Poruba 2011 – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Kopřivnice – Opava 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.)
Nymburk – Klatovy 9:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:6 (kon.) | Řisuty – Děčín 2:3 (kon.)
Kolín – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Písek – Mor. Budějovice 3:5 (kon.) | Sokolov – Kobra 3:5 (kon.)
Bílina – Trutnov 3:4 (po s.n.) | David Servis – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 6:3 (kon.)
Letňany – Jablonec n/N 3:6 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 20.01.2018, 18:002. liga skupina Střed (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Domácí hokejisté potvrdili své vítězství a dobrý výkon ve třetí třetině, ve které se jim podařilo vstřelit ještě dvě branky. Ode mě je to tedy pro dnešek vše! Krásný zbytek večera! (20:19:50)
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Nenápadná střela z rohu kluziště letěla na bližší tyč Novákovy branky z hole Adama Vylíčila. Ani jeden z týmů se poté už nikam nežene.
     
    59:01
    Petr Škopek nahodil puk na Nováka už ze středního pásma. Hostující brankář ho poté chtěl rozehrát, ale Škopek přidal na rychlosti a rozehrávku Novákovi nepovolil.
     
    58:24
    Na ledě byla k vidění další strkanice a rozhodčí budou opět vylučovat.
     
    57:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vala – 2 min., sekání + 2 min., hrubost).
     
    55:41
    Rozhodčí s udělenými tresty opravdu nešetřil. Za Havlíčkův Brod odchází na trestnou na dvě minuty za hrubost Patrik Přidal. Naopak Miroslav Třetina se do hry už nepodívá, od rozhodčího totiž inkasuje desetiminutový osobní trest. Na domácí straně odcházejí za hrubost na dvě minuty na trestnou lavici Farka a Kříž.
     
    55:41
    Po jedné z akcí nastala v rohu kluziště mezi oběma týmy roztržka a rozhodčí již zdvihá svou pravici na znamení toho, že bude vylučovat.
     
    55:29
    Michal Michal nabral jednoho ze svých spoluhráčů, který přejel útočnou modrou čáru. O faul se ale zřejmě nejednalo, neboť byl hostující hráč v držení kotouče.
     
    54:06
    David Servis právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že o osudu tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto. Do útočného pásma se s pukem na holi vydal JIŘÍ BÁRTA. Obešel hned dva protihráče, zmátl gólmana a zasunul kotouč do odkryté části klece. Asistence: Michal Michal, Adam Vylíčil.
     
    53:22
    Od Jana Trummera staršího dostal pas ke vzdálenější tyči David Svoboda. Jeho střela ale neměla gólové parametry, Čeněk Novák ji vyráží.
     
    52:13
    Tomáš Semrád v akci i podruhé v rychlém sledu za sebou! Tentokrát měl možná lepší pozici než před chvíli, střela podle ale prosvištěla jen kolem levé tyče.
     
    51:53
    Hra se opět přestěhovala před Dudáčka. Od modré čáry napřáhl ke střele Tomáš Semrád. Jeho projektil ale zamířil jen doprostřed brány, kde stál připravený Milan Dudáček.
     
    51:22
    Už to vypadalo, že o kotouč Jiří Bárta přijde, nakonec ho ale udržel a následně také vyhodil.
     
    50:32
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Babčuk.
     
    50:25
    Po Vylíčilově přihrávce se prostoru na křídle dostalo Bártovi. Jiří Bárta následně střílel k bližší tyči, Novák ho ale vychytal. O chvíli později se bude vylučovat.
     
    48:51
    Po střele jednoho z beků Havlíčkova Brodu byl trefen Jakub Marek, od kterého se puk odráží do středního pásma, tedy mimo nebezpečí z pohledů servismanů.
     
    48:26
    Jan Kříž to měl proti třem protihráčům velmi těžké a ke střele se proháčkovat nedokázal.
     
    47:45
    Milfait sice nedosáhl ve středním pásmu na kotouč, za Dudáčkovo brankou ho ale dostihl jako první, tudíž se zakázané uvolnění nepíská. Naopak o chvíli později se icingem proviňují domácí.
     
    47:05
    David Servis právě vstřelil branku!
    Je to o čtyři branky a pokud Havlíčkobrodští pomýšlejí na bodový zisk, budou to mít již velmi obtížné! PETR MACHÁČEK napřáhl na modré čáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 5:1! Asistence: Jan Trummer.
     
    45:48
    Havlíčkobrodští hokejisté se pokusili o usazení v útočném pásmu. David Vala ale nezachytil v těžké pozici kotouč před modrou a jeho tým tak musí z pásma ven.
     
    44:48
    Jan Milfait zamíchal s pukem a zkusil se dostat také ke střele. K ní nakonec nedošlo, Milfait byl totiž o kotouč odzbrojen jedním z domácích obránců.
     
    44:01
    Rychlá rozehrávka ve středním pásmu domácím hokejistům vůbec nevyšla. Puk skončil až u Novákovy branky, což znamená, že se hra přestěhuje před domácího brankáře.
     
