Ufa – CSKA Moskva 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 2:4 (kon.)
Soči – Jokerit 2:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Pátek 19.01.2018, 17:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:03:01)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (KZN) 0+0, 3 střely, čas na ledě 14:10

    Jakub Štěpánek (SBA) 16 zákroků, 2 góly, 80%%
    Tomáš Voráček (SBA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:20
    Michal Řepík (SBA) 0+2, 2 střely, čas na ledě 15:47
    Tomáš Černý (SBA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:01
     
    Střely na branku: 36 – 22
     
    Je dobojováno. Slovan nakonec udržel své dvoubrankové vedení a z ledu lídra Východní skupiny tak vezou tři body do tabulky. Hosté prakticky celý zápas diktovali tempo hry a i po výborném výkonu Jakuba Štěpánka v závěru utkání neinkasovali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Puk je v pásmu domácích, kde si ho přebírá jeden z obránců Kazaně a zaváží ho do útočné třetiny. Kazanští už ale nic nestihnou. Zápas je tak už u samého konce.
     
    59:24
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Roman Manuchov – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Ryan Garbutt – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    59:17
    Slovanisté hrají velmi dobře v obraně a nyní vytlačili kotouč z vlastního pásma. Stále tak drží svůj dvoubrankový náskok a vypadá to, že se jim to vzhledem času, jaký právě svítí na ukazateli, podaří.
     
    58:47
    Hosté nyní poslali kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Takticky tak domácí nepustili k powerplay.
     
    58:17
    Svitov pálil na Štěpánka, po ní dorážel těsně před ním Rob Klinkahammer, ale ani jeho dotěrná střela mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:29
    Réway odzbrojil Sekáče, poté si sjel do prostoru mezi kruhy, ale jeho rána byla hodně nepřesná. Domácí pak rychle spěchají na druhou stranu.
     
    57:01
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    56:35
    Nyní schytal prudkou ránu od vlastního spoluhráče, jenž střílel od modré čáry, Arťom Lukojanov, který se jen těžko zvedá z ledu. Nakonec za pomoci spoluhráčů už je v péči lékařů a vypadá to na zranění jeho levé ruky.
     
    56:33
    Després zachytil kotouč, ale nepodařilo se mu ho zase vyhodit. Domácí jsou stále v pásmu Slovanu a kombinují.
     
    55:52
    Ten si připravil další skvělý zákrok. Po něm pak se snažili hosté vyhodit puk zase až před Garipova, a to se jim nyní daří. Z dlouhého trestu tak už zbývá necelá minuta.
     
    55:22
    Domácí se drží v pásmu Slovanu, kterému se zatím nedaří puk vyhodit pryč z pásma. Domácí tak kombinují i nadále před Jakubem Štěpánkem.
     
    54:47
    Slovan po zisku kotouče okamžitě vyhazuje tento až před Emila Garipova a další akci musí domácí rozehrát z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    54:36
    Galijev je na ledové ploše, domácí jsou tak v plném počtu a začíná jejich další část přesilové hry.Ta může trvat ještě něco málo přes dvě minuty.
     
    54:05
    Zakázané uvolnění Slovanu a hra se tak stěhuje zpět před Jakuba Štěpánka, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    53:51
    Další zákrok Jakuba Štěpánka znamenal podržení svého týmu a také jeho dvoubrankového náskoku.
     
    53:27
    Zatím se ani jeden tým nedostal do zakončení a sledujeme hru častěji ve středním pásmu.
     
    52:36
    Síly na ledě se ale srovnají. Galijev dostává dvě minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici. Uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    52:01
    Eliezer Šerbatov dostává pětiminutový trest a trest do konce utkání za seknutí Glinkina mezi nohy a zbytečně tak oslabuje na dlouho svůj tým. Trest odpyká Marek Hecl.
     
    51:38
    Nyní byl nebezpečný Anton Lander, který z levého kruhu poslal kotouč zase na branku hostů. Ale Andrej Meszároš pohotovým obranným zákrokem zastavil akci domácích a pomohl tak svému brankáři, který nemusel jít do zákroku.
     
    51:01
    Domácí se natlačili zase před Štěpánkovu branku, kde vznikla skrumáž. V ní se ale lépe zorientovali hostující obránci, kteří tak vyhodili puk ze svého pásma v pravý čas.
    50:17 Alexandr SVITOV - 2:4
     
    50:17
    Kazaň vstřelila branku!
    Nyní se to už ale domácím povedlo a snižují na rozdíl dvou branek. Ránu Markova od modré čáry Štěpánek ještě pokryl, ale na dorážku těsně před vlastní brankou už byl krátku. ALEXANDR SVITOV pohotově zasunul puk do části jeho odkryté klece – 4:2. Kazaň je tak dost možná zpátky ve hře. Asistence: Andrej Markov.
     
