Ottawa – Toronto 3:4 (kon.) | Montreal – Boston 1:4 (kon.) | Detroit – Carolina 1:3 (kon.)
San Jose – Pittsburgh 2:1 (kon.) | St. Louis – Arizona 2:5 (kon.) | Nashville – Florida 4:3 (kon.)
Chicago – NY Islanders 3:7 (kon.) | Minnesota – Tampa 5:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 1:2 (po pr.)
konec
Edmonton Oilers
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Vancouver Canucks
Neděle 21.01.2018, 04:10 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:17 Patrick MAROON - 5:2
     
    57:17
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ten, který otevřel střelecký účet zápasu, ho možná nyní uzavírá. PATRICK MAROON ze středního pásma trefuje odkrytou branku soupeře a Edmonton si dnes připíše plný počet bodů. Bez asistence.
    44:37 Leon DRAISAITL - 4:2
     
    44:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Troy Stecher (Vancouver) ztrácí puk na útočné modré, dopředu jde Jesse Puljujärvi a LEON DRAISAITL, který poté, po přihrávce z levé strany od Puljujärviho, prostřelil přesouvajícího se Markströma. Asistence: Jesse Puljujärvi a Milan Lucic.
    38:54 Jesse PULJUJÄRVI - 3:2
     
    38:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JESSE PULJUJÄRVI si nabruslil před branku soupeře, kde čekal přihrávku, té se také od Larssona dočkal a pohotovou střelou překonal Markströma. Asistence: Adam Larsson a Milan Lucic.
    28:56 Brandon SUTTER - 2:2
     
    28:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Rychlá akce Vancouveru, přesná přihrávka Bärtschiho z levé strany prošla k BRANDONU SUTTEROVI, který poslal puk nad lapačkou přesouvajícího se Talbota do branky Oilers. Asistence: Sven Bärtschi a Christopher Tanev.
    21:46 Daniel SEDIN - 2:1
     
    21:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver, až na únik Kassiana, odehrál celou přesilovou hru ve třetině Oilers a v jejím závěru nakonec i skóroval! Od modré poslal puk na branku Alexander Edler a v mezikruží jemně puk tečoval DANIEL SEDIN, Cam Talbot již nestihl na změnu směru zareagovat a puk mu propadl do branky. Asistence: Alexander Edler a Brock Boeser.
    17:59 Jujhar KHAIRA - 2:0
     
    17:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté sice dostali na chvíli puk ze třetiny, ale ve středním pásmu ho získal Draisaitl, který přihrál Jesse Puljujärvimu, jež si najel do třetiny Canucks a pohotovou přihrávkou dostal do šance JUJHARA KHAIRA. Ten se parádním blafákem prosadil, puk poslal přesně pod víko a zvýšil tak náskok Oilers. Asistence: Jesse Puljujärvi a Leon Draisaitl.
    01:25 Patrick MAROON - 1:0
     
    01:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vancouver chybuje v rozehrávce, k puku se dostal PATRICK MAROON, který přihrál McDavidovi. Ten si s pukem sjel více do pravé strany, odkud Maroonovi předložil exkluzivní pas. Maroon pak na levé straně nasměroval puk do branky. Asistence: Connor McDavid.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 2. Maroon (McDavid), 18. Khaira (Puljujärvi, Draisaitl), 39. Puljujärvi (A. Larsson, Lucic), 45. Draisaitl (Puljujärvi, Lucic), 58. Maroon – 22. D. Sedin (Edler, Boeser), 29. B. Sutter (Bärtschi, Ch. Tanev)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – A. Larsson, Nurse, Russell, Sekera, Benning, Klefbom – Caggiula, McDavid, Maroon – Puljujärvi, Draisaitl, Lucic – Cammalleri, R. Strome, Khaira – Kassian, Letestu, Pakarinen.
    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Stecher, Edler, Ch. Tanev, B. Hutton, D. Pouliot, Del Zotto – Boeser, Gagner, Vanek – Eriksson, H. Sedin, D. Sedin – M. Granlund, B. Sutter, Bärtschi – Virtanen, Dowd, B. Gaunce.

    Rozhodčí: Morton, Watson – Wheler, Knorr

    Diváci: 18 347
    ocianews.com