Letňany – Havlíčkův Brod 5:6 (kon.) | Mountfield HK – Havířov 1:2 (kon.) | Kladno – Slavia 5:4 (po pr.)
PZ Kladno – Třemošná 6:3 (kon.) | Liberec – Sparta 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 2:6 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 1:2 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 2:1 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 3:1 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.) | Poruba – HK MD Šumperk 0:11 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Vítkovice – Přerov 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HCM Warriors Brno
Čtvrtek 18.01.2018, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    V poslední třetině jsme viděli dvě branky, obě padly do síti Warrioru. Na rozdíl od prvních dvou třetin se ta třetí odehrála v klidnějším tempu a druhou branku Vsetína vstřelil z přečíslení Calaba. Bylo to jen o jednu branku a nic nebylo rozhodnuto, necelou minutu před koncem ale na 3:1 navýšil svým druhým gólem v zápase Půček a Valaši už se mohli radovat. Brno zkusilo utkání ještě zdramatizovat a posledních 30 sekund hrálo při vyloučení Bednaříka 6 na 4. V tomto počtu už žádná branka nepadla a Valaši si připisují výhru.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:05:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Půček vyvezl kotouč do středního pásma, kde chvíli podržel puk na hokejce. Nyní se k němu ale dostává Brno a bude se v posledních devatenácti sekundách snažit zdramatizovat zápas.
     
    59:28
    Atanasiadis zůstává na střídačce.
     
    59:28
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Bednařík – 2 min., hákování).
     
    59:25
    Atanasiadis míří na střídačku a hosté hrají v šesti.
     
    59:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Necelou minutu před koncem třetí třetiny se Vsetín dostává do dvoubrankového vedení, čímž si pravděpodobně pojišťuje vítězství v dnešním zápase. Kunst vypálil od modré čáry a odražený puk se dostal k JANU PŮČKOVI, který poslal kotouč do odkryté části branky. Asistence: Stanislav Kunst, Adam Turek.
     
    58:34
    Kočí ihned po buly vypálil, jeho střela mířila nad branku Atanasiadise.
     
    58:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:31
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Snášel – 2 min., sekání).
     
    57:50
    Marčík čeká před vsetínskou brankou na teč, jeho spoluhráč za brankou je ale těsně bráněn Fenclem a z jeho sevření se nemůže vymanit.
     
    56:53
    Domácí v plném počtu.
     
    55:57
    Půček s Babeliakem a Kočím se mohli vydat za situace tři proti třem do útočného pásma. Prvně jmenovaný ale neudržel puk proti Hyklovi a Warrior pokračuje v útočném snažení. Hostujícímu celku zbývají už jen čtyři minuty na vyrovnání.
     
    55:32
    Mrkvicova střela z mezikruží přes bránící hráče mířila mimo tři tyče. Málek ji přesto raději ukryl v lapačce a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    54:53
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Calaba – 2 min., faul kolenem).
     
    54:36
    Kopřiva s Heinrichem odvedli dobrou práci na obranné modré čáře a mohli se vydat do přečíslení. Vsetínští obránci ale byli v tomto případě rychlejší a za brankou puk dobruslili.
     
    53:45
    Kubíček předvedl výborné napadaní, když z pásma dostal tři vsetínské hráče a převzal si puk ve středním pásmu. Za modrou se ale nedostal a na kotouči je opět domácí tým.
     
    53:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využil nepřesné brněnské rozehrávky a do přečíslení se dostal Stanislav Kunst s TOMÁŠEM CALABOU, který puk od pravé tyčky poslal za přemísťujícího se gólmana. Asistence: Stanislav Kunst, Adam Turek.
     
    51:35
    Sviták byl zahnán s kotoučem do vlastního pásma, kde měl však klid na rozehrávku a Vsetín se opět dostává do pásma. Valaši jsou v útoku aktivní, což ale neplatí o střelách.
     
    50:48
    Vsacané ihned po vhazování ve útočném pásmu vystřelili. Atanasiadis uklízí vyrážečkou puk za branku.
     
    49:53
    Hosté v plném počtu. V posledních sekundách početní výhody vypálil od modré Houser, po jehož střele neměl Atanasiadis ponětí o poloze puku. Ten byl naštěstí pro něj v rohu kluziště a brněnský gólman se snažil zorientovat dříve, než se k puku opět dostali Vsetínští.
     
    49:37
    Vhazovalo se ve středním pásmu, když Valaši buly vyhráli a Vrána nabruslil jen těsně za modrou čáru. Odtud Vrána vystřelil a Atanasiadis vyrazil kotouč koncem hokejky.
     