    49:50
    Ljamkin byl u zrodu další akce Kazaně, ale připravený Jakub Štěpánek byl mezi třemi tyčemi opět pozorný a podržel svůj tým.
     
    49:21
    Jiří Sekáč se proháčkoval až do prostoru mezi kruhy a odtud pak poslal puk Sidorovovi, jenž nechal vyniknout Jakuba Štěpánka, jenž zasáhl efektním semaforem.
     
    48:31
    Na opačné straně zahrozili zase hosté, ale střela Sersena skončila na pozorné obraně Kazaně, která tak později otáčí hru na druhou stranu hřiště.
     
    48:15
    Nepříjemná střela Antona Glinkina znamenala další zákrok pro Jakuba Štěpánka, jenž kotouč lapil do své lapačky. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    47:35
    Svitov napadal v obranném pásmu Slovanu Voráčka, ale hostující obránce nakonec puk zachytil a nepustil tak domácí celek do žádného zakončení.
     
    47:00
    Šerbatov na druhé straně nabil najíždějícímu Eliezeru Šerbatovovi, ale jeho přízemní projektil skončil jen na levém betonu Emila Garipova.
     
    46:16
    Alexej Potapov si klepl o přihrávku na levém kruhu. Následně pak se jí i dočkal a vyslal na Štěpánka tvrdou střelu, se kterou si český brankář ve službách Slovanu dokázal poradit.
     
    46:09
    Následuje další komerční přestávka.
     
    46:06
    Tkačov poslal kotouč najíždějícímu Attemu Ohtamovi, ten ale svou střelu poslal mimo tři tyče.
     
    45:28
    Na druhé straně se ke střele dostal Marek Sloboda, ale přes klubko těl domácích obránců kotouč nakonec vůbec neprošel.
     
    44:58
    Jenže do útočného pásma se domácí nedostali. Dopustili se postavení mimo hru a ta je tak vykázána zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    44:50
    Marek Viedenský se málem v blízkosti domácí branky dostal ke kotouči a ohrozil tak branku domácích. Ale nakonec mu jeho úmysl zmařila obrana Kazaně, která tak míří do útoku.
     
    43:51
    Garipov musel rozehrát puk směrem dopředu, byl kousek od své branky, která byla odkrytá a dotíral na něho jeden z hostujících útočníků. Nakonec se mu to povedlo a směrem dopředu jdou domácí hráči.
     
    43:43
    Domácí se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před brankáře Emila Garipova. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    43:04
    Simon Després zastavil střelu Kazaně a sám poté vyvezl kotouč do bezpečí a díky tomu se hosté dostali do další akce. Tentokráte si ale jejich střelu pohlídal Emil Garipov mezi třemi domácími tyčemi.
     
    42:58
    Anton Glinkin vyslal jedovatou střelu na branku Slovanu a Jakub Štěpánek pak maskou kotouč vyrazil do bezpečí. Hra je okamžitě po zásahu jeho helmy přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    42:31
    Andrej Meszároš byl u další akce Slovanu, když zblízka opět dorážel, tentokráte střelu Slobody. Garipov pak raději ukryl kotouč pod svojí lapačkou a raději přerušil hru.
     
    41:58
    Další chyba v obranném pásmu domácích a hosté se dostali do dalšího střeleckého pokusu. Ten ale skončil na domácí obraně.
     
    41:19
    No tak s takovým výsledkem domácí už jen těžko něco udělají. Hosté jsou rozjetí a i nyní velmi zahrozili před Garipovem. Juraj Mikúš se rozjel na Garipova, ten jeho střelu vyrazil před sebe a dorážející Meszároš málem znovu skóroval.
    40:27 Zach BOYCHUK - 1:4
     
    40:27
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hned na začátku třetí třetiny odskakují hosté na tříbrankový rozdíl. Michal Řepík poslal kotouč ZACHU BOYCHUKOVI, který poté z levé strany sklepl kotouč a ten skončil za zády Emila Garipova – 1:4. Asistence: Andrej Meszároš a Michal Řepík.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 7
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní byly k vidění opět dvě branky, a to na straně hostů. V pětatřicáté minutě využil další přesilovou hru Andrej Meszároš a otočil tak stav utkání na stranu Slovanu. Hned na to pak prostřelil Garipova také Tomáš Hrnka, jenž dal Slovanu dokonce dvoubrankový náskok. Domácí tak mají před sebou nelehký úkol, a sice minimálně srovnat stav tohoto utkání, pomýšlejí-li na úspěch. Třetí třetina začne přibližně v 19:15.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:42
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Roman Manuchov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Simon Després – 2 min., hrubost).
     