    43:01
    Kuchta přejel modrou čáru a okamžitě poté pálil. Dudáčkovi ale nikdo neclonil ve výhledu a střela navíc nebyla razantní. Domácí brankář se zákrokem tedy neměl problém.
     
    42:05
    Po vhazování v obranném pásmu se vydali do protiútoku domácí servismané. Adam Vylíčil párkrát zamíchal s kotoučem a následně ho poslal přesně do lapačky Nováka!
     
    41:49
    Od modré čáry zkusil nahodit puk na branku Martin Kříž. To se mu podařilo, ale Dudáček byl pozorný a připisuje si první zákrok ve třetí periodě.
     
    40:49
    Jan Trummer se málem dostal až do samostatného úniku! Do zakončení ho ale nepustil jeden z vracejících se beků Havlíčkobrodských a žádná výraznější šance se tím pádem nekoná.
     
    40:19
    Na začátku poslední třetiny se hosté provinili zakázaným uvolněním. Bude se vhazovat po pravé ruce Nováka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po druhé třetině vedli domácí o dvě branky, nyní už jsou ve vedení o tři branky! I Havlíčkův Brod si v této třetině připsal první zásah. Uvidíme, zda hosté přidají a zápas minimálně zdramatizují.

    Poslední dvacetiminutovka začne přibližně v 19:40.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Čeněk Novák si sjel pro puk, aby ho mohl rozehrát. Namířil ho ale jen přesně na hůl Romana Šulčíka, který se střelou váhal. Po chvíli napřáhl a mířil pravděpodobně mezi betony. Novák se včas položil na led a kotouč uschoval!
     
    38:43
    Na ledové ploše to začíná jiskřit. V posledních okamžicích nejsou oba týmy spokojeny s výroky rozhodčích.
     
    37:59
    Po jednom ze soubojů u hrazení se k puku dostal Adam Vylíčil a hned vystřelil. Mířil do horního růžku, tam se ale také objevila Novákova lapačka.
     
    37:28
    A z větší vzdálenosti to zkouší opět tentýž střelec jako před malou chvílí. Kulhánkova střela si cestu mezi tři tyče Dudáčkovy svatyně nenašla.
     
    36:37
    Dlouho kombinovali havlíčkobrodští hokejisté na modré čáře, až se ke střele odhodlal Kryštof Kulhánek. Jeho pokus Dudáček vyráží.
     
    35:43
    Za klouzajícím kotoučem dojížděl David Kozlík. Blíže k němu měl ale domácí brankář, jenž ho ukrývá pod svou rukavicí a hru přerušuje.
     
    35:02
    Střela Tomáše Semráda od modré čáry nebyla vůbec špatná! Dudáček ji ale zkrotil, respektive vyrazil vyrážečkou mimo nebezpečí.
     
    34:32
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Trummer – 2 min., podražení).
     
    34:23
    Přihrávku do jízdy v útočném pásmu hostí dostal Patrik Přidal. Neměl ale prostor ke střele a o puk přišel.
     
    33:38
    Petr Škopek to zkusil z větší vzdálenosti hned dvakrát. Prvním pokusem trefil bránícího protihráče, s druhým pokusem nemohl mít Čeněk Novák obtíže. Havlíčkobrodský strážce svatyně měl dobrý výhled a puk schoval v rukavici.
     
    32:40
    David Servis právě vstřelil branku!
    Servismané si berou své třígólové vedení zpět! Jakub Marek poté, co se vrátil z trestné lavice, posílá přesnou přihrávku na LUKÁŠE SUMERAUERA, který rozvlnil síťku za Novákovými zády. Asistence: Jakub Marek.
     
    32:28
    Nyní jsou kompletní i domácí hráči, Jakub Marek se rovnou z trestné lavice zapojuje do hry.
     
    31:27
    Miroslav Třetina je zpět na ledové ploše. Necelou minutu budou mít Havlíčkobrodští k dispozici početní výhodu.
     
    31:02
    O přihrávku si klepl Michal Michal a také ji dostal. Napřáhl, co mu síly stačily, jenže jeho pokus nebyl z těch nejpřesnějších. Zaduněl jen o zadní mantinel.
     
    30:23
    Necelou minutu se bude hrát ve čtyřech hráčích na obou stranách. Uvidíme, kterému z týmů bude tato herní situace vyhovovat více.
     
    30:23
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Marek – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:05
    Sumerauer šikovně zkoušel poslat přihrávku až na Adama Vylíčila, jenž stál před brankovištěm. Čeněk Novák tento záměr ale přečetl a puk lapil ještě dříve, než se k Vylíčilově hokejce dostal.
     
    29:02
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Třetina – 2 min., podražení).
     
    27:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    I hosté se dočkávají své první přesné trefy! Po střele Tomáše Chlubny nastala na brankovišti menší skrumáž, ze které se prosazuje PETR KUCHTA! Asistence: Tomáš Chlubna, Miroslav Třetina.
     
    27:17
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl tří branek! Po střele Michala Michala se neomylně trefuje také PETR MACHÁČEK, který ke své asistenci přidává také přesnou trefu! Asistence: Michal Michal, Jan Farka.
     
