Washington – Montreal 2:3 (kon.) | Florida – Vegas 4:3 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 2:1 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Dallas 1:7 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:1 (kon.)
Calgary – Winnipeg 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
3:1 (3:0, 0:1, 0:0)
New Jersey Devils
Sobota 20.01.2018, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:12 Jesper BRATT - 3:1
     
    28:12
    Devils právě vstřelili branku!
    JESPER BRATT napřáhl na vrcholu pravého kruhu k prudké střele zápěstím, která se na přední tyči od levého betonu Michala Neuvirtha odrazila do horní tyče a poté za brankovou čáru! Devils využili přesilovou hru a snížili na 3:1! Asistence: Will Butcher a Taylor Hall.
    12:15 Ivan PROVOROV - 3:0
     
    12:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Travis Konecny napřáhl před vrcholem pravého kruhu pro vhazování k táhlé střele zápěstím, po které se sice IVAN PROVOROV napoprvé před bránou z blízkosti bekhendem neprosadil, jeho druhý pokus už ale přes pravý beton ležícího Keitha Kinkaida zamířil do brány – 3:0! Asistence: Travis Konecny a Claude Giroux.
    08:30 Valtteri FILPPULA - 2:0
     
    08:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    John Moore nedokázal na levé straně obranného pásma vyhodit puk podél hrazení přes Radka Gudase, který na bližší tyči našel Michaela Raffla, a po přihrávce druhého jmenovaného hráče Flyers krásnou střelou z blízkosti vymetl vzdálenější levý horní roh brány VALTTERI FILPPULA! Asistence: Michael Raffl a Radko Gudas.
    03:29 Travis KONECNY - 1:0
     
    03:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TRAVIS KONECNY v pravém kruhu pro vhazování v rychlosti krásně zpracoval diagonální přihrávku Shaynea Gostisbeherea z levého křídla a střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Keitha Kinkaida k bližší tyči! Philadelphia udeřila jako první a vede 1:0. Asistence: Shayne Gostisbehere a Scott Laughton.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Konecny (Gostisbehere, Laughton), 9. Filppula (M. Raffl, Gudas), 13. Provorov (Konecny, Giroux) – 29. Bratt (Butcher, Hall)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Elliott) – Provorov, Gostisbehere, Hägg, MacDonald, Manning, Gudas – Giroux (C), Couturier, Konecny – M. Raffl, Filppula (A), Voráček – Weal, Patrick, Simmonds (A) – Lehterä, Laughton, Goulbourne. Hlavní trenér: Dave Hakstol.
    New Jersey Devils: Kinkaid (13. Appleby) – A. Greene (C), Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Bratt – Ma. Johansson, Zajac (A), Stafford – Wood, Zacha, Palmieri – Gibbons, Boyle, Noesen. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Francis Charron. Čároví: Brian Mach, Devin Berg

    Diváci: 19934
    thejrc.org