    39:15
    Zach Boychuk si sjel na pravou stranu domácí branky, ale jeho střela byla nepřesná. Hosté měli v závěru druhého dějství další šanci, jako tomu bylo v první třetině.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    Toto utkání sleduje 5 449 diváků.
     
    38:05
    Bratislavané ubránili další akci domácích a sami se pak dostali do útočného pásma. Po přihrávce Réwaye střílel Sloboda, ale jeho rána mezi tři tyče nezaplula.
     
    37:21
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    36:55
    Další vyhození kotouče hosty až před Garipova a jejich oslabení se už chýlí ke svému konci.
     
    36:26
    Slovan se zatím velmi dobře brání a vyhazuje puky do bezpečí. Domácí se ke střele pořádně ani nedostali a marně tak čekají na kontaktní branku.
     
    35:21
    Nyní mají domácí možnost snížit v přesilové hře. Garbutt inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    35:10
    Domácí se snažili najít rychlou odpověď, ale v útočném pásmu si nepočínali dobře a jejich střela skončila mimo.
    34:39 Tomáš HRNKA - 1:3
     
    34:39
    Slovan právě vstřelil branku!
    A Bratislavané jdou do dvoubrankového vedení. TOMÁŠ HRNKA za brankou domácích vyšťoural kotouč a poté si sjel těsně před Garipova, kterého přízemní střelou prostřelil – 1:3. Bez asistence.
    34:01 Andrej MESZÁROŠ - 1:2
     
    34:01
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru a otáčejí stav utkání na svou stranu. ANDREJ MESZÁROŠ střílel od modré čáry a hokejka jednoho z domácích hráčů usměrnila puk za záda Garipova – 1:2. Asistence: Juraj Mikúš a Michal Řepík.
     
    33:32
    Slovan má k dispozici přesilovou hru. Rob Klinkhammer dostává dvě minuty za sekání a zbytečně tak svůj tým oslabil. Ten se bude bránit ve čtyřech hráčích.
     
    33:16
    Tomáš Voráček pálil z levé strany a Garipov vytěsnil puk vysoko nad vlastní branku a zabránil tak další šanci Slovanu.
     
    32:34
    Bačík nechtěně odevzdal kotouč Sidorovovi, ale druhý jmenovaný pak dobře nestřílel a hosté se hned dokázali dostat ze svého vlastního obranného pásma.
     
    32:19
    Je tu další komerční přestávka.
     
    31:45
    Jiří Sekáč dostal nabito na pravý kruh a poté svou střelou vyzkoušel pozornost Jakuba Štěpánka. V přímém českém souboji pak uspěl brankář ve službách Slovanu, jenž kotouč chytil do své lapačky.
     
    31:26
    Justin Azevedo našel volného Burmistrova, druhý jmenovaný ale poté hostující branku netrefil podle svých představ. Hra je znovu přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    30:54
    Až nyní se hosté dokázali osvobodit a poslali kotouč až před Emila Garipova.
     
    30:12
    Galijev pálil ihned po vhazování v bratislavském pásmu, ale Jakub Štěpánek jeho střelu vyrazil do bezpečí. Kazanští udrželi útočné pásmo a stále hrozí před hostující brankou.
     
    30:08
    Přesilovka pro domácí. Patrik Bačík dostává dvě minuty za sekání a už sedí na trestné lavici.
     
    29:38
    Tokranov byl v zajímavé střelecké pozici. Jeho střelu ale pokryla obrana Slovanu, která nedopustila, aby se domácí tým dostal znovu do vedení.
     
    29:12
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    27:55
    Zach Boychuk střílel z levého kruhu. Jeho jedovatou střelu ale pokryl Garipov, který poté raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    27:16
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    27:12
    Domácí dostávají dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě a Slovan má k dispozici další přesilovou hru.
     
    26:56
    Glinkin dostal puk do předbrankového prostoru hostů, následně pak ho ještě tečoval Gluchov, ale ani jeho pokus nebyl z kategorie těch úspěšných. Další nebezpečnou akci Slovan ubránil.
     