    48:40
    Přesná přihrávka putovala od Kočího přes Turka až na Babeliaka, který stál úplně volný v mezikruží. Přiblížil se k brankovišti a posílal puk na horní tyčku. Babeliak brněnskou branku přestřelil.
     
    47:53
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Novotný.
     
    46:55
    Málek zopakoval svůj zákrok z první třetiny, kdy skočil do mezikruží. Opět se totiž před vsetínskou brankou strhl chaos a nechybělo mnoho, aby někdo z hráčů Warrioru usměrnil kotouč za záda vsetínského gólmana.
     
    46:16
    Kopřiva se snažil dostat do pásma, ve střední třetině však nepřekonal čtveřici Vsetínských a puk zůstává mezi modrými čarami.
     
    44:57
    Lissovu střelu zblokoval na vrcholu pravého kruhu Marčík. Liss se nevzdal, puk si opět přivlastnil a vyslal střelu od mantinelu. I druhý pokus byl zblokován, tentokrát se do střely postavil Mahdal a Atanasiadis zasahovat nemusel.
     
    44:29
    Hosté v plném počtu.
     
    44:16
    Vrána jednoduše prošel do útočného pásma a Valaši začínají kombinovat.
     
    43:24
    Vsetín se tlačí do blízkosti brankoviště, odkud také vysílá všechny své střely. Pokusům ale chybí přesné zakončení, netrefují volná místa v horních rozích.
     
    42:40
    Kunst nahodil od modré před branku, kde se puku chopil Kočí. Jeho střela trefila připraveného Atanasiadise. K dorážce se dostal ještě Turek, ale ani ten si s brněnským brankářem neporadil.
     
    42:29
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Mrkvica – 2 min., podražení).
     
    41:29
    Ve středním pásmu vybojoval kotouč Vsetín a Zemánek nabruslil po pravém křídle na vrchol kruhu. Odtud vypálil na bližší tyčku a Atanasiadis zasahuje vyrážečkou.
     
    40:56
    Domácí v plném počtu.
     
    40:30
    Brno ve třetí třetině dohrává přesilovku. Početní výhoda nezačala však pro hosty slavně a Warrioru se nedaří dostat do pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině se do útočných šancí dostávaly oba celky. Opět bylo k vidění hodně přečíslení, hlavně na vsetínské straně. Hosty ale výborně podržel gólman Atanasiadis, který si poradil se všemi pokusy, které šly po ledě. Proti jiným vlastně ani zasahovat nemusel, protože střely do horních pater se Vsetínu nedařili. Warrior zahrozil v přesilovkách, ale v početní výhodě také inkasoval. Necelou minutu před koncem druhého dějství vyrovnal v oslabení Jan Půček.
    Třetí třetina začne cca v 18:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši dvaapadesát sekund před koncem druhé třetiny srovnávají. V oslabení ujeli dva na jednoho JAN PŮČEK s Tomášem Calabou. Půček nejprve poslal puk na zcela volného Calabu, jenž měl v mezikruží lepší střeleckou pozici. Po jeho střele vypadl gólmanovi puk z lapačky a zůstal nepokrytý v brankovišti. Z levého křídla si před Atanasiadise sjel Půček a doklepl kotouč nad pravý beton. Asistence: Tomáš Calaba.
     
    38:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – 2 min., krosček).
     
    38:29
    Warrior se snaží držet v útočném pásmu, hra se na obou stranách zklidnila, a tak žádný z týmů nevyvíjí moc velký tlak. Ofenzivně ani defenzivně.
     
    37:28
    U brněnské střídačky vznikla možná až trochu komická situace, kdy při souboji o kotouč zakopli dva hráči hostujícího celku. Puk nechtěně zalehli a hra je přerušena.
     
    36:55
    Domácí v plném počtu.
     
    36:25
    Marčík se Snášelem protečovali kotouč do útočného pásma, vsetínští obránci ale pohotově zakročili, vystihli přihrávku a vyhazují.
     
    35:30
    Brno se ještě nestihlo pořádně rozestavit a Vsetín už vyhazuje. Domácí se snaží udržet puk za brankou Atanasiadise co nejdéle a zatím se jim to daří.
     
    34:55
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Čajanová.
     
    33:59
    Vsetínští se usadili v útočném pásmu a po kombinaci vystřelil od modré Houser. Střele se otevřela volná dráha, a tak na ni brněnský brankář viděl. Po zákroku Atanasiadise vyrážečkou se do útoku dostávají hosté.
     
