Chomutov – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Jihlava – Sparta 2:4 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:2 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Liberec – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Zlín 2:3 (kon.)
Plzeň – Třinec 2:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 19.01.2018, 18:00 • Home Credit Arena (7 500 míst) • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:27 Filip PYROCHTA - 5:1
     
    56:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec v pokračujícím klasickém oslabení přidává pátý zásah! A nutno říct, že to byla krásná akce! Petr Jelínek diagonálně našel připraveného FILIPA PYROCHTU, jenž bez přípravy zakončil za přesouvajícího se Kantora. Asistence: Petr Jelínek.
    55:20 Viktor HÜBL - 4:1
     
    55:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva přesilovku pět na tři využívá a snižuje ze svého pohledu na 1:4. VIKTOR HÜBL si jednoduše navedl puk na osu hřiště a krásnou střelou nedal Willovi šanci. V podání litvínovského kanonýra to vypadalo opravdu snadně! Asistence: František Gerhát.
    53:48 Ladislav ŠMÍD - 4:0
     
    53:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Lukáš Krenželok zavezl černou gumu do útočné zóny a posunul ji za sebe na LADISLAVA ŠMÍDA. Sváteční střelec se do puku opřel pěkně "z voleje" a nenápadnou akci zakončil překvapivou ranou mimo gólmanův dosah. Asistence: Lukáš Krenželok, Martin Bakoš.
    42:28 Lukáš JAŠEK - 3:0
     
    42:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovková branka modrobílých a máme to už 3:0! Tygři vyvinuli na Kantora pořádný tlak. Nakonec se před Kantora vytočil Lakatoš a snažil se mu zasunout puk za betony. Maskovaný muž kotouč vykopl před sebe, kde operoval LUKÁŠ JAŠEK a snadno se prosadil už podruhé v utkání. Asistence: Dominik Lakatoš.
    37:48 Tyler REDENBACH - 2:0
     
    37:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají další přesilovku a vedou o dva góly! Po slušném zámku napálil kotouč od modré čáry kapitán Martin Ševc. Před Kantorem byl zaparkovaný Krenželok, jenž mu ztížil výhled. Ševcova rána se poté od betonu odrazila přímo na hůl TYLERA REDENBACHA, na kterého už čekala příjemná povinnost v podobě doklepnutí do prázdné svatyně. Asistence: Martin Ševc, Marek Kvapil.
    27:36 Lukáš JAŠEK - 1:0
     
    27:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy využívají početní výhodu a vedou 1:0! Na přesilovku to však byla poněkud netypická akce. LUKÁŠ JAŠEK nabral ve středním pásmu rychlost, po levé straně se individuálně protáhl až před Kantora a krásně mu pověsil puk pod horní tyčku. Povedené sólo! Asistence: Lukáš Krenželok.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 28. Jašek (Lakatoš), 38. Redenbach (Ševc, M. Kvapil), 43. Jašek (Lakatoš), 54. Šmíd (L. Krenželok, Bakoš), 57. Pyrochta (P. Jelínek) – 56. V. Hübl (Gerhát)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Pyrochta, Ševc (C), Jánošík, Derner, Maier, Šmíd (A), Jan Bednář – Bakoš, P. Jelínek (A), L. Krenželok – Ordoš, Bližňák, M. Kvapil – Lakatoš, Redenbach, Jašek – D. Špaček, Vantuch, J. Vlach.
    HC VERVA Litvínov: Kantor (Soukup) – L. Doudera, Kubát (A), K. Pilař, Šesták, Gula, Baránek, Z. Sklenička – Gerhát, V. Hübl (A), F. Lukeš – Smolka, Havlíček, Trávníček (C) – M. Havelka, M. Hanzl, Matoušek – Dufek, Válek, Jícha.

    Rozhodčí: Pražák, Heikkinen – Brejcha, Jelínek.

    Diváci: 5 072
    thejrc.org