Carolina – Vegas 1:5 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 1:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 2:6 (kon.)
Los Angeles – NY Rangers 4:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:5 (1:3, 0:1, 0:1)
Vegas Golden Knights
Pondělí 22.01.2018, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:20 Brendan LEIPSIC - 1:5
     
    50:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Laxní pohyb domácí obrany je potrestán hráči Vegas, kteří regulují výsledek na čtyřbrankový rozdíl. Colin Miller si vedl puk až na spodní část pravého kruhu, odkud poklidnou přihrávkou našel na hranici brankoviště sjíždějícího BRENDANA LEIPSICA. Toho sice bránil McKeown, ale nijak důsledně a útočník Knight pouze přiťukl puk za brankovou čáru. Asistence: Colin Miller.
    33:42 James NEAL - 1:4
     
    33:42
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Další využitou přesilovkou získávají Knights zpět tříbrankové vedení! Střelu Brada Hunta vyrazil Ward před sebe, kde byl pouze osamocený JAMES NEAL. Ten si kotouč velmi rychle zpracoval a procedil ho mezi Wardovými betony. Asistence: Brad Hunt a Colin Miller.
    19:15 Jaccob SLAVIN - 1:3
     
    19:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Třetí oslabení už Vegas ale inkasují a přesilová pětka Hurricanes stahuje manko na rozdíl dvou branek! Jeff Skinner přesnou přihrávkou zpoza branky našel na středu levého kruhu JACCOBA SLAVINA, který pohotovým zakončením poslal puk do vzdáleného pravého růžku. Asistence: Jeff Skinner a Justin Williams.
    12:59 Jonathan MARCHESSAULT - 0:3
     
    12:59
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak to pro domácí není vůbec dobrá první třetina, které ještě není ani u konce. William karlsson přistrčil kotouč na rozjetého JONATHANA MARCHESSAULTA, který po zpracování puku za modrou čarou pohotově vystřelil z pravého kruhu přímo do pravého růžku. Ward vůbec nezareagoval a na střídačce se začíná rozcvičovat Darling. Asistence: William Karlsson a Brayden McNabb.
    12:20 Colin MILLER - 0:2
     
    12:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a navyšují své vedení. David Perron vrátil puk na modrou, odkud se měl k tvrdé dělovce COLIN MILLER. Jeho tvrdá zapadlo po volném průletu až do branky Caroliny. Asistence: David Perron a Erik Haula.
    02:55 Pierre-Édouard BELLEMARE - 0:1
     
    02:55
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Na úvodní branku jsme nečekali příliš dlouho! William Carrier po získání útočného pásma stáhl pozornost hned dvou hráčů Hurricanes, čímž uvolnil mezi kruhy PIERRE-ÉDOUARDA BELLEMARA, který svižnou střelou rozvlnil síť za zády Warda. Asistence: William Carrier a Alex Tuch.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 20. Slavin (Skinner, Williams) – 3. Bellemare (Carrier, Tuch), 13. C. Miller (Perron, Haula), 13. Marchessault (W. Karlsson, McNabb), 34. Neal (Hunt, C. Miller), 51. Leipsic (C. Miller)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Slavin, Faulk, Hanifin, T. van Riemsdyk, McKeown, Dahlbeck – E. Lindholm, J. Staal, T. Teräväinen – B. McGinn, V. Rask, Williams – Skinner, D. Ryan, Stempniak – Nordström, Krüger, Di Giuseppe.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, Hunt, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Perron, Haula, Neal – Leipsic, Eakin, Tuch – Carrier, Bellemare, O. Lindberg.
    thejrc.org