    32:37
    Sám se do útoku vydal Půček, proti jeho střele brněnský brankář zakročil se štěstím a po zásahu skončil kotouč nepokrytý u levé tyčky. Zpoza branky si k němu najížděl Bednařík, dostat jej na hokejku ale nestihl, jelikož Atanasiadis se bleskově přemístil a ukryl puk pod lapačkou.
     
    32:20
    Hosté v plném počtu.
     
    31:57
    Navrátil nahodil od modré, před brankou se kotouče chopil Vrána, který puk tečoval na chrániče. Od betonů se kotouč odrazil zpátky na Vránu, a tak si vsetínský útočník s osmnáctkou na zádech našel pozici u pravé tyčky. Ani odtud Atanasiadise neprostřelil.
     
    31:17
    Podobně jako Fencl si po vyhraném vhazování počínal také Houser. I jeho střelu má hostující brankář pod kontrolou.
     
    31:06
    Vsetínští si poslali v útočné třetině pár přesných přihrávek a kombinace skončila na hokejce Fencla, který od modré vystřelil. Atanasiadis na střelu viděl a ukryl ji mezi betony.
     
    30:36
    Kunst získal puk po vhazování. Pozorní hráči Warrioru jej však zatlačili až na levý kruh vlastního obranného pásma, odkud se spoluhráči rozehrává.
     
    30:20
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Mahdal – 2 min., napadení).
     
    29:02
    Po levém křídle se do pásma dostal Půček, který z dobré pozice vystřelil. Atanasiadis přidal na své konto další skvělý zákrok betonem. Stejně se počínal taky proti střele Calaby ze stejného úhlu.
     
    28:42
    Vsetín přišel o puk v blízkosti svého brankoviště, a tak musel nepříjemnou situaci velmi rychle vyřešit. Se štěstím vsetínští obránci zablokovali střelu z vrcholu pravého kruhu a vysílají své útočníky dopředu.
     
    27:58
    Hra se nyní odehrává ve středním pásmu a po této pasáži Ludvík pouze nahazuje na vsetínskou branku.
     
    26:52
    U mantinelu se ke kotouči dostal Calaba a sám se vydal na branku hostujícího celku. Zakončení po ledě mezi chrániče se mu nepovedlo, Atanasiadis zakročil pravým betonem.
     
    26:27
    Domácí v plném počtu.
     
    26:16
    Hyklovo nahození z vrcholu levého kruhu tečoval na hranici brankoviště Schweitzer. Puk se otřel o Málkův levý beton a končí u levé tyčky.
     
    25:47
    Mrkvicův pokus od modré ztečoval Calaba za vsetínskou branku.
     
    25:24
    Nyní už ale vsetínský gólman zasahuje. Prudká střela Hykla z levého kruhu končí v jeh lapačce.
     
    24:57
    Po pár kombinacích Warrioru Vsetín vyhazuje. Na Málka v této přesilovce ještě žádná střela nešla.
     
    24:27
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Turek – 2 min., sekání).
     
    24:17
    Zmatek před brankovištěm Atanasiadise brankou nekončí. Hostující gólman nemusel ani zasahovat, jelikož všechna tři zakončení vykryli bránící hráči.
     
    23:26
    Hned za pár okamžiků byla k vidění další šance Vsetína! Tentokrát se Calaba a Půček vydali sami na gólmana. Prvně jmenovaný poslal od mantinelu přesnou přihrávku, Půček puk zpracoval, ale odskočil mu od hokejky, čímž se zakončení zhoršilo. Pokus vsetínského útočníka skončil tyčkou.
     
    23:15
    Domácí jeli v přečíslení tři na dva. Vrána to vzal na sebe, zblízka ale hostujícího brankáře nepřekonal.
     
    22:30
    Bednařík si poradil s Orsechem a vybojoval kotouč u mantinelu obranného pásma. Valaši teď budou mít za úkol dostat se před branku Brna.
     
    21:01
    Vsetínské nahození do pásma napřed nevypadalo vůbec nebezpečně. Kotouč na poslední chvíli dobruslil Turek a snažil se jej procpat mezi levou tyčku a tělo gólmana. Atanasiadis se stačil rychle přemístit a puk pokryl.
     
    20:33
    Mrkvica nabruslil do mezikruží a vyslal ránu zápěstím. Málek proti ráně zakročil lapačkou a rozehrává.
     
    20:03
    Kotouče se po vhazování chopili hosté a stáhli se za svou branku. Odtud rozehrávají.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Aktivnější hru předvedli v první třetině domácí, doplatili ale na nepřesná zakončení v úvodu zápasu, a tak se příležitosti chopili hosté. Brno bylo dlouho pod tlakem a také hrálo často v oslabení. Když se ale usadilo před Málkem, ze druhé vážnější šance vsítilo úvodní branku zápasu. Je to zatím jediný gól, který jsme dneska na Lapači viděli.
    Druhá třetina začne cca v 17:44.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Mrkvica chtěl vzít vše na sebe a vydat se do útoku. Tento nápad se nesetkal s pochopením na vsetínské straně a domácí nedovolili hostujícímu obránci přechod přes střední pásmo.
     