    25:46
    Atte Ohtamaa si nabruslil na levý kruh a odtud pak střílel nebezpečně na Jakuba Štěpánka. Druhý jmenovaný nastavil svůj pravý beton a další střelu Kazaně zastavil.
     
    25:15
    Skalický poslal do úniku Slobodu, ale Atte Ohtamaa byl jako první u kotouče. Zastavil tak další akci hostů a zároveň poslal kotouč daleko od vlastní branky.
     
    24:51
    Justin Azevedo se dostal ke střele přes obránce Sersena a vystřelil. Jakub Štěpánek pak jeho štiplavou střelu pokryl a podržel svůj tým.
     
    24:15
    Marek Viedenský se snažil o střelu před Garipovem, ale obránce Tokranov mu jeho úmysl zmařil pozorným obranným zákrokem.
     
    23:19
    Poté se vhazovalo po jeho pravé ruce a Bratislavané se opět uhnízdili před ním. Jejich další střela byla sražena mimo tři tyče a na opačnou stranu už spěchají hráči Kazaně.
     
    22:58
    Marek Hecl nechal puk Sersenovi. Poté se před brankou Kazaně musel zaskvět Garipov, jenž chytil střelu Sersena od modré čáry.
     
    21:55
    Atte Ohtamaa dostal nabito na modrou čáru, odkud následně vyslal jedovatou střelu. Ta se ale otřela o chránič jednoho z hostujících obránců a Slovan bleskově míří do útočného pásma.
     
    21:16
    Vladimir Tkačov zamíchal kotoučem kousek před útočnou modrou čárou. Poté poslal kotouč spoluhráči, který se ale do zakončení nedostal.
     
    20:41
    Na druhé straně střílel z otočky Marek Viedenský, toho ale zastavila obrana Kazaně, která tak znovu kryje bratislavskou střelu.
     
    20:11
    Hned v úvodu druhé třetiny se v pásmu hostů uhnízdili domácí hráči, ale jejich střela skončila vedle Štěpánkovy branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 8 – 9
     
    První třetina je minulostí. V ní jsme viděli dvě branky. Nejprve skóre zápasu otevřel ve dvanácté minutě Arťom Lukojanov a poslal Kazaň do vedení. O čtyři minuty později ale hosté srovnali zásluhou Michala Sersena, který po deseti vteřinách využil nabídnutou přesilovou hru. V samotném závěru měl ještě velkou šanci Michal Řepík, ale do vedení Slovan neposlal. Další třetina začne přibližně v 18:25.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:45 Obrovská šance Řepíka, kterou zastavil Ohtamaa.
     
    19:45
    Nejprve střílel Zach Boychuk z pravé strany. Kotouč se odrazil k volnému Michalu Řepíkovi na levém kruhu. Ten poté vyslal dělovku na domácí branku, ale odkrytou branku netrefil. Atte Ohtamaa totiž na poslední chvíli jeho střelu zastavil.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:58
    Sloboda si sjel do blízkosti branky Kazaně, jeho střelu ale Garipov vyrazil do bezpečí. Hosté na konci první třetiny zvýšili tempo a vycítili, že by se mohli ještě dostat do nějaké šance.
     
    18:49
    Ke střele se dostal znovu Lukojanov, ale Jakub Štěpának byl opět pozorný a jeho střelu pokryl. Před dotírajícími útočníky Kazaně pak raději hru přerušil.
     
    17:24
    Z pravého kruhu vyslal prudkou střelu Michail Sidorov, Štěpánkův levý beton byl ale na svém místě a hostující brankář tak svůj tým podržel.
     
    16:41
    Lander skočil do střely Řepíka z levé strany a hned na to pak šli domácí znovu do útoku. Tam ale nic nevymysleli a hosté otáčí směr hry zase na opačný konec hřiště.
    15:54 Michal SERSEN - 1:1
     
    15:54
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Hostům stačilo na využití své přesilové hry pouhých deset vteřin. Nejprve pálil z levého kruhu Meszároš, ale beton Garipova byl připravený. Střelu z prostoru mezi kruhy z hole MICHALA SERSENA už ne. Jeho dělovka zapadla za jeho záda a začíná se znovu od začátku – 1:1. Bez asistence.
     
    15:44
    Přesilovku si nyní zahrají hráči Slovanu. Ljamkin inkasuje dvě minuty za krosček a už sedí na trestné lavici. Hosté tak mají šanci srovnat stav utkání v početní výhodě.
     
