Sokolov – Auerbach 3:3 (kon.) | Ústí n. L. – Neugersdorf 6:4 (kon.) | Karviná – Piast Gliwice 1:1 (kon.)
Zlín – Opava 2:0 (kon.) | Senica – Dubnica 2:1 (kon.) | Trenčín – Nové Mesto n/V 9:0 (kon.)
Vlašim – Teplice 0:2 (kon.) | Slovácko – Vítkovice 4:0 (kon.) | Haladás – Prešov 4:1 (kon.)
Žilina – Ostrava 2:0 (kon.) | Podbrezová – MFK Zvolen 5:2 (kon.) | Zlín – Opava 3:3 (kon.)
Dobrovice – Příbram 0:2 (kon.) | Dunajská Streda – Olomouc 1:2 (kon.) | Cottbus – Dukla Praha 2:0 (kon.)
Žilina B – Třinec 1:1 (kon.) | Brno – Nitra 2:0 (kon.) | Slavia – Žižkov 5:0 (kon.)
Plzeň – Salzburg 0:5 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
0:5 (0:2)
FC Red Bull Salzburg
Sobota 20.01.2018, 16:00 • Burgos Quintana Stadium, Coín (ESP) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    89
    A další práce pro Matúše Kozáčika! Plzeň po nepřesné přihrávce na pravé straně hřiště úplně propadla a za obranu mířil dlouhý kolmý pas, po kterém už to zavánělo dalším gólem, plzeňský brankář ale skvěle vyhodnotil situaci a míč po výběhu za vápno odkopl!
     
    87
    Dominik Szoboszlai se po kolmé přihrávce za obranu ocitl na pravé straně šestnáctky úplně sám, vybíhajícího Matúše Kozáčika ale nízkým lobem přehodit nedokázal! Míč těsně minul vzdálenější tyč!
     
    86
    Tentokrát už zakončení od rakouského celku přišlo, přízemní střelu zpoza šestnáctky ale skvěle vyrazil Matúš Kozáčik!
     
    81
    Amahou Haidara si na levé straně pokutového území naběhl na pěknou kolmou přihrávku a přízemní střelou z úhlu mířil ke vzdálenější pravé tyči, kterou o vlásek minul! Málem to bylo 6:0.
     
    71
    Salzburg opět na pravé straně rychle zakombinoval, následný centr byl ale odvrácen a přízemní střela ze střední vzdálenosti poté těsně minula vzdálenější pravou tyč!
     
    66
    Salzburg právě vstřelil branku!
    AMADOU HAIDARA si naběhl do šestnáctky na krásnou diagonální kolmou přihrávku z pravého křídla a jemným obloučkem míč v náběhu usměrnil ke vzdálenější levé tyči! Akce Salzburgu byla tak rychlá, že Matúš Kozáčik ani nestačil vyběhnout z brány.
     
    65
    Munas Dabbur mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase, když na vzdálenější levé tyči předvedl pohotové nůžky, jeho akrobatický pokus ale zamířil mimo plzeňskou bránu!


    Zdroj: fcviktoria.cz
     
    59
    Salzburg po kolmé přihrávce na pravém křídle a zpětném pásu před bránu vezl pátý gól, jeden z hráčů rakouského celku ale podcenil střelu bez přípravy a zamířil ze značky pokutového kopu pouze doprostřed brány, kde Kozáčik míč skvěle vyrazil!
     
    56
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg před pár okamžiky předvedl nádhernou kombinaci na pravé straně šestnáctky a nyní na té levé, kde z blízkosti skóroval HEE CHAN HWANG – 0:4!
     
    50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg rozjel na pravé straně hřiště nádhernou kombinační akci a po zpětné přihrávce z úhlu na přední tyči skóroval z blízkosti MUNAS DABBUR!
     
    46
    Střídající Michael Krmenčík mohl ihned po přestávce snížit, když se u levé tyče dostal k přízemní střele, jenže brankář Salzburgu ho vychytal a navíc byl máván ofsajd!
     
    46
    Plzeň nastoupila do druhého poločasu ve složení: Kozáčik – Havel, Živulič, Hájek, Kovařík – Hořava, Ivanschitz – Petržela, Bakoš, Pilař – Krmenčík.
     
    44
    Salzburg právě vstřelil branku!
    TAKUMI MINAMINO napřáhl na pravé straně hřiště zpoza šestnáctky k nádherné diagonální střele, která zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Takumi Minamino vstřelil svůj druhý gól v zápase a Salzburg krátce před přestávkou vede 2:0.
     
    42
    Jan Kopic si z pravé strany šestnáctky navedl míč na střelu, jenže jeho následný přízemní pokus z blízkosti minul pravou tyč.
     
    39
    Salzburg se sice na pravém křídle neprosadil, po autovém vhazování a otočení hry ale napřáhl zpoza šestnáctky ke střele Valon Berisha, jehož táhlý pokus minul o pořádný kus levý horní roh brány.
     
    24
    Salzburg právě vstřelil branku!
    ROMANO SCHMID na hranici šestnáctky napřáhl k přízemní střele, která sice byla zablokována, ale nedostatečně na to, aby míč po zemi nezamířil k pravé tyči! Salzburg vede 1:0.
     
    15
    Salzburg se po kolmé přihrávce na pravé straně šestnáctky dostal k prudké střele z úhlu, kterou na přední tyči Kozáčik skvěle vyrazil, jeho zákrok byl vzhledem k ofsajdu nakonec zbytečný!

    Tomáš Reiner

    Branky: 24. Schmid, 44. Minamino, 50. Dabbur, 56. Hwang, 66. Haidara


    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hubník (C), Piroch, Limberský – Hrošovský, Čermák – Kopic, Kolář, Zeman – Chorý.
    Druhý poločas: Kozáčik – Havel, Živulič, Hájek, Kovařík – Hořava, Ivanschitz – Petržela, Bakoš, Pilař – Krmenčík.

    Náhradníci: Sváček – Bakoš, Hájek, Havel, Kovařík, Hořava, Ivanschitz, Petržela, Krmenčík, Pilař, Živulič.

    FC Red Bull Salzburg: Coronel – Dembele, Ramalho, Onguene, Ulmer (C) – Leitgeb – Yabo, Berisha – Schmid – Minamino, Gulbrandsen.
    Druhý poločas: Coronel – Lainer, Meisl, Caleta-Car, Farkas – Samassekou – Haidara, Mwepu – Schlager – Dabbur, Hwang.

    Náhradníci: Walke, Stankovic – Farkas, Dabbur, Rzatkowski, Lainer, Schlager, Wolf, Haidara, Samassekou, Hwang, Mwepu, Meisl, Szoboszlai, Caleta-Car.
    thejrc.org