    26:42
    Jan Trummer při přechodu přes modrou čáru ztratil puk a hostující celek může jít do protiútoku.
     
    26:08
    Semrád místo střely od modré zvolil chytrou přihrávku na Miroslava Třetinu. Druhý jmenovaný pálil k bližší tyči, nicméně tu si domácí brankář pohlídal a kotouč podržel.
     
    25:34
    Tomáš Chlubna to zkusil z levého křídla z pohledu brankáře, jenže netrefil ideálně. Tlak Havlíčkobrodských může pokračovat, bude se vhazovat po pravé ruce Dudáčka.
     
    24:45
    Michal Michal to zkusil dobře od modré. Jeho rána šla sice doprostřed branky, ale ještě do ní zkusil sáhnout před brankou stojící Adam Vylíčil. Čeněk Novák byl připraven a střelu zlikvidoval.
     
    23:59
    Roman Šulčík poslal puk o mantinel k brance Nováka. Ten se nachytat nenechal a u své pravé v tyče přikryl puk pod lapačku včas.
     
    23:31
    Ihned po vhazování se Havlíčkobrodští osvobozují, čímž ušetří cenné vteřinky ze své početní nevýhody.
     
    23:23
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Homola – 2 min., hrubost).
     
    22:47
    Tomáš Semrád nedal střele potřebné parametry. Trefil jen jednoho z clonících hráčů před brankou.
     
    22:20
    David Svoboda nahodil od modré čáry puk na branku. Novák s přízemním nahozením nemohl mít žádné problémy. Puk v pohodě vyrazil do rohu kluziště, kde už se ho ujímají jeho spoluhráči a míří s ním na opačnou stranu.
     
    21:47
    Čeněk Novák si nyní počínal proti více střelám domácích dobře. Svůj tým dobře podržel a třetí branku za svými zády nepřipustil.
     
    20:52
    Ihned po vhazování se dostal ke kotouči Sumerauer a také vypálil. Z vrcholku kruhu zamířil do horních pater branky, havlíčkobrodský gólman jeho střelu však zachytil ve své lapačce.
     
    20:25
    Do útočného pásma se natlačil Roman Šulčík, ke střele ale vpuštěn nebyl. Navíc byl o chvíli obrán o kotouč a na druhou stranu tak mohou jít hosté.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. Domácí David Servis v vstřelil dva góly a zatím se proti favoritovi utkání více než drží. Zároveň se omlouváme za neúplný přenos, na vině byly technické problémy. Nyní už vše bude, jak má.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    14:31
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Zayml – 2 min., podražení).
     
    11:25
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., hákování).
     
    09:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vala – 2 min., hákování).
     
    03:00
    David Servis právě vstřelil branku!
    Další branka je tu! A opět jde na stranu domácích! Po přihrávce Petra Macháčka se prosazuje JAN TRUMMER! Asistence: Petr Macháček.
     
    01:50
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Farka – 2 min.).
     
    01:02
    Šuhaj se prodral v útočném pásmu k puku, jeho následná střela z poměrně velkého úhlu ale neprošla. Následně tentýž hráč napadá domácí rozehrávku a nechce pustit soupeře z obranné třetiny.
     
    00:32
    David Servis právě vstřelil branku!
    Tak to je snový začátek pro domácí servismany! ROMAN ŠULČÍK se dostal ke kotouči v útočném pásmu, najel si před branku a odtud překvapil havlíčkobrodského gólmana! Bez asistence.
     
    00:03
    Úvodní buly bylo vhozeno a jako první mohou jít do útoku domácí hokejisté, neboť vybojovali puk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Bubeníček) – Radoš, Škopek, Michal, Macháček, Babčuk, Kříž, Farka – Marek, Trummer, Šulčík, Vylíčil, Sumerauer, Bárta, Trummer st., Zayml, Svoboda

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Semrád, Krejčí, Vala, Kulhánek, Balgalvis, Kříž, Přidal, Kozlík, Beneš, Voříšek, Milfait, Šuhaj, Chlubna, Ludvík, Kuchta, Homola, Třetina

    Rozhodčí: Battěk – Marek, Ovsík.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 1. Šulčík, 3. Trummer (Macháček), 28. Macháček (Michal, Farka), 33. Sumerauer (Marek), 48. Macháček (Trummer), 55. Bárta (Michal, Vylíčil) – 28. Kuchta (Chlubna, Třetina)


    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček (Bubeníček) – Radoš, Škopek, Michal, Macháček, Babčuk, Kříž, Farka – Marek, Trummer, Šulčík, Vylíčil, Sumerauer, Bárta, Trummer st., Zayml, Svoboda
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Semrád, Krejčí, Vala, Kulhánek, Balgalvis, Kříž, Přidal, Kozlík, Beneš, Voříšek, Milfait, Šuhaj, Chlubna, Ludvík, Kuchta, Homola, Třetina

    Rozhodčí: Battěk – Marek, Ovsík
    thejrc.org