NY Islanders – Boston 2:5 (kon.) | New Jersey – Washington 4:3 (po pr.) | Columbus – Dallas 2:1 (1:0 po s.n.)
NY Rangers – Buffalo 4:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:2 (po pr.) | Ottawa – St. Louis 1:4 (kon.)
Tampa – Vegas 1:4 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (2:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 5:3 (kon.)
Los Angeles – Pittsburgh 1:3 (kon.)
konec
New York Islanders
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
Boston Bruins
Pátek 19.01.2018, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Brad MARCHAND - 2:5
     
    58:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hostující celek žádné drama nepřipouští. Do prázdné branky posílá kotouč po pěkné rychlé akci BRAD MARCHAND. Asistence: David Krejčí a Riley Nash.
    54:24 John TAVARES - 2:4
     
    54:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek se po rychlé akci prosazuje a snižuje na rozdíl dvou branek. Charlie McAvoy špatně rozehrál, puk získal Bailey. Ten rychle našel spoluhráče, tím byl JOHN TAVARES. Jeho pohotová rána zapadla přesně za brankovou čáru. Asistence: Josh Bailey.
     
    44:53
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Riley Nash – 2 min., hákování).
    43:45 Patrice BERGERON - 1:4
     
    43:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hostující PATRICE BERGERON právě vstřelil po krásné otočce svou třetí branku dnes, díky čemuž dokonal hattrick. Po bleskové akci Bruins z otočky vypálil a prostřelil brankáře Islanders. Na ledovou plochu přilétlo několik čepic. Asistence: Brad Marchand, Charlie McAvoy.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brandon Carlo – 2 min., podražení).
    33:49 Patrice BERGERON - 1:3
     
    33:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Gól v přesilovce, hosté vedou o dva góly. První ránu Kruga senzačně zablokoval jeden z domácích hráčů. Puk se o jeho brusli odrazil do míst, kde byl PATRICE BERGERON. Ten už snadno prostřelil brankáře. Asistence: Torey Krug a Ryan Spooner.
     
    33:34
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Anders Lee – 2 min., podražení).
    29:47 Ryan SPOONER - 1:2
     
    29:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hostující celek otáčí skóre, a tak se dostává do vedení. Hodně nenápadným nahozením na branku rychle po vhazování překvapil úplně všechny včetně brankáře Islanders hostující RYAN SPOONER. Asistence: David Krejčí.
     
    25:02
    David Pastrňák dostal přihrávku, vypálil z první. Jeho rána se odrazila od brankové konstrukce. Puk je zpět ve hře. Parádní rána končí na tyčce!
    13:41 Patrice BERGERON - 1:1
     
    13:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po bleskové akci hostujícího celku je vyrovnáno. David Pastrňák začal akci, ve které pokračoval Brad Marchand. Ten rychle přihrál do prostoru, kde byl PATRICE BERGERON. Jeho blesková rána zapadla přesně do branky, gólman s tímto nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Brad Marchand a David Pastrňák.
    07:35 Jordan EBERLE - 1:0
     
    07:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se k velké radosti fanoušků dostávají do vedení. Výborně našel Barzal volného spoluhráče na druhé straně útočného pásma. Tam byl JORDAN EBERLE Jeho rána zápěstím byla pro brankáře Bruins nechytatelná. Asistence: Mathew Barzal.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. Eberle (Barzal), 55. Tavares (Jo. Bailey) – 14. Bergeron (Marchand, Pastrňák), 30. Spooner (Krejčí), 34. Bergeron (Krug, Spooner), 44. Bergeron (Marchand, McAvoy), 59. Marchand (Krejčí, Riley Nash)


    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, Hickey, Aho – Lee, Tavares, Jo. Bailey – Beauvillier, Barzal, Eberle – B. Nelson, Prince, Dal Colle – Chimera, Fritz, Clutterbuck.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára, McAvoy, Krug, Carlo, Grzelcyk, McQuaid – Marchand, Bergeron, Pastrňák – DeBrusk, Krejčí, Spooner – Heinen, Riley Nash, Backes – Schaller, Kuraly, Acciari.

    Rozhodčí: Pochmara, Lee – Nowak, Suchánek

    Diváci: 11 803
    thejrc.org