    18:59
    Vsetín se dokázal natlačit do útočného pásma, tam se ale puku bleskově chopili hosté a chtějí rozehrát zpoza vlastní branky. Na první pokus nejsou úspěšní a píská se zakázané uvolnění.
     
    17:39
    Domácí v plném počtu.
     
    17:32
    Valaši se v početní nevýhodě vydali dva na jednoho. Při aktivním napadání od bránícího hráče už to vypadalo, že ke střele ani nedojde. Puk však se štěstím prošel na Bednaříka, který zakončil na bližší tyčku.
     
    16:54
    Kombinaci Warrioru napadal Kočí ta dlouho, až se dostal ke kotouči a vyhodil z pásma. Po dobrém střídání v oslabení se tento vsetínský hráč vydává na střídačku.
     
    16:18
    Brněnskou přihrávku o mantinel, kterou vyslal Mrkvica, vystihl Kočí a vyhazuje do rohu za Atanasiadisovu branku.
     
    15:49
    Brno vyhrálo vhazování v útočném pásmu a Hykl po krátké kombinaci vystřelil od modré. Málek na jeho střelu neviděl dobře, lapačkou ale zakročit dokázal.
     
    15:39
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Liss – 2 min., podražení).
     
    14:57
    Hosté v plném počtu.
     
    14:38
    Warrioru se podařilo vyhodit a Mrkvica vyslal i ztečovanou střelu. Vsetín ale výrazně zvýšil tempo hry a rychlým pohybem dokázal dostat puk zpátky pod svou kontrolu.
     
    14:21
    Kunstova střela od modré končí v ochranné síti a po vsetínské akci se bude vhazovat po levé ruce Atanasiadise.
     
    13:30
    Vsetín na svého soupeře střílí ze všech stran. V této počtení výhodě, na rozdíl od těch předchozích, nechybí přesná střelba. Brněnský gólman si zatím dokázal poradit i se střelami, na které moc neviděl.
     
    12:57
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Orsech – 2 min., napadení).
     
    12:05
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Máme tu první branku zápasu, která padá z hokejky hostujícího hráče. JAN NOVOTNÝ dokázal dokonale využít zmatku před vsetínským brankovištěm a také toho, že Málek přes clonu hráčů vůbec nic neviděl, a tak nestačil zareagovat na pokus po ledě mezi betony. Asistence: Tadeáš Kuchař, Lukáš Marčík.
     
    11:22
    Závěr přesilovky strávili hosté v útočné třetině, což je pochopitelně nabudilo. Kočí nedokázal udržet vybojované útočné pásma, a tak se musel rychle vracet do obrany, nakonec je ale vše jinak a píská se zakázané uvolnění. Hra se stěhuje před Atanasiadise.
     
    10:48
    Hosté v plném počtu.
     
    10:19
    Na pozoru se musel mít vsetínský gólman Málek. Warrior se vydal ve dvou do útoku a Mrkvica zakončoval od levé tyčky. Málek byl připraven, skákavý kotouč bylo těžké zkrotit, a tak vsetínský brankář celou situaci vyřešil až skokem do mezikruží.
     
    09:43
    Po kombinaci Čajanové se Zemánkem končí puk v Atanasiadisově lapačce.
     
    09:19
    Hraje se převážně za brankou Warrioru, hostům se daří nepouštět Vsetín ke střele, kotouč však ještě nevyhodili.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Hanák – 2 min., podražení).
     
    07:50
    Novotný prošel po levém křídle do mezikruží, kde se mu přes bránící hráče dlouho nedařilo najít vhodnou palebnou pozici. Svou příležitost nakonec promarnil, když zakončil až od mantinelu. Jeho střela zamířila mimo branku.
     
    06:40
    Schweitzer se snažil udržet pásmo, o puk jej ale obral Půček, který se okamžitě přemístil na druhou stranu kluziště. Pro změnu je to on, kdo se snaží udržet před brankářem soupeře.
     
    05:41
    Vsetín je stále aktivní v útočné třetině, i přes to ale nemá Atanasiadis moc práce a nezasahuje často.
     
    04:27
    Fencl prokličkoval mezi hráči soupeře a sám se dostal až před branku, zakončoval z levého kruhu. Od betonů odražený kotouč tečoval brněnský obránce na hokejku Turka, jenž tak mohl dopravit puk do odkryté brány. Vracející se obrana ale zaúřadovala dobře a kotouč vsetínskému útočníkovi vypíchla.
     
