11) nabral ve střední třetině rychlost, přebruslil všechny bránící hráče a tváří v tvář Pavlátovi nezaváhal. Překonal ho povedeným bekhendovým blafákem, při kterém poslal puk do horní poloviny branky. Asistence: Matěj Pekr (13) a Patrik Machač (22).
     
    12:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se usadili v útočném pásmu, kombinovali, až Přikryl nahrál zpoza branky ADAMU KUBÍKOVI (10), jenž zblízka prostřelil Pavláta a posílá Kladno do vedení. Asistence: Roman Přikryl (18).
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 13. Kubík (R. Přikryl), 21. Kubík (Pekr, Machač), 31. Redlich, 54. Pekr (TS), 58. J. Kloz (D. Tůma, Repe)


    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Spěšný) – Trefný, Černý, Blaha, Buchtela, Cestr, Šefl, Szathmáry – Hlava, Kůs, Wágner – Müller Hejcman, Chlán – Procházka, Rindoš, Krejčiřík – Tupý.
    Rytíři Kladno: Kopřiva (Cikánek) – P. Hořava, Matula, Štindl, Kehar, Veber, Repe – Svedlund, Machač, M. Hořava – Pekr, Přikryl, Kubík – Tůma, Kurjanov, Kloz – Zikmund, Kaut, Redlich.

    Rozhodčí: Jechoutek, Kostourek – Beneš, Malý
    thejrc.org