Washington – Montreal 2:3 (kon.) | Florida – Vegas 4:3 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 2:1 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Dallas 1:7 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:1 (kon.)
Calgary – Winnipeg 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
1:7 (0:2, 1:4, 0:1)
Dallas Stars
Sobota 20.01.2018, 19:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:24 Tyler PITLICK - 1:7
     
    47:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Sedmá branka Stars je na světě. John Klingberg vypálil od modré čáry, letící kotouč patrně tečoval TYLER PITLICK a brankář Sabres, Chad Johnson, neměl šanci zasáhnout. Asistence: John Klingberg, Radek Faksa
    37:31 Radek FAKSA - 1:6
     
    37:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jestli má v něčem domácí defenzíva problém, tak je to skutečně bránění vlastního předbrankového prostoru, neboť po střele Johnse, který při ní zlomil hůl se do letícího kotouč rozhodl sáhnout RADEK FAKSA a lehkou tečí usměrnil puk mimo dosah brankáře Johnsona. Asistence: Stephen Johns, Antoine Roussel.
    32:08 Esa LINDELL - 1:5
     
    32:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Kanonáda Dallasu pokračuje' Radilov po přejetí modré čáry našel na druhé straně modré čáry – ESA LINDELLA, který přesnou ranou propálil Chada Johnsona a Dallas vede o čtyři branky. Asistence: Alexandr Radulov, Jamie Benn.
    29:32 Jamie BENN - 1:4
     
    29:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    A hosté si berou vedení o tři branky zpět! Střelu od modré čáry dokázal tečovat clonící JAMIE BENN a kotouč se o led odrazil za záda brankáře Lehnera, pro něhož to byla poslední situace, které čelil. Asistence: John Klingberg, Esa Lindell.
    28:54 Sam REINHART - 1:3
     
    28:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    A domácím se nakonec daří snížit. Jack Eichel dostal opět nabito na levý kruh, vypálil, Lehtonen kotouč vyrazil před sebe a ze vzduchu jej do branky bekhendem poslal clonící SAM REINHART. Asistence: Jack Eichel, Rasmus Ristolainen.
    26:25 Mattias JANMARK - 0:3
     
    26:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    A je to 3:0! MATTIAS JANMARK převzal ve středním pásmu kotouč, namířil si to po levém křídle k brance Sabres a přesnou střelou na vzdálenější tyč překonává brankáře Lehnera! Asistence: John Klingberg, Jason Spezza.
    14:10 Mattias JANMARK - 0:2
     
    14:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Šťastná branka pro Dallas znamená vedení 2:0. Po střele od pravého hrazení se kotouč odrazil k MATTIASU JANMARKOVI, jenž s přispěním obráncem dostal kotouč mezi betony Lehnera a následně do branky! Asistence: Esa Lindell, Devin Shore.
    05:03 Remi ELIE - 0:1
     
    05:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku duelu! hosté se utrhli do přečíslení tří na dva. V tom dostal přihrávku před odkrytou klec REMI ELIE, který odkrytou klec minul. Kotouč do brankoviště vrátil Spezza, kde se jej snažil dorazit Elie s Janmarkem a prvně jmenovanému se to povedlo. Asistence: Mattias Janmark, Jason Spezza.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 29. S. Reinhart (Eichel, Ristolainen) – 6. Elie (Janmark, Spezza), 15. Janmark (Lindell, D. Shore), 27. Janmark (J. Klingberg, Spezza), 30. Ja. Benn (J. Klingberg, Lindell), 33. Lindell (Radulov, Ja. Benn), 38. Faksa (Johns, Roussel), 48. Pitlick (J. Klingberg, Faksa)


    Buffalo Sabres: Lehner (30. Ch. Johnson) – Scandella, Ristolainen, McCabe, Falk, Gorges, C. Nelson – B. Pouliot, Eichel, Okposo – E. Kane, R. O'Reilly, Pominville – Girgensons, Rodrigues, S. Reinhart – S. Wilson, Jo. Larsson, Nolan.
    Dallas Stars: Lehtonen (Bishop) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Heatherington, Johns – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, D. Shore – Roussel, Faksa, Pitlick – Elie, Hanzal, B. Ritchie.

    Rozhodčí: Chmielewski, Pollock – Devorski, Smith
    bahis siteleri