Opava – Nový Jičín 2:4 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 6:3 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 5:2 (kon.)
Nymburk – Havlíčkův Brod 2:3 (po pr.) | Děčín – Letňany 2:6 (kon.) | Kolín – Písek 0:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:3 (1:3, 0:0, 5:0)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 17.01.2018, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek dnešního večera. Na počtenou! (20:11:15)
     
    Třetí třetina jednoznačně vyzněla lépe pro domácí Drtiče, kteří tuhle periodu vyhráli 5:0, což znamená, že se jim povedl otočit i vývoj zápasů, a proto v dnešním souboji zvítězili nad kopřivnickou Tatrou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči vylepšují svůj náskok. V následném protiútoku dvou proti jednomu se JAKUB HAJNÝ nemýlil. Asistence: Vít Černohous.
     
    58:40
    Kopřivnice se dere za gólem, ale domácí především zlepšili obrannou hru, což znamená, že kopřivnická Tatra to nemá tak jednoduché jako na začátku utkání.
     
    57:38
    Hosté v plném počtu.
     
    57:20
    Druhá polovina přesilové hry nevypadá už podle představ hodonínských fanoušků a ani hokejistů, protože se pětice hodonínských hokejistů nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    56:14
    Drtiči po zlepšeném herním projevu se dočkávají i početní výhody, se kterou zatím nakládají lépe než s těmi předešlými, byť vystřelili jen jednou.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Hrubý – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:16
    Kopřivnici se díky napadajícím útočníkům Hodonína dlouho nedařilo rozehrát, přesto kotouč Hodonínským nepůjčili. Nakonec vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    53:16
    Hosté se vůbec nevzdávají. Sluštíkovu střelu Kotvan bezchybně kryje.
     
    52:16
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští hokejisté odskakují do dvoubrankového vedení. Pětice Hodonínských se musel bránit velkému náporu hostujícího týmu, ale v následném protiútoku se nemýlil DANIEL VANĚK po přihrávce Jana Sedláka při přečíslení dvou proti jednomu.Asistence: Jan Sedlák.
     
    51:40
    Kopřivnice také přidává na svém výkonu. Bránicí pětici domácího celku uzavřela ve svém útočném pásmu. Kotvan několik pokusů vyrazil, avšak nápor kopřivnického týmu pokračuje.
     
    50:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči otáčejí vývoj zápasu. Útočníci z hodonínského týmu skvěla napadali a povedlo se jim tak vybojovat kotouč, který v následném protiútoku od modré čáry dopravil za Hromadovy záda PETR JURČA střelou nad pravý beton Hromady. Asistence: Jakub Kadlec.
     
    49:40
    Jelikož je stav vyrovnaný, tak oba týmy doslova bojují o každý kotouč, a proto na kluzišti vzniká mnoho náznaků bitky.
     
    48:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté vyrovnávají. Jan Sedlák dnes hraje skvěle dopředu, kdy zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej jeden z bránicích hráčů tvrdě obral o kotouč. Ke kotouči se dostal ERIK HLOŽÁNEK, který se z levého rohu vydal s kotoučem doprostřed útočného pásma, při téhle cestě nejprve naznačil střelu, tím se uvolnil od bránícího hráče, a poté skvělou ranou zápěstím zavěsil pod horní tyč. Bez asistence.
     
    47:17
    Domácí v plném počtu.

    Josef Můčka

    Branky a nahrávky: 6. Romančík (Vrána), 45. Jurča (Kobylík), 49. Hložánek, 51. Jurča (Kadlec), 53. Vaněk (Sedlák), 60. Hajný (Černohous) – 2. Sluštík (Mrowiec), 3. Poruba (Mach M.), 14. Poruba (Tomášek, Vyčesaný)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Sedlák, Mojžíš (A), Kobylík, Haloda M., Žabčík, Kužílek – Venclík, Černohous, Matějka, Sajdl (A), Vaněk, Hložánek, Jurča, Charvát (C), Kadlec, Romančík, Hajný, Vrána.
    Trenér: Roman Čechmánek

    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Heinzl, Stříž (C), Marek (A), Mrowiec, Bail, Fojtík – Poruba, Mach M., Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Sluštík, Mach J., Bartošák (A), Pěnčík, Kofroň, Gola
    Trenér: Jaroslav Kofroň

    Rozhodčí: Slavka – Maloušek, Maťašovský
    thejrc.org