Chomutov – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Jihlava – Sparta 2:4 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:2 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Liberec – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Zlín 2:3 (kon.)
Plzeň – Třinec 2:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Berani Zlín
Pátek 19.01.2018, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:57 Jakub FERENC - 2:3
     
    53:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krátce po Maroszově vyrovnání se ovšem Zlín velmi nenápadnou akcí dostává zpět do vedení! JAKUB FERENC od mantinelu píše nahodil kotouč po zemi směrem na Kacetla a kotouč skončil až u levé tyče pardubické branky. Asistence: Ralfs Freibergs a Tomáš Fořt.
    52:40 Rostislav MAROSZ - 2:2
     
    52:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesně po půl minutě početní výhody Pardubice vyrovnávají stav utkání na 2:2! ROSTISLAV MAROSZ si na pro něj typickém místě počkal na přihrávku od mantinelu a pověsil kotouč za Kašíka! Asistence: Tomáš Rolinek.
    34:23 David TOMÁŠEK - 1:2
     
    34:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    DAVID TOMÁŠEK dobře kroužil v útočném pásmu, a když už nevěděl co s kotoučem, tak v mezikruží vypálil zápěstím a puk nakonec skončil až za Kašíkem! Asistence: Sacha Treille.
    24:16 Pavel SEDLÁČEK - 0:2
     
    24:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají přesilovku a odskakují do dvoubrankového vedení! PAVEL SEDLÁČEK dostal nabito v mezikruží a z první přízemní střelou překonal Ondřeje Kacetla. Asistence: Pavel Kubiš a Tomáš Žižka.
    09:34 David ŠŤASTNÝ - 0:1
     
    09:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Petr Sýkora už se nadechoval k samostatnému úniku, místo toho se ale kotouč odrazil na hůl Tomáše Fořta, který bez váhání vypálil na Kacetla. Tento pokus ještě dokázal domácí brankář vyrazit, ale na dorážku DAVIDA ŠŤASTNÉHO už byl krátký. Asistence: Tomáš Fořt a Roberts Bukarts.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 35. Tomášek (Treille), 53. Marosz (Rolinek) – 10. Šťastný (Fořt, Roberts Bukarts), 25. P. Sedláček (Kubiš, Žižka), 54. Ferenc (Freibergs, Fořt)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Trončinský, Čáslava, Holland, Hrabal, Cardwell, Wishart, Ščotka – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – T. Svoboda, Tomášek, Treille – M. Kaut, Poulíček, Perret – Bojko, Dušek, Beran.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek, Valenta, Řezníček, Žižka, Padrnos – Šťastný, Fořt, Roberts Bukarts – Okál, Honejsek, Kubiš – J. Ondráček, P. Sedláček, O. Veselý – Illo, Popelka, Klhůfek.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Pešek, Rampír
    bahis siteleri