Ottawa – Toronto 3:4 (kon.) | Montreal – Boston 1:4 (kon.) | Detroit – Carolina 1:3 (kon.)
San Jose – Pittsburgh 2:1 (kon.) | St. Louis – Arizona 2:5 (kon.) | Nashville – Florida 4:3 (kon.)
Chicago – NY Islanders 3:7 (kon.) | Minnesota – Tampa 5:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 1:2 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
2:5 (0:4, 1:1, 1:0)
Arizona Coyotes
Neděle 21.01.2018, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí podruhé skórují v přesilovce a ještě tím vykřesali jiskřičku naděje! Opět u toho byl Dunn, jehož střela zápěstím skončila před brankovištěm u Berglunda. Ten místo dorážky chytře přihrál za sebe a tam už byl ALEXANDER STEEN, který zblízka pokořil Anttiho Raantu. Asistence: Patrik Berglund, Vince Dunn.
    29:27 Brayden SCHENN - 1:5
     
    29:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí v polovině základní hrací doby využívají přesilovku a mažou Raantovo čisté konto! Finský gólman be službách Coyotes nejprve výborně vyrazil Dunnovu svižnou střelu z osy hřiště, ale na pohotovou dorážku BRAYDENA SCHENNA už byl krátký. Bez asistence.
    24:33 Christian FISCHER - 0:5
     
    24:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Demolice St. Louis pokračuje využitou přesilovkou! Jakob Chychrun měl po Domiho nahrávce na modré čáře spoustu času ke střele zápěstím. Ta postupně nabírala výšku a s přispěním lehké teče CHRISTIANA FISCHERA zapadla až za Allenova záda! Asistence: Jakob Chychrun, Max Domi.
    13:15 Brendan PERLINI - 0:4
     
    13:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, Coyotes na ledě velkého favorita vedou v první třetině už 4:0! Richard Pánik potáhl puk po křídle a počkal si na příjezd BRENDANA PERLINIHO, který z levého kruhu našel nějakou skulinku v postoji Allena, jenž si nepokryl bližší tyč. Asistence: Richard Pánik, Luke Schenn.
    07:06 Christian DVORAK - 0:3
     
    07:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Takovýto průběh zápasu asi nikdo nečekal! Tobias Rieder u zadního mantinelu podpořil Kellera a vydoloval puk pro CHRISTIANA DVORAKA, jenž číhal před brankovištěm a z prvního doteku zvedl puk nad Huttona. Asistence: Clayton Keller, Tobias Rieder.
    04:02 Christian DVORAK - 0:2
     
    04:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně povedený úvod pro hosty, kteří po dobrém startu vedou už 2:0! Jason Demers od modré čáry jenom tak nahazoval dopředu, čehož využil CHRISTIAN DVORAK a učebnicově provedenou tečí přesměroval kotouč k pravé tyči podruhé překonoaného Huttona. Asistence: Jason Demers, Clayton Keller.
    01:56 Zac RINALDO - 0:1
     
    01:56
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes jdou ve druhé minutě do vedení! Max Domi zabojoval u zadního mantinelu a vrátil puk do ohně. Fischer Huttona ještě nepřekonal, ale dorážející navrátilec do sestavy ZAC RINALDO už se zblízka nemýlil. Asistence: Christian Fischer, Max Domi.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 30. B. Schenn, 50. Steen (Berglund, Dunn) – 2. Rinaldo (Fischer, Domi), 5. Dvorak (Demers, Keller), 8. Dvorak (Keller, Rieder), 14. Perlini (Pánik, L. Schenn), 25. Fischer (Chychrun, Domi)


    St. Louis Blues: C. Hutton (8. Allen) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko (A), Stastny, Barbašev – Steen (A), B. Schenn, Jaškin – T. Thompson, Berglund, Sobotka – Thorburn, Brodziak, Pääjärvi.
    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Demers, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, L. Schenn, Goligoski (A) – Pánik, Stepan, Perlini – Fischer, Domi, Rieder – Rinaldo, Dvorak, Keller – Martinook, Richardson, Cousins.

    Rozhodčí: Brenk, McCauley – Brisebois, Kovachik

    Diváci: 19 235
    thejrc.org