Lipt. Mikuláš – Košice 2:4 (kon.) | Poprad – Trenčín 5:4 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 5:2 (kon.)
Nitra – Zvolen 2:1 (kon.) | Detva – Nové Zámky 0:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:4 (2:1, 1:3, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 19.01.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretine dokázali Popradčania otočiť nepriaznivý stav vďaka gólom Mateja Paločka a Buca. Dnešný zápas bol od začiatku plný zvratov. Najprv vyhrávali hostia, potom domáci, potom znovu hostia, ale napokon víťazstvo patrí hokejistom Popradu, ktorí si pripíšu tri body.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:29:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:22
    Od modrej čiary vypálil Fruhauf, Corbeil len tak tak stihol pritlačiť svoj betón. Bezúch sa následne k dorážke nedostal.
     
    58:53
    Sojčík nahodil puk iba do protihráča, následne je mimo bránky.
     
    58:18
    Valent už odchádza na striedačku!
     
    57:37
    Popradčania hrajú už viacmenej iba na obranu. Svitana sa teraz zo stredného pásma nikam zbrklo nepúšťal, puk iba odovzdal popri mantineli súperovi.
     
    56:47
    Hra bude presunutá pred gólmana Valenta, keďže sa Trenčania previnili zakázaným uvoľnením. Dukla bude potrebovať v nasledujúcich minútach viac zabrať, ak chce pomýšľať na zisk bodov.
     
    55:53
    Svitana vysunul Dávida Buca do ideálnej príležitosti, šiel sám na Valenta, bekhendový blafák však trenčiansky brankár zastavil.
     
    55:39
    Vartovník vybojoval puk v obrannom pásme, následne rozohral cez obrancov a potom Popradčania nahodili puk do pásma.
     
    54:53
    Kundrík vykorčuľoval s pukom po ľavom krídle, vystrelil z kruhu, ale Valent si dal pozor a puk bezpečne zachytil.
     
    53:42
    Vargova strela z pravého kruhu sa odrazila pred bránku, tam ale puk získali Popradčania a Svitana ho poslal preč.
     
    52:22
    Strela od modrej z hokejky Fruhaufa letela tesne nad ľadom, Corbeil ju čo najrýchlejšie prikryl. Ružička sa už k dorážke nedostal.
     
    52:09
    Dukla má ideálnu možnosť vyrovnať, bude hrať presilovku. Na dve minúty za hákovanie odchádza Štefan Fabian.
     
    51:04
    Ondrej Mikula vyštartoval za pukom kĺzajúcim sa v strednom pásme. Dostal sa aj do zakončenia, no mierne mu znepríjemnil život aj Ježek, a tak to nebolo stopercentné od hráča Dukly.
     
    50:29
    Oddychový čas pre Trenčín.
     
    50:29
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú znovu do vedenia v zápase! McDowell posunul k ľavému kruhu puk DÁVIDOVI BUCOVI, ktorý sa oprel do puku a tvrdou delovkou nekompromisne zavesil. Strela bola zrejme ešte tečovaná jedným z hráčov Dukly.
    Asistencie: James McDowell, Patrik Svitana.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 338 divákov.
     
    49:36
    Tak teraz Petrovi Ölveckému poriadne rupli nervy, najprv sa zapojil do menšej strkanice s Lichancom a následne aj výrazne protestoval proti hlavnému rozhodcovi a vyslúžil si okrem 2+2 za hrubosť aj trest do konca zápasu za nešportové správanie. Domáci Lichanec dostáva dve minúty za hrubosť a Poprad bude hrať presilovku 5 na 4.
     
    48:56
    Aleš Ježek teraz predviedol aj svoje futbalové schopnosti. Hokejku totižto zlomil a následne v súboji s Mikulom sa mu podarilo získať puk a odkopnúť ho von z pásma.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Paločko (Paločko ml.), 8. McDowell (Buc, Svitana), 40. Petran (Svitana, McDowell), 46. Paločko ml. (Abdul), 51. Buc (McDowell, Svitana) – 2. Sojčík (Varga, Fruhauf), 26. Gašparovič (Ölvecký), 27. Švec (Pardavý), 29. Mikula


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Brejčák (A), McDowell, Davydov, Petran, Ježek, Dinda, Fabian (C), Krempaský – Svitana (A), Mlynarovič, Hvila – Abdul, Heizer, Buc – Lichanec, Vartovník, Bondra – Paločko ml., Kundrík, Paločko
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Starosta (C), Romančík, Frühauf (A), Bohunický, Holenda, Pač, Themár – Gašparovič, Ölvecký, Bezúch – Varga, Růžička, Sojčík – Mikula, Dlouhý (A), Deveaux – Švec, Pardavý, Hudec – Smolka

    Rozhodčí: Kalina, Holm – Bogdaň, Smrek

    Diváci: 1 338
    thejrc.org