Studénka Sledge – Č.Budějovice 5:0 (kont.) | SOHO Olomouc – Karlovy Vary 3:4 (kon.) | Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 2:3 (2:3 po s.n.)
SHK Mustangové – Litvínov 12:0 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
3:4 (1:0, 2:2, 0:2)
SKV Sharks Karlovy Vary
Sobota 20.01.2018, 14:00 • Zimní stadion Nový Jičín • Česká para hokejová liga • 13. kolo
Partner:
     
    Zápas je u konce, ačkoliv Olomoučtí Kohouti v podstatě celý zápas vedli, Žralokům z Karlových Varů se podařilo snížit dvoubrankové manko. Nakonec přelít jednobrankové vedení na svou stranu a dovést zápas do zdárného konce.

    Ode mne je to z tohoto zápasu vše, děkuji za pozornost. (16:03:13)
     
    Konec zápasu.
     
    44:16
    Zakázané uvolnění Kohoutů z Olomouce.
     
    43:28
    Tlak Žraloků neustupuje a vypadá to, že jsou stále hladoví po gólu. Čas se nicméně krátí a hosté nemusí nic složitéího vymýšlet.
     
    42:06
    Domácí v plném počtu.
     
    40:06
    Tato přesilová hra vypadá pro Žraloky velice dobře. V podstatě sevřeli svého soupeře v obranném pásmu a vyslali dvě – tři dobré střely.
     
    39:58
    Vyloučení v týmu SOHO Olomoučtí Kohouti (Ferenčík – 2 min, vražení na hrazení).
     
    39:00
    Tempo hry na stále dobré úrovni. Nedá se říct, který tým by měl převahu. Hraje se spíše ve středním pásmu a je jasné, ze domácí Kohouti potřebují vyrovnat, pokud chcou myslet na nějaké body.
     
    36:47
    Michal Černoch si připisuje další důležitý zákrok, když bravurně zasáhl svou lapačkou! Tohle byla velice dobrá akce, z hokejek hostujícího celku!
     
    35:30
    Žralokům evidetně gól pomohl a snaží se mírné převahy využít. Momentálně teď vytvořili dobrý zámek, před bránou Michala Černocha.
     
    33:45
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je BERGER. Asistence: Geier. Žraloci se dostávají do vedení! Silná dvojice Geier – Berger zaúřadovala! Geier výborně přihrál před bránu Bergerovi, který vymetl horní růžek brány a posílá svůj tým do vedení! Krásný obrat celého zápasu 3:4 z pohledu domácích!
     
    32:31
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je BERGER. A je vyrovnáno! Jiří Berger zkusil střelu z těžkého úhlu, kterou Michal Černoch pravděpodobně nečekal. Už to vypadalo, že se puk zastavil u brankové čáry. Nakonec se ale přeci jen podařilo, puk dostat za brankovou čáru a Jiří Berger tak vyrovnává na 3:3 !
     
    31:51
    Zakázané uvolnění Olomouckých Kohoutů.
     
    30:58
    První šance, poslední třetiny ve znamení Žraloků. Těm se podařilo vyhrát vhazování a přesunout se do útočného pásma. Tam jsou ale zastaveni domácím Černochem.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina co se týká gólů, byla přívětivější. Z jasného vedení 2:0 se podařilo Žralokům snížit na rozdíl jedné branky, Olomoučtí Kohouti dokázali ale ještě svůj brankový náskok zvýšit, ovšem ne na dlouho a tak domácí zatím stále drží jednobrankový náskok.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:50
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je Wágner.
     
    27:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je VESELÝ. Asistence: Gergely.
     
    24:46
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je GEIER. Asistence: Wágner.Žraloci snižují na rozdíl jedné branky a jsou zpět v zápasu ! Wágner před bránou přihrál Geierovi, ten střílel "z první" a je to 2:1 z pohledu Olomouce.
     
    23:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je TICHÝ. Asistence: Jedlička. Kohouti navyšují své vedení na 2:0 ! Když se podařilo Jedličkovi společně s Tichým dostat do dobré pozice, kdu druhý jmenovaný zvyšuje stav utkání!
     
    20:55
    Geier si dokázal přebruslit celé hřiště a poslat zabičku před bránu, jenže nebyla úplně přesná a tak z této nebude nic. I tak ale pěkná akce Žraloků!
     
    17:58
    Šance na obou stranách, nejprve domácí Kohouti nebyli daleko od dalšího gólu, jenomže lapačka Macha, byla přesná jako stíhačka Mach 3. Hned na opačné straně, se hnali do útoku také Žraloci. Ani ti ale nebyli úšpěšní.
     
    16:35
    Dalibor Tichý se hnal do protiútoku se vší silou, zkoušel udělat kličku na Macha, ten si ale úhlel dobře pohlídal!
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nám přinesla pouze jeden gól, kdy se podařilo po šestnácti vteřinách trefit Večerkovi. Žraloci z Karlových Varů nehrají vůbec špatně, pokud jim tempo vydrží, myslím si že se brzy dočkáme vyrovnání.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:24
    Za pomoci zdravotníků, se Nejedlý zvedá ale vypadá to, že do dnešního zápasu již nezasáhne.
     
    14:24
    Po nepříjemném střetu zůstavá ležet na ledě Nejedlý, na pomoc mu přispěchali zdravotníci. Snad bude v pořádku!
     
    13:00
    Geier ve výborné pozici, kdy Černoch výborně pokryl i tento zákrok! Na šance jednoznačně vedou Žráloci z Karlových Varů!
     
    12:35
    Zakázané uvolnění, hra se stěhuje do obranného pásma Žraloků.
     
    11:12
    Žraloci se teď usadili v útočném pásmu a domácích Kohoutům z Olomouce slušně zatápějí.
     
    08:20
    Velká šance pro Žraloky! Berger nabral potřebnou rychlost a v cestě mu stál už jen Černoch! Nepodařilo se mu ale puk zvednout a domácí brankář si připisuje důležitý zákrok! Následně ještě měli jednu šanci, kterou Černoch také úspěšně pokryl.
     
    07:40
    Novák se dostal do offsajdu, bude se vhazovat před obrannou modrou hostujících Varů.
     
    06:20
    V uplynulých minutách jsme mohli vidět snahu hostujících o vyrovnání celku, zatím ale Olomoučtí Kohouti dobře brání a nepouštějí Vary do větších šancí.
     
    02:00
    Máme za sebou první dvě minuty hry, Olomouc je zatím aktivnějším týmem i díky tomu, že se jim prakticky hned po startu podařilo vstřelit první gól.
     
    0:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je VEČEREK. Asistence: Pabst.Tak to byla opravdu rychlá akce domácích. Když Pabst společně s Večerkem unikli a nechali Macha bez šance! 1:0 !
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Soupisky hráčů zatím bohužel nejsou k dispozici, budou doplněny později. Vzhledem k náročnosti přípravy, hra začne cca o 15. minut později.
     
    Vážení sportovní přátelé, vítám Vás u dnešního zápasu sledge hokeje. Výjimečně uvidíme na stadióně v Novém Jičíně SOHO Olomoucké Kohouty a SKV Sharks Karlovy Vary. Utkání začíná v 14:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 1. Večerek (Pabst), 24. Tichý (Jedlička), 28. Veselý (Gergely) – 25. Geier (Wágner), 29. Wágner, 33. Berger, 34. Berger (Geier)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch, Gergely, Novák, Jedlička, Mikuš, Večerek, Pabst, Stašák, Ferenčík
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach, Kovařík, Haas, Nejedlý, Geier, Wágner, Karafiát, Berger, Jeřábek
    thejrc.org