NY Islanders – Boston 2:5 (kon.) | New Jersey – Washington 4:3 (po pr.) | Columbus – Dallas 2:1 (1:0 po s.n.)
NY Rangers – Buffalo 4:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:2 (po pr.) | Ottawa – St. Louis 1:4 (kon.)
Tampa – Vegas 1:4 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (2:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 5:3 (kon.)
Los Angeles – Pittsburgh 1:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Pátek 19.01.2018, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:21 Patric HÖRNQVIST - 1:3
     
    50:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jevgenij Malkin založil kolmou přihrávkou rychlý protiútok Penguins, po kterém na vrcholu mezikruží krásně zamíchal s pukem Sidney Crosby a poté ho rozdal doprava, kde PATRIC HÖRNQVIST po nádherném oblouku bekhendem zvedl kotouč v blízkosti pravé tyče nad lapačkou Jonathana Quicka do bližšího horního rohu brány! Penguins využili přesilovou hru, která bude trvat i přes její využití. Asistence: Sidney Crosby a Jevgenij Malkin.
    40:26 Jevgenij MALKIN - 1:2
     
    40:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Olli Määttä na levém křídle vystřelil od modré čáry a po zablokované střele se v kruhu pro vhazování prosadil z dorážky JEVGENIJ MALKIN, který v uvozovkách plácl do puku, jenž poté zamířil pod horní tyč! Asistence: Olli Määttä a Justin Schultz.
    34:10 Adrian KEMPE - 1:1
     
    34:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Anže Kopitar po protiútoku Kings krátkou kolmou přihrávkou od boxu časoměřičů vysunul do samostatného úniku ADRIANA KEMPEHO, který puk potáhl v rychlosti k levé tyči a z úhlu ho nad pravým betonem Caseyho DeSmitha poslal do horní části brány – 1:1! Asistence: Anže Kopitar a Jake Muzzin.
    00:43 Patric HÖRNQVIST - 0:1
     
    00:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HÖRNQVIST na pravém křídle vystřelil od hrazení a jeho na první pohled nenápadné nahození prošlo mezi betony zkušeného Jonathana Quicka ke vzdálenější levé tyči! Penguins se podařilo zaskočit Kings a vedou ve Staples Center 1:0! Asistence: Carl Hagelin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 35. Kempe (Kopitar, Muzzin) – 1. Hörnqvist (Hagelin), 41. Malkin (Määttä, J. Schultz), 51. Hörnqvist (Crosby, Malkin)


    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Gravel, Folin – Kempe, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, Lewis, Toffoli – Iafallo, N. Shore, Gáborík – Clifford, Amadio, Brodzinski. Hlavní trenér: John Stevens.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Dumoulin, Letang (A), Määttä, J. Schultz, Hunwick, Oleksiak – Simon, Crosby (C), Sheary – Hagelin, Malkin (A), Hörnqvist – Guentzel, Sheahan, Kessel – Kühnhackl, Dea, Reaves. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Pierre Lambert. Čároví: Darren Gibbs, Pierre Racicot

    Diváci: 18230
    thejrc.org