Lipt. Mikuláš – Košice 2:4 (kon.) | Poprad – Trenčín 5:4 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 5:2 (kon.)
Nitra – Zvolen 2:1 (kon.) | Detva – Nové Zámky 0:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:4 (2:1, 1:3, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 19.01.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:29
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú znovu do vedenia v zápase! McDowell posunul k ľavému kruhu puk DÁVIDOVI BUCOVI, ktorý sa oprel do puku a tvrdou delovkou nekompromisne zavesil. Strela bola zrejme ešte tečovaná jedným z hráčov Dukly.
    Asistencie: James McDowell, Patrik Svitana.
     
    45:53
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali vyrovnať a všetko je ešte otvorené! Abdul za bránkou vyzvŕtal Starostu, prišiel pred bránku a zakončil. Jeho akciu napokon dokončil MATEJ PALOČKO, ktorý dorazil do bránky!
    Asistencia: Jindřich Abdul.
     
    39:50
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti využívajú túto presilovku a znižujú stav stretnutia! Svitana vystrelil z pravého kruhu. Valent vyrazil puk pred seba, kde zaúradoval MARCEL PETRAN, ktorý bekhendom dorazil puk do bránky.
    Asistencie: Patrik Svitana, James McDowell.
     
    28:36
    Trenčín dal gól!
    Hosťom sa v tejto tretine rozhodne darí, zvyšujú svoje vedenie! ONDREJ MIKULA sa dostal pred bránku a vystrelil na Corbeila. Puk sa odrazil od neho a následne do korčule Štefana Fabiana, ktorý si dal taký nechcený vlastenec. Gól je pripísaný Mikulovi.
    Bez asistencie.
     
    26:29
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa rýchlo dostáva do vedenia! Popradčanom nevyšlo prenechanie puku v strednom pásme, puk zachytil Švec, ktorý vnikol do pásma, prihral Pardavému, ten JOZEFOVI ŠVECOVI puk spätne vrátil a jeho strela z prvej bola mierená pod hornú žrď!
    Asistencia: Ján Pardavý.
     
    25:36
    Trenčín dal gól!
    Hostia vyrovnávajú stav stretnutia aj s pomocou rozhodcu. Od jeho korčule sa totiž odrazil pri mantineli puk na Ölveckého hokejku, ktorý vyštartoval do útočného pásma a vystrelil. Corbeil vyrazil pred seba, tam najlepšie zapracoval JAKUB GAŠPAROVIČ a dorazil puk!
    Asistencia: Peter Ölvecký.
     
    07:58
    Poprad dal gól!
    Bleskovo využitá presilovka kamzíkov! Mlynarovič vyhral buly v pásme, puk posunul na modrú Bucovi, ktorý po šírke ihriska nabil JAMESOVI MCDOWELLOVI a ten delovkou prekonal Valenta!
    Asistencie: Dávid Buc, Patrik Svitana.
     
    02:16
    Poprad dal gól!
    Je tu však rýchle vyrovnanie! Matej Paločko šiel s pukom poza bránku a ideálne vrátil k pravej žrdi svojmu bratovi MATÚŠOVI PALOČKOVI, ktorý ho dotlačil do bránky. Opäť však musel byť gól potvrdený u videorozhodcu.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    01:18
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa dostáva do vedenia! Varga vykorčuľoval dopredu po ľavom krídle, vystrelil z kruhu a trafil žrď. K dorážke sa dostal PETER SOJČÍK, ktorý využil zaváhanie domácich a puk pretlačil cez Corbeila! Gól musel potvrdiť aj videorozhodca.
    Asistencie: Tibor Varga, Peter Fruhauf.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Paločko (Paločko ml.), 8. McDowell (Buc, Svitana), 40. Petran (Svitana, McDowell), 46. Paločko ml. (Abdul), 51. Buc (McDowell, Svitana) – 2. Sojčík (Varga, Fruhauf), 26. Gašparovič (Ölvecký), 27. Švec (Pardavý), 29. Mikula


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Brejčák (A), McDowell, Davydov, Petran, Ježek, Dinda, Fabian (C), Krempaský – Svitana (A), Mlynarovič, Hvila – Abdul, Heizer, Buc – Lichanec, Vartovník, Bondra – Paločko ml., Kundrík, Paločko
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Starosta (C), Romančík, Frühauf (A), Bohunický, Holenda, Pač, Themár – Gašparovič, Ölvecký, Bezúch – Varga, Růžička, Sojčík – Mikula, Dlouhý (A), Deveaux – Švec, Pardavý, Hudec – Smolka

    Rozhodčí: Kalina, Holm – Bogdaň, Smrek

    Diváci: 1 338
    thejrc.org