Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | Barys – Toljatti 4:3 (kon.) | Ufa – HC Slovan 5:3 (kon.)
Kazaň – Viťaz 0:2 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 3:2 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:3 (1:1, 3:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Neděle 21.01.2018, 12:30 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:49 Teemu HARTIKAINEN - 5:3
     
    54:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa vysílá směrem ke Slovanu jasnou odpověď. TEEMU HARTIKAINEN si nabruslil na střílenou přihrávku Kemppainena z pravé strany a protečoval ji za záda bezmocného Sedláčka. Asistence: Joonas Kemppainen, Philip Larsen.
    53:33 Juraj MIKÚŠ - 4:3
     
    53:33
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak pozor, tohle ještě bude zajímavé! Od modré čáry letěla prudká rána Hedery, kterou JURAJ MIKUŠ nesmírně šikovně tečoval mezi betony brankáře Nalimova. Asistence: Tomáš Hedera.
    49:16 Zach BOYCHUK - 4:2
     
    49:16
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan vykřesává jiskřičku naděje! ZACK BOYCHUCK stál na zadní tyčce, kam také směřovala střílená přihrávka Hedery. Útočník Bratislavy tak s lehkostí zametl kotouč do odkryté branky. Asistence: Tomáš Hedera, Colby Genoway.
    28:49 Vladimir TKAČOV - 4:1
     
    28:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ihned po vhazování se domácí dostali do přečíslení tři na jednoho, Larsen našel přesným pasem VLADIMIRA TKAČOVA, který neměl žádný problém rozvlnit síť. Asistence: Philip Larsen, Anton Burdasov.
    28:36 Georgij BUSAROV - 3:1
     
    28:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je tu další gól Ufy, ta vede už o dvě branky. Ihned po vhazování v útočném pásmu se ke střele dostal Panin. Jeho ránu šikovně tečoval GEORGY BUSAROV, jenž se tak zapsal na střeleckou listinu. Asistence: Grigorij Panin.
    27:45 Linus OMARK - 2:1
     
    27:45
    Ufa právě vstřelila branku!
    Teď měl Slovan velkou smůlu. Kempainen sice brankáře Štěpánka kličkou překonal, kotouč ale zůstal ležet na brankové čáře. Nejrychleji k němu přispěchal LINUS OMARK, který jej špičkou hole dostrčil za brankovou lajnu. Gól byl regulérní, což potvrdilo i video. Asistence: Joonas Kemppainen.
    18:29 Vladimir TKAČOV - 1:1
     
    18:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    To byl obrovský tlak Ufy! Hned několik střel mířilo na branku Štěpánka, ani jednou ale brankář zasahovat nemusel, vše bylo zblokované. Ve finále celé útočné akce dostal VLADIMIR TKAČOV přesnou přihrávkou a dělovou ranou vyrovnal skóre zápasu.
    09:50 Ryan GARBUTT - 0:1
     
    09:50
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre! RYAN GARBUTT dostal ideální přihrávku z vlastního pásma, hnal se z levé strany sám na brankáře Nalimova a chytrou střelou na zadní tyčku rozjásal pár příznivců Slovanu, kteří na dnešní zápas přicestovali. Asistence: Marek Viedenský.

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 19. Tkačov (Arzamascev), 28. Omark (Kemppainen), 29. Busarov (Panin), 29. Tkačov (Larsen, Burdasov), 55. Hartikainen (Kemppainen, Larsen) – 10. Garbutt (Viedenský, Co. Genoway), 50. Boychuk (Hedera, Co. Genoway), 54. J. Mikúš (Hedera)


    Salavat Julajev Ufa: Nalimov (Karejev) – Panin, Larsen, Arzamascev, S. Garejev, Loginov, Bartulis, Jelizarov – Hartikainen, Kemppainen, Omark – Fjodorov, Lisin, Zubov – Tkačov, Burdasov, Sajustov – Soloduchin, Busarov, M. Majorov – Kuzmin.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (29. J. Sedláček) – Meszároš, Sersen, Bačík, Després, T. Voráček, Černý, Hedera – J. Mikúš, Boychuk, Řepík – Co. Genoway, Viedenský, Garbutt – Hrnka, Skalický, A. Šťastný – Réway, Sádecký, Šerbatov – Hecl.
    ocianews.com