Chodov – Tatran 7:0 (kon.) | Jičín – Liberec 6:7 (1:2 po s.n.) | Královské Vinohrady – Ne 4:10 (kon.)
Ostrava – Židenice 7:2 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
4:10 (1:3, 0:4, 3:3)
Ne
Sobota 20.01.2018, 19:00ČEZ Extraliga žen • 17. kolo
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (20:58:35)
     
    Je dobojováno! Hostující florbalistky potvrdily roli jasného favorita, ovšem domácí hráčky se rozhodně nemají za co stydět. S nejlepším celkem soutěže odehrál poslední tým výbornou partii a nepřipustil to, co se stalo v prvním vzájemném utkání, tedy prohra o sedmnáct branek. Vinohrady se klidně mohly prosadit vícekrát, proti však byla brankářka Červová, který odchytala dobrý zápas, stejně jako její protivnice Vyrobíková.
     
    Konec zápasu.
     
    58:59
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí v samotném závěru ještě snižují! O nejspíše poslední trefu v tomto utkání se postarala kapitánka MICHAELA LINGOVÁ! Asistence: Kristýna Vejvodová.
     
    57:18
    Do zajímavého úniku se dostala Kalistová, ovšem nedokázala najít recept na brankářku Červovou, skóre se nemění!
     
    56:22
    Ani deset vstřelených branek hostujícím florbalistkám nestačí, Tigers se tlačí za dalším gólem, v těchto chvílích neúspěšně.
     
    55:34
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Třetí branka během posledních 68 vteřin, nakonec to přeci jen bude desítka! Janušková předložila TEREZE HANZLÍKOVÉ, která se nemýlila! Asistence: Ester Janušková.
     
    55:02
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Dobrý výhoz domácí brankářky, která nakonec bere asistenci! ALENA ŽIŽKOVÁ dokázala vyzrát proti Červové a snížit! Asistence: Jana Vyrobíková.
     
    54:26
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Devátý gól pro Jižní Město je na světě! LUCIA KOŠTURIÁKOVÁ těžila z přihrávky Hermannové, hostující hráčky vedou o sedm branek! Asistence: Nikola Hermannová.
     
    52:56
    Pilíková nyní málem potrestala chybu v rozehrávce domácích florbalistek, nakonec však ztroskotala na dobrém zákroku Vyrobíkové!
     
    52:24
    Rozhodčí odpískali faul Kalistové, jenže volný úder se hostujícím hráčkám nevydařil, do šance se dostat nedokázaly.
     
    50:34
    I nadále se hraje na útočné polovině hostujících florbalistek, které se snaží přidat další branku – zatím však marně!
     
    49:52
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Jižní Město odpovídá tím nejlepším možným způsobem! ESTER JANUŠKOVÁ se prosazuje z předbrankového prostoru, už je to zase o šest branek! Asistence: Lucia Košturiáková.
     
    48:24
    Domácí hráčky se ihned vydaly směrem dopředu, jenže o balónek přišly, uvidíme, jak na inkasovanou branku zareagují hosté.
     
    47:43
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí hráčky zaslouženě snižují, ANETA TVRZNÍKOVÁ to vzala na sebe, přízemní střelou dokázala překonat Červovou a snížit na rozdíl pěti branek!
     
    45:40
    Bartošová se dostala do souboje s Červovou, obě hráčky zůstaly ležet na zemi, ovšem vypadá, že budou v pořádku.
     
    44:22
    Po delší době se s balónkem na útočnou polovinu dostaly Vinohrady, ovšem přišla brzká ztráta, domácí se musí vracet.
     
    43:28
    Zatím se hraje v podstatě jen poblíž Vyrobíkové, Červová si na míček v dosavadním průběhu této části ještě nesáhla.
     
    42:43
    Vstup do třetiny vychází znovu hostujícím florbalistkám, tentokráte střílela Pilíková, jenže ta minula domácí svatyni, Vinohrady budou rozehrávat.

    Štěpán Slovák


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Trunečková (Žižková), 48. Tvrzníková, 56. Žižková (Vyrobíková), 59. Lingová (Vejvodová) – 3. Šulanová (Čapková), 5. Kubišová (Polívková), 11. Hermannová (Janušková), 21. V. Beránková (Hanzlíková), 22. Polívková (Machačová), 24. Hanzlíková (Košturiáková), 31. V. Beránková (Košturiáková), 50. Janušková (Košturiáková), 55. Košturiáková (Hermannová), 56. Hanzlíková (Janušková)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (Kuchyňková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová – Kalistová, Tvrzníková, Žižková – Honzová, Lingová, Bursová – Bartošová, A. Kutnarová, Zelníčková – Kylarová, Šádková, Dobisíková.
    Ne: Červová (Christiánová) – Hermannová, Bobotová, V. Beránková, Šulanová, Machková, Kleinová – L. Pilíková, Hyršlová, Kubišová – Košturiáková, Čapková, Polívková – Hanzlíková, Machačová, Janušková.

    Rozhodčí: Mik, Szilvási

    Diváci: 43
    bahis siteleri