Kometa Brno – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Zlín – K. Vary 4:1 (kon.)
Liberec – Sparta 2:1 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Olomouc – Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
Třinec – Chomutov 3:4 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 7:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Olomouc
4:3 (0:3, 2:0, 1:0 - 0:0)
Rytíři Kladno
Pátek 19.01.2018, 17:30 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    Autorem vítězné branky je PATRIK ŘÍČKA.
     
    42:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Po olomouckém tlaku se k ráně skoro z modré čáry protlačil PATRIK ŘÍČKA, jehož střelu před Stahlem zřejmě ještě hostující beci ztečovali, kladenský brankář tak byl na ledě pozdě. Asistence: Jan Beier, Dominik Marek.
     
    35:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zápletka jako hrom! Domácí se po individuálním zaváhání Rytířů v defenzívě dostávají ke vstřelení kontaktní branky. Jelínek totiž dokázal najít žabičkou spurtujícího ROKA MACUHA, jenž kotouč nakonec i silou vůle dotlačil do sítě pod Stahlem. Asistence: Radek Jelínek.
     
    24:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu zápletku! LUDVÍK RUTAR zůstal zapomenutý za kladenskou obranou, čehož domácí bek okamžitě využil. Jeho cesta tak vedla přímo na klec soupeře, do které se nakonec trefil, když si vybral prostor mezi Stahlovými betony. Asistence: Dominik Marek, Miroslav Kuba.
     
    19:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři přidávají psychicky velice důležitou trefu! Po zmatcích v domácí obraně se na konci kombinace objevil MICHAL KUČERA, jehož rána z osy hřiště zamířila přímo k pravé tyči. Ovčaři podle všeho na střelu moc neviděl. Asistence: Vincent Keszi, Štěpán Bláha.
     
    10:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tu další zásah! Kladno využilo svého menšího tlaku, který navíc podpořil ne úplně vhodným odpálením puku Ovčaři. Puk totiž nabil přímo na hůl TOMÁŠE BŘEZINY, jehož pumelice vletěla přímo do šibenice. Asistence: Jegor Gnusin, Daniel Klusáček.
     
    05:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla prvotřídní divácká paráda! Kladenská ofenzíva se v šesti hráčích po signalizovaném trestu mohla pustit do své práce, což se Hanákům nakonec vymstilo. Elitní forvardi Rytířů rozjeli svou kombinaci na jeden dotyk, na jejímž konci stál nejlepší hráč bodování celé soutěže TOMÁŠ VILDUMETZ. Jeho rána po krásném sklepnutí Patyka z osy hřiště už byla pro Ovčařiho nechytatelná. Asistence: Petr Patyk, Michal Šíma.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 25. Rutar (Marek, Kuba), 36. Macuh (Jelínek), 43. Říčka (Beier, Marek), rozh. náj. Říčka – 6. Vildumetz (Patyk, Šíma), 11. Březina (Gnusin, Klusáček), 20. Kučera (Keszi, Bláha)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Zich (KLA)
    1:0   Říčka (OLO)
    2. série:
    1:0   Vildumetz (KLA)
    1:0   Palička (OLO)
    3. série:
    1:0   Müller (KLA)
    1:0   Janečko (OLO)
    4. série:
    1:0   Patyk (KLA)
    1:0   Kuba (OLO)
    5. série:
    1:0   Haspeklo (KLA)


    HC Olomouc: Ovčaři (21. Matoušek) – Szturc, Rutar, Kuchař, Holiš, Smutný, Jelínek – Husták, Cach, Říčka, Hajšman, Palička, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Janečko, Pěcha, Skopal, Kuba
    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Kryll, Zich, Klusáček, Šíma, Kučera, Müller, Haspeklo – Gnusin, Patyk (C), Bláha, Řepka, Vildumetz, Husarik, Keszi, Kučera, Březina, Svoboda

    Rozhodčí: Přikryl – Novotný, Šimčík
    bahis siteleri