Omsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 0:3 (kon.)
Toljatti – Novosibirsk 0:1 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 5:6 (po pr.) | Minsk – Kunlun 1:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Spartak Moskva 4:5 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 7:2 (kon.) | Riga – Chabarovsk 3:4 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Red Star Kunlun
Čtvrtek 18.01.2018, 17:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je konec tohoto utkání. V závěrečném dějství fanoušci nebyli svědky žádné branky, ale šanci vůbec nebylo málo! Po necelých pěti minutách střílel MArc-Andre Gragnani, ale mířil pouze kolem levé tyče. Výborný výkon v poslední třetině převedl hostující brankář Magnus Hellberg, Kunlun i díky němu dnes získává tři body a v tabulce se posunul na jedenácté místo. Dynamo Minsk už ztrácí celkem 12 bodů na osmý Čerepovec a postup do vyřazovací části je tedy daleko. To je z dnešního přenosu vše, přeji pěkný večer. (19:58:57)
     
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Domácí už nemají co ztratit a rozhodli se k hře bez brankáře!
     
    57:50
    Minsk se drží v útočné třetině a snaží se dostat k nějakému pořádnému zakončení, jejich snahu překazil Kyle Chipchura, který poté odjel vystřídat.
     
    56:55
    Taylor Beck se sice dostal k puku, ale už neměl sílu na to, aby s ním udělal něco světoborného a velice rychle o kotouč přišel.
     
    55:33
    Dinamo už nemá moc času na to, aby s výsledkem něco udělal a hráči už páli z každé vzdálenosti, zatím ale ovoce nenese.
     
    54:40
    Denis Osipov dokonale přečetl soupeřovu rozehrávku a dostal se do zakončení, jeho rána ale neměla gólové parametry a brankář se moc nezapotil.
     
    53:52
    Hosté v plném počtu.
     
    53:25
    I přesto, že domácí jsou v početní výhodě, tak si vlastně nevypracovali žádné přímé ohrožení branky a děal jim problém vůbec získát útočné pásmo.
     
    51:52
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Cory Kane – 2 min., podražení).
     
    51:30
    Tohle byla zřejmě největší tutovka hostující celku v třetí třetině! Joonas Järvinen vyjel ze své střídačky a takřka okamžitě se dostal do samostatného úniku! Brankář Jhonas Enroth ale drží naděje svého týmu a zasáhl skvěle svou lapačkou!
     
    51:19
    Hosté v plném počtu.
     
    51:00
    Marc-Andre Gragnani tentokrát přenechal střelu Jacku Skillemu, který rovněž nebyl úspěšný, jeho rána bekhendem letěla kolem levé tyče.
     
    49:58
    Po dlouhé kombinaci se ke střele nakonec odhodlal Marc-Andre Gragnani, ale brankář Magnus Hellberg měl dobrý výhled a tento pokus zlikvidoval.
     
    49:25
    Domácí tým bude mít šanci vstřeli kontaktní branku z přesilové hry, uvidíme, co z toho nakonec bude.
     
    49:19
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Joonas Järvinen – 2 min., sekání).
     
    48:10
    Alexandr Kitarov se poměrně snadno dostal až do útočného pásma, kde mu ovšem dal ostrý direct jeden z obránců a útočník se bude muset vzpamatovat.
     
    47:40
    I hosté na sebe upozornili. Nikita Chlystov se zničehonic dostal k puku a vůbec nic nevymýšlel, jeho rána z první ale nemířila mezi brankovou konstrukci.

    Jan Prošek

    Karel Milec

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 37. Fontaine (Korobov, Gragnani) – 4. Brulé (Blacker), 38. Kane (Yip, Vorobej), 39. Chipchura (Brulé)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Děnisov, Gragnani, D. Osipov, Korobov, Lisovec, Chenkel, Znacharenko, A. Volkov – Skille, Q. Howden, Fontaine – An. Stěpanov, Kovyršin, Bujnickij – Linglet, Kitarov, Šarangovič – Drozd, Karaban, Pavlovič.
    Red Star Kunlun: Hellberg (Skrynik) – Graborenko, Järvinen, Blacker, A. Kulda, Pereťagin, N. Chlystov, Vorobej – Brulé, DeFazio, Beck – Yip, Lessio, Kane – Ponikarovskij, Chipchura, Rissanen – Lebeděv, O'Donnell, Lockhart.
    thejrc.org