Ottawa – Toronto 3:4 (kon.) | Montreal – Boston 1:4 (kon.) | Detroit – Carolina 1:3 (kon.)
San Jose – Pittsburgh 2:1 (kon.) | St. Louis – Arizona 2:5 (kon.) | Nashville – Florida 4:3 (kon.)
Chicago – NY Islanders 3:7 (kon.) | Minnesota – Tampa 5:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 1:2 (po pr.)
konec
Montreal Canadiens
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Boston Bruins
Neděle 21.01.2018, 01:15 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Riley NASH - 1:4
     
    59:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Marchand vybojoval puk u mantinelu, přihrál na střed Backesovi, který pro jistotu ještě přihrál lépe postavenému RILEYMU NASHOVI, který si osamoceně přibruslil blíže k prázdné brance soupeře a vstřelil čtvrtý gól Bostonu.
    57:03 David PASTRŇÁK - 1:3
     
    57:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK napřed rozehrál puk podél mantinelu, aby si následně mohl sjet před brankoviště, kam k němu doputovala přihrávka od Toreyho Kruga. První zakončení z první sice český útočník poslal do Price, ale okamžitě se natáhl po dorážce a napodruhé už brankáře domácích překonal. Asistence: Torey Krug.
    35:56 Torey KRUG - 1:2
     
    35:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Trochu překvapivou střelu vyslal TOREY KRUG směrem na Price, který zakončení soupeře nečekal, a i když se stihl postavit do směru střely, tak výbornou přihrávku Pastrňáka dokázal Krug zužitkovat a vystřelit kolem ramene brankáře Montrealu. Asistence: David Pastrňák, Brad Marchand.
    34:09 David PASTRŇÁK - 1:1
     
    34:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK prolomil svou střeleckou smůlu a to hodně šťastným gólem z takřka nulového úhlu od bočního mantinelu. Puk se ale odrazil od nohy Price do branky Montrealu. Asistence: Torey Krug, Patrice Bergeron.
    31:29 Max PACIORETTY - 1:0
     
    31:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Rodící se útok Bostonu zastavil Byron, který dokázal při návratu do obrany obrat soupeře o puk, rychle se otočit a dostat se do přečíslení společně s MAXEM PACIORETTYM. Byron přihrál na levou stranu Paciorettymu, který propálil doposud bezchybně chytajícího Raska. Asistence: Paul Byron.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 32. Pacioretty (Byron) – 35. Pastrňák (Krug, Bergeron), 36. Krug (Pastrňák, Marchand), 58. Pastrňák (Krug), 60. Riley Nash (Backes, Marchand)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Alzner, Jeřábek, Jo. Benn, Schlemko, Mete – Hudon, Byron, Pacioretty (C) – Gallagher (A), Plekanec (A), Lehkonen – Deslauriers, Drouin, Galchenyuk – L. Shaw, Froese, J. de La Rose.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Spooner, Krejčí, DeBrusk – Backes (A), Riley Nash, Heinen – Acciari, Kuraly, Schaller.

    Rozhodčí: Kozari, L’Ecuyer – Barton, Driscoll
    ocianews.com