Benátky n/J – Třebíč 1:4 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 1:0 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 2:3 (0:2 po s.n.)
Frýdek-M. – K. Vary 0:4 (kon.) | Kadaň – Kladno 0:5 (kon.) | Prostějov – Přerov 6:4 (kon.)
Havířov – Slavia 1:2 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Rytíři Kladno
Středa 17.01.2018, 18:00 • ZS Kadaň • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Se závěrečným hvizdem dostává ještě Hlava dvě minuty za hákování, což peprně okomentoval domácí kapitán Trefný, jemuž hlavní sudí ukázal „panenku“ na znamení osobního desetiminutového trestu za nesportovní chování.
     
    57:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAN KLOZ (10) dostal od kladenského kapitána Tůmy přihrávku zpoza branky a střelou z voleje prostřelil Pavláta. Asistence: David Tůma (9) a Jurij Repe (7).
     
    53:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MATĚJ PEKR (13) se rozjel přímo na branku a bruslemi lízl hranu levého kruhu. Před Pavlátem nic nevmýšlel a vystřelil na vzdálenější tyč, čímž trestné střílení proměnil.
     
    53:19
    Pekr měl dvě výborné příležitosti. V první ho vychytal přesouvající se Pavlát, v druhé ho fauloval Szathmáry, takže uvidíme trestné střílení.
     
    48:01
    Teď se parádními bloky zaskvěli Šefl s Tupým. První jmenovaný zastavil Pekrovu ránu po křížné přihrávce, druhý zabránil jistému gólu po Pekrově přihrávce od pravé tyče Pavlátovy branky mezi kruhy.
     
    44:32
    Chlán udržel puk za brankou, odkud ho naservíroval Tupému, jenž ke smůle Trhačů mířil je doprostřed branky, kde stál připravený Kopřiva.
     
    42:23
    Hlava dostal přihrávku od modré k pravé tyči kladenské branky a z první ještě posunul na brankoviště, kde stál Müller, jenž však minul.
     
    40:38
    Matula teď ve střední pásmu nedovoleně přišpendlil na mantinel Hlavu a dostává dvě minuty za nedovolené bránění, čímž připravil Miloslava Hořavu o gól. Machač mu totiž na modré přenechal puk a zkušený forvard, který posílil Kladno z Litvínova trefil z levé strany přesně vzdálenější šibenici. Nebylo mu to ale nic platné.
     
    39:22
    Machač zůstal sám za kadaňskou obranou a zároveň stihl vyjet z pásma, takže nemohl být odpískán ofsajd. Samostatný únik nejproduktivnějšího hráče hostů gólem neskončil, Pavlát teď spoluhráče podržel.
     
    37:25
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Roman Přikryl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    30:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovka nezačala pro Trhače vůbec dobře. Sice vyhráli buly, ale TOMÁŠ REDLICH (12) obral obránce na modré o puk a uháněl kupředu. Samostatný únik s přehledem proměnil a zvýšil kladenské vedení.
     
    30:37
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ladislav Zikmund.
     
    28:34
    Domácí čeká 97 vteřin ve třech proti pěti. Müller se v útočném pásmu při napadání dopustil faulu vysokou holí a putuje na trestnou lavici.
     
    28:10
    V ponechané výhodě udržel Pavlát před brankovou čárou dorážku Machače. Puk si poté vzali domácí, takže hlavní sudí foukl do píšťalky, protože Hlava dostává dvě minuty za sekání.
     
    27:11
    Wágner vlétl po levé straně do pásma, zasekl do středu a vypálil. Kopřiva puk jen vyrazil před sebe, kde neuspěl s dorážkou Tupý.
     
    24:22
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Redlich – 2 min., hákování).
     
    23:33
    Dlouhá přihrávka z vlastního pásma pomohla Rytířům k přečíslení dva na jednoho. Kubíkovu přihrávku však Pekr přejel, protože puk tečoval Trefný.
     
    20:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se sice nepřesnou přihrávkou připravili o pásmo, jenže rychle se do něj vrátili. ADAM KUBÍK (11) nabral ve střední třetině rychlost, přebruslil všechny bránící hráče a tváří v tvář Pavlátovi nezaváhal. Překonal ho povedeným bekhendovým blafákem, při kterém poslal puk do horní poloviny branky. Asistence: Matěj Pekr (13) a Patrik Machač (22).
     
    20:28
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Nicolas Hlava – 2 min., sekání).
     
    20:12
    Pavlátovi nevyšla rozehrávka za brankou, odkud šel puk rychle před ni. Miloslava Hořava však neskóroval, protože domácí brankář se stihl vrátit mezi tři tyče.
     
    17:03
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (František Matula – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    14:59
    Druhý gól měl na hokejce Kloz, který dostal ve středním pásmu přihrávku do jízdy a mírně zleva šel sám na Pavláta. Nikým neatakovaný v dobré pozici však přestřelil.
     
    13:11
    Trhači vyrazili kupředu, Wágner obešel obránce, ale jeho přihrávka od levého mantinelu šla Hlavovi mezi kruhy na paty. Jenže puk si sebral obránce, křížně přenesl hru doprava na Szathmáryho, který nahazoval před branku. Tam tečoval Wágner a puk jen těsně minul pravou tyč Kopřivovy branky.
     
    12:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se usadili v útočném pásmu, kombinovali, až Přikryl nahrál zpoza branky ADAMU KUBÍKOVI (10), jenž zblízka prostřelil Pavláta a posílá Kladno do vedení. Asistence: Roman Přikryl (18).
     
    05:53
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jan Müller – 2 min., hákování).
     
    04:07
    Kladenským dlouho trvalo, než pořádně ohrozili domácí branku, ale hned to stálo za to. Zikmund a Redlich postupovali sami na jediného obránce. První jmenovaný vzal zodpovědnost na sebe a z pravé strany vystřelil. Pavlát si povyjel a byl pozorný.
     
    00:52
    Přerušení po lehkém nahození se Rytířům málem stalo osudným. Puk se po buly dostal od levého mantinelu na modrou k Blahovi, jehož pokus trefil přesně břevno, od kterého se puk odrazil mimo mantinely, takže se vhazuje znovu po levici Kopřivy.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 13. Kubík (R. Přikryl), 21. Kubík (Pekr, Machač), 31. Redlich, 54. Pekr (TS), 58. J. Kloz (D. Tůma, Repe)


    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Spěšný) – Trefný, Černý, Blaha, Buchtela, Cestr, Šefl, Szathmáry – Hlava, Kůs, Wágner – Müller Hejcman, Chlán – Procházka, Rindoš, Krejčiřík – Tupý.
    Rytíři Kladno: Kopřiva (Cikánek) – P. Hořava, Matula, Štindl, Kehar, Veber, Repe – Svedlund, Machač, M. Hořava – Pekr, Přikryl, Kubík – Tůma, Kurjanov, Kloz – Zikmund, Kaut, Redlich.

    Rozhodčí: Jechoutek, Kostourek – Beneš, Malý
    thejrc.org