Washington – Montreal 2:3 (kon.) | Florida – Vegas 4:3 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 2:1 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Dallas 1:7 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:1 (kon.)
Calgary – Winnipeg 1:2 (0:2 po s.n.)
po prodl.
Florida Panthers
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
Vegas Golden Knights
Sobota 20.01.2018, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:40 Aaron EKBLAD - 4:3
     
    60:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se dostala do přečíslení 2 na 1, Barkov dostal skvělou nahrávku a řítil se sám na Subbana, hostující brankář proti jeho pokusu zasáhl,ale kotouč se odrazil příhodně pro volného AARONA EKBLADA, který poslal kotouč rychlou střelou za záda rozhozeného Subbana! Asistence: Aleksander Barkov, Jonathan Huberdeau.
    57:51 James NEAL - 3:3
     
    57:51
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se zvýšená aktivita vyplatila a máme srovnáno! JAMES NEAL dostal pěknou nahrávku do jízdy u modré čáry a neuvěřitelný způsobem si obhodil Vincenta Trochecka a střelou poblíž kruhu pro vhazování zavěsil! Opravdu krásný hokejový moment! Asistence: Erik Haula, William Karlsson.
    43:35 Jevgenij DADONOV - 3:2
     
    43:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se ujímá vedení! Carries podklouzl s pukem v útočném pásmu, volný kotouč sebral Yandle, který ho zavezl do třetiny a vypálil ze středu hřiště! Subban jeho pokus vyrazil lapačkou,ale puk se odrazil do jízdy JEVGENI DADONOVOVI, který skákavý kotouč uklidil z úhlu do branky! Asistence: Aleksander Barkov, Keith Yandle.
     
    43:10
    William Carrier dostal dobrou nahrávku do jízdy a a řítil se sám na Reimera, jeho střela ale vůbec netrefila branku!
     
    30:53
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (David Perron – 2 min., podražení).
     
    30:15
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    28:30
    Dadonov se dostal do samostatného úniku, Subbana chtěl překonat backhandovým blafákem,ale kotouč mu sjel z čepele!
    26:57 William KARLSSON - 2:2
     
    26:57
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A máme srovnáno! Shea Theodore zavezl kotouč do třetiny, nezazmatkoval a krásnou křižnou nahrávkou našel volného WILLIAMA KARLSSONA, který měl snadnou práci a uklidil kotouč do sítě! Asistence: Shea Theodore, Reilly Smith.
     
    24:50
    Nick Bjugstad vypálil a trefil břevno!
     
    22:18
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Alex Petrovic – 2 min., zdržování hry / padnutí na puk).
    15:55 Aleksander BARKOV - 2:1
     
    15:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí skórují v oslabení! Vincent Trocheck si obhodil ve třetině jednoho z protihráčů a dostal se do přečíslení 2 na 1. S jeho pokusem si Subban ještě poradil, ale puk se dostal k volnému ALEKSANDERU BARKOVOVI, který stál u tyčky a dopravil kotouč za brankovou čáru! Asistence: Vincent Trocheck
     
    14:47
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jared McCann – 2 min., hákování).
    14:22 David PERRON - 1:1
     
    14:22
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Vegas skórují z rychlého protiútoku! Haula zavezl kotouč do třetiny a krásnou krosovou nahrávkou našel volného DAVIDA PERRONA, který z kruhu pro vhazování z jedničky překonal přesouvajícího se Reimera! Domácí brankář byl bez šance! Asistence: Erik Haula, Brad Hunt.
     
    12:00
    Radim Vrbata dostal nahrávku do druhé vlny a střílel k první tyči odkryté branky, ale Subban předvedl neuvěřitelný přesun a vykopl kotouč!
     
    05:20
    Jonathan Marchessault se dostal k volnému puku a stál sám před Reimerem,místo střely zvolil nahrávku na volného Smitha, ale ten nepochopitelně netrefil prázdnou branku!
    03:15 Jamie MCGINN - 1:0
     
    03:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí skórují z první větší šance! Nick Bjugstad podržel kotouč v rohu kluziště a backhandem poslal kotouč před branku, kde se ho hokejkou pokusil odehrát Subban, ale kotouč se odrazil příhodně k volnému JAMIEMU McGINNOVI, který pohotovou dorážkou překonal Subbana! Asistence: Nick Bjugstad.
     
    02:40
    Domácí se dostali do přečíslení 4 na 2, Vrbata se rozhodl celou situaci zakončit střelou od mantinelu, ale jeho pokus zblokoval Schmidt!

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 4. J. McGinn (Bjugstad), 16. Barkov (Trocheck), 44. Dadonov (Barkov, Yandle), 61. Ekblad (Barkov, Huberdeau) – 15. Perron (Haula, Hunt), 27. W. Karlsson (Theodore, R. Smith), 58. Neal (Haula, W. Karlsson)


    Florida Panthers: Reimer (Säteri) – Ekblad, Yandle, Pysyk, Matheson, Petrovic, Weegar – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Vrbata, Trocheck, Brickley – Bjugstad, McCann, J. McGinn – Sceviour (C), MacKenzie, Haley.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, Hunt, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Perron, Haula, Neal – O. Lindberg, Eakin, Tuch – Carrier, Bellemare, Carpenter.

    Rozhodčí: Furlatt, Sutherland – Murphy, Nagy
    thejrc.org