    14:56
    Vysoko v útočném pásmu napadali dva hráči Slovanu a nakonec kotouč udrželi. Hned na to střílel z vrcholu mezikruží Bačík, jeho střelu ale vyrazil Garipov do bezpečí.
     
    14:12
    Slovan je už v plném počtu.
     
    13:47
    Tkačov se natlačil před branku hostů, z pravé strany nadvakrát chtěl překonat Štěpánka, ale ten včas nastavil svůj levý beton a zastavil tak akci Kazaně. Hra je následně pak přerušena.
     
    13:15
    Znovu se Bratislavané osvobodili a domácí tak musejí zakládat svou další přesilovkovou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    12:26
    Hosté se poprvé dokázali osvobodit, když vyhodili puk až před Garipova. Nicméně nyní už domácí hráči míří před jejich branku, kde se pokusí využít přesilovou hru.
     
    12:12
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Tomáš Černý – 2 min., držení protihráče).
    11:18 Arťom LUKOJANOV - 1:0
     
    11:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Za brankou dokázal protlačit puk před hostující branku Michail Gluchov. Tam byl připravený ARŤOM LUKOJANOV, jenž pohotovou střelou uklidil poprvé kotouč do hostující sítě – 1:0. Asistence: Michail Gluchov.
     
    10:25
    Genoway prohrál souboj o puk s Tkačovem. Druhý jmenovaný byl rychlejší a hned na to ho poslal Sekáčovi. Český útočník si pak nabruslil až na pravý kruh, jeho střela šla ale mimo tři tyče.
     
    09:35
    Odražený puk, který skončil v prostoru mezi kruhy, si převzala obrana Slovanu. Následně pak si podél pravého mantinelu nabruslil Michal Řepík. Ten z úhlu nahodil puk před domácí branku, kde ho raději svým betonem vykopl Garipov.
     
    08:42
    Za brankou hostů bojovali dva hráči Slovanu o kotouč, nakonec ho získali a otočili hru na opačnou stranu. Při přechodu do útočného pásma ale přišel Després o puk a další akce končí velmi brzy.
     
    07:52
    Bačík rozehrál puk Šerbatovovi, jenž ještě kotouč posunul spoluhráči. Následně pak ale akce Slovanu skončila. Do souhry vložil svoji hůl Ljakmin a překazil tak možnou šanci hostů.
     
    07:13
    Domácí hráči se v útočném pásmu dostali k další střele, ale ta byla pokryta obranou Slovanu. Bratislavané tak míří zase před branku Kazaně, kterou hájí Emil Garipov.
     
    06:59
    Následuje první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    06:59
    Jedovatou střelu vyslal na Štěpánka Andrej Markov. Rána to byla pořádná, ale i kdyby padl gól, nemohl by být uznán, neboť Anton Lander stál v brankovišti. Hra je okamžitě přerušena.
     
    06:35
    Atte Ohtamaa odehrál kotouč do středního pásma a společně se svými spoluhráči odešel střídat.
     
    06:06
    Nic z toho nebylo, domácí se dostali okamžitě na druhou stranu, kde střílel Glinkin, ani jeho projektil si ale cestu mezi tři slovenské tyče nenašel.
     
    05:36
    Ovšem domácí v útočné třetině dlouho nepobyli. Hosté jim sebrali puk prakticky hned po vhazování a sami pak postupně založili další akci.
     
    05:31
    Zakázané uvolnění hostů a hra se tak stěhuje do jejich pásma. Vhazovat se bude po levé ruce Jakuba Štěpánka.
     
    04:53
    Sidorov nahodil puk před branku Slovanu, Pavol Skalický ho ale dokázal zachytit a do zakončení domácí tým nepustil.
     
    04:17
    Tempo hry je na úvod utkání velmi rychlé, akce střídá akci na obou stranách a vidíme tak velmi útočnou hru. Zatím ale oba brankáři své svatyně hájí na jedničku.
     
    03:12
    Després hledal kolmicí Marka Viedenského. Ten si sjel zpoza branky Kazaně až před Emila Garipova, ale ten byl mezi třemi tyčemi pozorný.
     
    02:30
    Kazanští zase atakovali předbrankový prostor Slovanu, ale další jejich střela končí na Štěpánkovi. Ten okamžitě kotouč rozehrál a poslal ho mezi své spoluhráče, kteří už spěchají do útočného pásma.
     
    01:41
    Arťom Lukujanov střílel z prostoru mezi kruhy. Meszároš mu ale úhel střely snížil a poté se k puku dostala obrana Slovanu, která posílá černou gumu zpět na opačnou stranu.
     