    03:51
    Valaši se drží před Atanasiadisem, většina střel je ale zblokována nebo končí mimo branku.
     
    03:00
    Zemánek se bleskově dostal do útočného pásma, ve kterém podél mantinelu přihrál na Čajanovou. Vsetínská hráčka byla těsně bráněna a puku se zmocnili hosté.
     
    02:37
    Hosté v plném počtu.
     
    02:20
    Bednářík posunul kotouč z levého kruhu na branku a Atanasiadis jej přikryl lapačkou. Vhazovat se bude po levici brněnského gólmana.
     
    01:36
    Hostům se daří vyhazovat kotouč do útočného pásma a vsetínskou ofenzivu brzdí nepřesné přihrávky a postavení mimo hru, proto se domácí ještě nedostali ke střele.
     
    00:37
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Kubíček – 2 min., podražení).
     
    00:31
    První větší závar před vsetínskou brankou uhasil u pravé tyčky Navrátil a Kubíček musí rozehrát z rohu kluziště.
     
    00:07
    Na úvodním buly byli úspěšnější domácí, u puku se ale neudrželi dlouho a Hykl nahazuje na Málkovu branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Houser, Navrátil, Fencl, Kunst, Velikovský, Sviták – Kočí, Babeliak, Vrána – Calaba, J. Půček, Turek – Zemánek, Dědek, Liss – Bednařík, Urban, Kuchařík, Čajanová.

    HCM Warrior Brno: Atanasiadis (Šebo) – Fojt, Mrkvica, Kopřiva, Hykl, Hanák, Ludvík, Mahdal – Kubíček, Kuchař, Schweitzer, Marčík, Orsech, Snášel, Novotný, Heinrich.

    Rozhodčí: Cabák – Gebauer, Rožánek.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Výhra Poruby v minulém kole a neúspěch Vsetína proti Technice znamenal propad Valachů v tabulce. Nyní jsou Vsacané na posledním, a tedy sestupovém, místě. Na tým Ostravy Poruby však ztrácejí pouze bod, takže ještě nic není ztraceno. Hra Valachů jde navíc zápas od zápasu nahoru.
    Na čele tabulky kanadského bodování Vsetína najdeme Jana Půčka (3+8) s Adamem Turkem (6+5), jenž je i nejlepším střelcem týmu. Z obránců je nejlepší Václav Kočí (4+6), který se často prezentuje i v ofenzivě.
     
    HCM Warrior Brno

    Jeden ze dvou brněnských celků ve skupině E je na čtvrtém místě tabulky a jeho městský rival drží na třetí příčce náskok 16 bodů. V posledním zápase podlehl Warrior, možná trochu překvapivě, Porubě. V tomto utkání nevstřelil na domácím ledě ani jednu branku a ostravskému celku podlehl 0:1. Předtím si v derby poradil s Technikou (4:1) a i předchozí výsledky byly jako na houpačce.
    Nejlepší hráči týmu jsou Albert Schweitzer (3+4) a Martin Snášel (3+3).
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje, a to u online přenosu ze zápasu ELIOD extraligy mladšího dorostu mezi VHK ROBE Vsetín a HCM Warrior Brno.

    Vzájemná utkání dnešních soupeřů
    23.9.2017 Warrior Brno – Vsetín 3:0
    2.11.2017 Vsetín – Warrior Brno 3:1
    19.12.2017 Warrior Brno – Vsetín 2:5

    I když jsou Brněnští v tabulce nad Vsetínem, vzájemná měření sil mluví ve prospěch Valachů. Ti sice v úvodu sezóny nevstřelili na Úvoze ani branku a Brnu podlehli, další dvě utkání jim ale vyšla na jedničku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 40. Půček (Calaba), 54. Calaba (Kunst, Turek), 60. Půček (Kunst, Turek) – 13. Novotný (Kuchař, Marčík)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Kunst, Navrátil, Fencl, Kočí, Houser, Sviták, Velikovský – Bednařík, Babeliak, Vrána – Calaba, J. Půček, Turek – Čajanová, Zemánek, Liss – Urban, Kuchařík, Dědek.
    HCM Warriors Brno: Atanasiadis (Šebo) – Fojt, Mrkvica, Kopřiva, Hykl, Hanák, Ludvík, Mahdal – Kubíček, Kuchař, Schweitzer, Marčík, Orsech, Snášel, Novotný, Heinrich.

    Rozhodčí: Cabák – Gebauer, Rožánek
    thejrc.org