Washington – Montreal 2:3 (kon.) | Florida – Vegas 4:3 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 2:1 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Dallas 1:7 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:1 (kon.)
Calgary – Winnipeg 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
3:1 (3:0, 0:1, 0:0)
New Jersey Devils
Sobota 20.01.2018, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Robert Hägg fauloval u pravé tyče Drewa Stafforda, který se snažil puk dorazit do brány, a dostal dvě minuty za krosček.
     
    43:59
    Travis Konecny mohl před pár okamžiky skórovat, nyní už ale sedí na trestné lavici poté, co dostal dvě minuty za podražení.
     
    39:29
    Jakub Voráček z pravého kruhu nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde se ho snažil tečovat Michael Raffl! Kotouč sice minul vzdálenější levou tyč, Travis Zajac ale dostal dvě minuty za hákování.
     
    32:23
    Taylor Hall dostal dvě minuty za vysokou hůl a Devils jsou nyní týmem, který musí čelit přesilové hře Philadelphie Flyers.
     
    28:55
    Kyle Palmieri dostal dvě minuty poté, co z pravé strany obranného pásma Devils vyhodil puk bez teče přes hrazení.
     
    26:41
    Šest sekund po návratu Brandona Manninga se znovu vylučovalo! Scott Laughton podruhé v zápase usedl na trestnou lavici, po podražení tentokrát za vysokou hůl. Komerční přestávka.
     
    24:35
    Stefan Noesen vlétl k hrazení jako uragán a po nepřesném hitu sundal jednoho z protihráčů pěstí. To se hodně nelíbilo Brandonovi Manningovi, který byl vyloučen na dvě minuty za hrubost! Pokud dvě minuty, tak je měl dostat i Stefan Noesen.
     
    19:15
    Sean Couturier skončil na pravé straně obranného pásma Flyers na ledě poté, co ho tvrdě dohrál u hrazení zezadu Kyle Palmieri! Vražení na hrazení.
     
    17:36
    Scott Laughton dostal dvě minuty za podražení a Devils mohou v závěru první třetiny snížit náskok Flyers během přesilové hry.
     
    16:28
    Michael Raffl se pustil po čistém hitu ramenem do Johna Moora, který si hit nenechal líbit a rychle ho poslal k ledu. Útočník Flyers se ale zvedl a bitka pokračovala. Oba dostali pět minut.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Konecny (Gostisbehere, Laughton), 9. Filppula (M. Raffl, Gudas), 13. Provorov (Konecny, Giroux) – 29. Bratt (Butcher, Hall)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Elliott) – Provorov, Gostisbehere, Hägg, MacDonald, Manning, Gudas – Giroux (C), Couturier, Konecny – M. Raffl, Filppula (A), Voráček – Weal, Patrick, Simmonds (A) – Lehterä, Laughton, Goulbourne. Hlavní trenér: Dave Hakstol.
    New Jersey Devils: Kinkaid (13. Appleby) – A. Greene (C), Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Bratt – Ma. Johansson, Zajac (A), Stafford – Wood, Zacha, Palmieri – Gibbons, Boyle, Noesen. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Francis Charron. Čároví: Brian Mach, Devin Berg

    Diváci: 19934
    thejrc.org