Kometa Brno – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Zlín – K. Vary 4:1 (kon.)
Liberec – Sparta 2:1 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Olomouc – Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
Třinec – Chomutov 3:4 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 7:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
HC Slavia Praha
Pátek 19.01.2018, 17:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už je to gól, domácí podruhé využívají přesilovku a jdou do trháku! Po narážečce s Mlčochem se prosadil ONDŘEJ NAJMAN. Asistence: Marek Mlčoch, Oscar Flynn.
     
    53:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po Uřidilově střele se domácí tlačili na brankoviště a puk se nakonec odrazil za branku. Najman ho potom sehrál na levý kruh, odkud se přesně trefil PETR MARŠOUN. Asistence: Ondřej Najman, František Uřidil.
     
    42:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, ze samostatného úniku se krásným blafákem prosadil TOMÁŠ ŠMERHA a svým druhým dnešním zásahem opět dorovnává skóre. Asistence: Jan Šergl, Tadeáš Hejda.
     
    40:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Opět bleskový nástup domácích, po Strakově nahrávce se z voleje prosadil kapitán Boleslavi MATĚJ KREJČÍK. Asistence: Patrik Straka.
     
    24:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Těsně po skočení přesilovky hostí máme vyrovnáno, z nepřehledné situace před domácí brankou se prosadil TOMÁŠ ŠMERHA. Asistence: Dominik Valík, Jan Šergl.
     
    20:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení, po tvrdé ráně od modré čáry sice puk skončil na zadním mantinelu, odrazu ale využil OSCAR FLYNN a zblízka našel mezírku ve výstroji hostujícího gólmana. Asistence: Marek Mlčoch, Petr Maršoun.
    Marken.cz

    Michal Konvalina

    Branky a nahrávky: 21. Flynn (Mlčoch, Maršoun), 41. Krejčík (Straka), 54. Maršoun (Najman, Uřidil), 59. Najman (Mlčoch, Flynn) – 25. Šmerha (Valík, Šergl), 43. Šmerha (Šergl, Hejda)


    BK Mladá Boleslav: Špirek (Krofta) – Linhart, Uřidil, Chujac, Jirásek, Horský, Nepokoj, Mlčoch – Foerster, Kerda, Hrachovec, Dvořák, Straka, Najman, Krejčík (C), Flynn, Křížek, Jindra, Pawliczek, Maršoun
    HC Slavia Praha: Šorf (Vecka) – Hejda, Šmíd, Vobořil, Stark, Štibinger, Holý, Valík (C) – Kohút, Šmerha, Matějka, Patočka, Netolický, Šteiner, Šilhan, Šergl, Marek, Jaša, Hradil, Martínek

    Rozhodčí: Veinfurter – Marek, Řezníček

    Diváci: 70
    thejrc.org