HK MD Šumperk – Technika Brno 6:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 3:2 (po pr.)
Chomutov – HC Litvínov 3:5 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | Přerov – Zlín 0:0 (odl.)
Třinec – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Vsetín – Poruba 6:0 (kon.) | Pardubice – Letňany 3:1 (kon.)
PZ Kladno – Ústí n/L 4:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 20.01.2018, 12:00 • ČPP Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    50:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    A gól Hradce to pravděpodobně definitivně potvrzuje! Šestou branku přidává z dorážky JAROSLAV KAŠPAR, čímž stvrzuje dominanci Lvů. Asistence: Jan Jušta, Kryštof Lang.
     
    40:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme tady menší zápletku! Středočeši totiž snižují na rozdíl tří branek. Druhý gól hostů vsítil TOMÁŠ DLASK, který překonal Tichého – 5:2. Asistence: Tomáš Holoubek.
     
    37:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přeci jen přichází snížení! Po špatné rozehrávce od Tichého se dostal k puku TOMÁŠ DLASK, který ve vlastním oslabení koriguje skóre na 1:5. Bez asistence.
     
    33:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pověstné bůro v síti Středočechů! Jako u předešlé branky se k odraženému kotouči dostal JAROSLAV KAŠPAR a neměl sebemenší problém zavěsit. Asistence: Matěj Pinkas.
     
    31:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další gól v hostující síti, je to už 4:0! Celá akce plynula od Langa, který vyškolil jednoho z hráčů hostujícího celku a jeho ránu dokázal do odkryté klece dorazit PETR MORAVEC. Asistence: Kryštof Lang.
     
    22:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra! Má předchozí slova o tom, že hradecké přesilovky mají šmrnc, jsou pravdivá. Moravec krásně našel volného MATĚJE PINKASE mezi kruhy, který se v zakončení nemýlil – 3:0. Asistence: Petr Moravec, Matěj Beneš.
     
    12:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují podruhé během čtyřiceti vteřin! JAN JUŠTA dostal přihrávku od Langa a odhodlal se ke střele z pravého kruhu. Přestože byl v pádu, jeho rána propadla až za záda Krinwalda. Asistence: Kryštof Lang.
     
    12:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme zde první branku zápasu, domácí se dostali do tlaku, z něhož těžil MATĚJ BENEŠ, který jako první překonal Krinwalda. Asistence: Jakub Naar, Tomáš Hynek.

    Filip Novák

    Branky a nahrávky: 13. Beneš (Naar, Hynek), 13. Jušta (Lang), 23. Pinkas (Moravec, Beneš), 32. Moravec (Lang), 34. Kašpar (Pinkas), 51. Kašpar (Jušta, Lang) – 38. Dlask, 41. Dlask (Holoubek)


    Mountfield HK: Tichý (Sajdl) – Králík, Táborský, Havlíček, Naar (A), Perička (C), Pinkas – Moravec, Souček, Kašpar (A), Lang, Beneš, Jušta, Pajer, Jirků, Hynek, Boštík.
    BK Mladá Boleslav: Krinwald (Kmec) – Kredba, Sommer, Křepelka, Přenosil, Holoubek (A) – Závora (A), Sluka, Bartoň, Plíšek, Hašlar, Dlask (C), Kapal, Ďuráč, Haas, Peca.

    Rozhodčí: Homola – Zídek, Berger
    thejrc.org