    01:04
    Jiří Sekáč dostal přihrávku na pravý kruh, jeho následná střela ale skončila pouze na Jakubu Štěpánkovi. Hosté si tak přebírají znovu kotouč a míří do útočného pásma.
     
    00:27
    Hosté se po vhazování natlačili před branku Kazaně, chvíli v pásmu pobyli, ale Bačíkova střela skončila mimo tři tyče. Na druhou stranu tak míří hráči Kazaně.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oficiality tohoto utkání jsou za námi a utkání už tak za malý okamžik začne.
     
    A protože Kazaň je v oblasti Tatarstánu, zazní ještě právě hymna republiky Tatarstán.
     
    A nyní už také hymna Ruské federace.
     
    Na ledě v Kazani už zní slovenská hymna.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Ak Bars Kazaň: Garipov (Šaryčenkov) – Manuchov, Markov (A), Batyršin, Tokranov, Ljamkin, Ohtamaa, Sidorov – Galijev, Lander, Klinkhammer – Azevedo, Tkačov, Sekáč – M. Gluchov (A), A. Potapov, Lukojanov – Burmistrov, Svitov (C), Glinkin.

    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (J. Sedláček) – Meszároš (C), Sersen, Bačík, Després, Černý, T. Voráček, Hedera – J. Mikúš (A), Boychuk, Řepík – Co. Genoway, Viedenský (A), Garbutt – M. Sloboda, Hrnka, Skalický – Hecl, Šerbatov, Réway – Sádecký.

    Rozhodčí: Gašilov, Judakov – Ivanov, Lazarev.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (KZN)

    Jan Buchtele (SBA)
    Jakub Štěpánek (SBA)
    Jakub Sedláček (SBA)
    Tomáš Voráček (SBA)
    Lukáš Kašpar (SBA)
    Tomáš Černý (SBA)
    Michal Řepík (SBA)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu naposledy utkaly v září loňského roku a Kazaň tehdy na bratislavském ledě zvítězila 6:3. Bude tomu tak i na domácím ledě?
     
    HC Slovan Bratislava

    To hosté z HC Slovan Bratislava se už pomalu začínají smiřovat s tím, že jim stejně jako v loňské sezóně, vyřazovací boje uniknou. I letos není sezóna podle jejich představ. V tabulce Západní konference jsou dvanáctém místě, tedy předposlední a na své konto si připsali dvaapadesát bodů. Na led Kazaně jedou s cílem favorita zápasu alespoň potrápit a v závěru základní části si tak spravit chuť ziskem nějakých bodů. Bude to ale rozhodně velmi těžké.
    Hráči Kazaně si dnes dopoledne lehce zatrénovali.

     
    Ak Bars Kazaň

    Domácí Ak Bars Kazaň je v tabulce Východní konference na prvním místě a na své konto si hokejisté tohoto celku připsali čtyřiadevadesát bodů. Základní část pomalu spěje do finále a Kazani zbývá odehrát pět utkání včetně toho dnešního. Kazani by tak play-off rozhodně ujít nemělo. Dnes přivítají na svém ledě slovenského soupeře z Bratislavy a před svými diváky si budou chtít připsat další body do tabulky a určitě budou favoritem. Zda tuto roli naplní, nám samozřejmě napoví až samotné utkání
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu ruská KHL a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy Ak Bars Kazaň a HC Slovan Bratislava. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Lukojanov (M. Gluchov), 51. Svitov (Markov) – 16. Sersen, 35. Meszároš (J. Mikúš, Řepík), 35. Hrnka, 41. Boychuk (Meszároš, Řepík)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Šaryčenkov) – Manuchov, Markov (A), Batyršin, Tokranov, Ljamkin, Ohtamaa, Sidorov – Galijev, Lander, Klinkhammer – Azevedo, Tkačov, Sekáč – M. Gluchov (A), A. Potapov, Lukojanov – Burmistrov, Svitov (C), Glinkin.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (J. Sedláček) – Meszároš (C), Sersen (A), Bačík, Després, Černý, T. Voráček, Hedera – J. Mikúš (A), Boychuk, Řepík – Co. Genoway, Viedenský, Garbutt – M. Sloboda, Hrnka, Skalický – Hecl, Šerbatov, Réway – Sádecký.

    Rozhodčí: Gašilov, Judakov – Ivanov, Lazarev

    Diváci: 5 449
    thejrc.org