Jihlava – Č. Budějovice 5:2 (kon.) | Zlín – Kladno 2:5 (kon.) | Olomouc – K. Vary 5:3 (kon.)
Třinec – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 4:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 5:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 2:4 (kon.) | Liberec – Slavia 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 20.01.2018, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl krásný billiard. Pohlednou kombinaci, která by se neztratila ani ve Zlaté helmě, zakončil po Kadlečkově přihrávce DOMINIK ADAM. Asistence: Slavomír Kadleček, Lukáš Jindra.
     
    57:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Stejná souhra jako u třetího jihlavského gólu, akorát asistenti se měnili. Mejzlík zakombinoval s Čermákem a JOSHUA WALLER svým druhým gólem v zápasu navyšuje jihlavské vedení o dvě branky. Asistence: David Čermák, Tomáš Mejzlík.
     
    46:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu zápletku. Jihočeši se po delším čase dokázali usadit v útočném pásmu a hned je z toho branka. Doktor kombinoval na modré s Doskem, druhý jmenovaný vystřelil a RADEK ROLÍNEK tečoval kotouč do sítě. Asistence: Stanislav Dosek, Vojtěch Doktor.
     
    33:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Logické vyústění jihlavského tlaku. Dukla byla mnohem víc na puku a po Heinrichově střele se k němu dostala znovu. Čermák jej dal na modrou pro Mejzlíka, který vystřelil a JOSHUA WALLER tečoval puk za záda bezmocného gólmana. Asistence: Tomáš Mejzlík, David Čermák,
     
    23:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava v přesilové hře strhává průběžné vedení na svojí stranu. Peschout zakombinoval s Jindrou, který přihrál na DOMINIKA ADAMA a ten střelou z levé strany nedal Němcovi žádnou šanci. Asistence: Lukáš Jindra, Richard Peschout.
     
    11:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté vyrovnávají dokonce v oslabení. Čermák se dostal do protiútoku a ALEŠ HEINRICH jej po přihrávce zakončil nejlépe, jak mohl – vyrovnávacím gólem, když z dobré pozice zblízka propálil Němce. Asistence: David Čermák.
     
    09:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Dančišin přihrál v útočném pásmu pro JAKUBA KÁNÍKA, který si sjel blíže k brance a v ideální střelecké pozici mířil nad lapačku Šťastného. Asistence: Milan Dančišin.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Heinrich (Čermák), 24. Adam (Jindra, Peschout), 34. Waller (Mejzlík, Čermák), 58. Waller (Čermák, Mejzlík), 58. Adam (Kadleček, Jindra) – 10. Káník (Dančišin), 47. Rolínek (Dosek, Doktor)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Krtek, Mejzlík, Trávník, Peschout, Strnad, Rašín – Čermák, Heinrich, Waller – Jindra, Adam, Vala – Norris, Kadleček, Hrbatý – Slabý. Trenér: Karel Nekvasil
    HC Motor České Budějovice: Němec (Březina) – Grauer, Dudáček, Doktor, Dosek, Brabec, Rákosník – Káník, Dančišin, Tejko – Rolínek, Bárta, Matys – Bláha, Kronus, Prášek – Kouba, Kaisler. Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Král – Kotlík, Polák
    ocianews.com