Salzburg – Sparta 4:1 (kon.) | Chomutov – Žďár n/S 8:0 (kon.) | HC Litvínov – Havlíčkův Brod 6:0 (kon.)
Havířov – Olomouc 3:4 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 3:5 (kon.) | Třinec – Letňany 6:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:4 (0:2, 1:0, 2:2)
HC Olomouc
Neděle 21.01.2018, 13:30 • Gascontrol Aréna, Havířov • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    51:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ale hosté si zase berou bleskově své vedení zpět. Nenápadná střela DANIELA PAŤAVY od pravého mantinelu si naša cestu do sítě a je to 3:4. Asistence Jiří Krátký a Tobiáš Handl.
     
    50:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr AZetu po ubránění oslabení vede k vyrovnání na 3:3. VOJTĚCH ŠEVĚČEK dostal přihrávku do druhé vlny a přesnou střelou k levé tyči překonal Mokrého. Asistence Daniel Tomeček.
     
    41:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté si však bleskově berou vedení zpět. DANIEL INDRÁK v oslabení pláchl domácí obraně a šikovně mezi betony překonává domácího golmana – 2:3. Bez asistence.
     
    40:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 se dostali domácí do přečíslení 2 na 1 a ERNEST BOCHNAK bombou do šibenice vyrovnává na 2:2. Asistence Adam Hilšer.
     
    36:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale hned po buly se přeci jen domácí prosazují. Střela VOJTĚCHA PINDELA propadla Mokrému někde přes výstroj a AZ snižuje na 1:2. Asistence Jan Bambula.
     
    19:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ale nakonec se hosté v přesilovce prosazují a rázem vedou 2:0. DOMINIK LIŠKA šikovně tečoval střelu od modré a Dufek byl bez šance. Asistence Matůš Hlaváč a Daniel Indrák.
     
    12:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rychlý kontr Kohoutů vyůstil v přečíslení 2 na 1. Zakončení na sebe vzal TOBIÁŠ HANDL a z levé strany vymetl bližší Dufkovu šibenici – 0:1. Asistence Jiří Krátký a Lukáš Pírek.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 37. Pindel (Bambula), 41. Bochnak (Hilšer), 51. Ševěček (Tomeček) – 13. Handl (Krátký, Pírek), 20. Liška (Hlaváč, Indrák), 42. Indrák, 52. Paťava (Krátký, Handl)


    AZ Havířov: Dufek M. (Štipčák) – Uhlíř, Thiel, Máca, Ševěček, Pavelek, Grygar – Bambula, Bochnak, Hilšer, Juhász, Janeček, Revaj, Žídek, Tomeček, K. Dufek, Pindel
    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Rutar, Mader, Klesla, Harabiš, Hlaváč, Vosátko, Pírek – Kalač, Andris, Štefka, Rosecký, Paťava, Štědrý, Indrák, Liška, Krátký, Handl, Kořenek, Kret, Dvořák

    Rozhodčí: Cabák – Poruba, Carbol

    Diváci: 174
    thejrc.org