Carolina – Vegas 1:5 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 1:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 2:6 (kon.)
Los Angeles – NY Rangers 4:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:2 (0:2, 3:0, 1:0)
New York Rangers
Pondělí 22.01.2018, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:03
    Tak přeci jen se vylučovat bude, a to na obou stranách. Za Kings si jde na deset minut sednout Kyle Clifford, za Rangers Jimmy Vesey. Oba dostávají osobní tresty, takže budou svým celkům nějakou dobu chybět.
     
    34:44
    Hosté mají šanci vyrovnat skóre na kostce. Obránce Jake Muzzin totiž fauloval soka vysokou holí a musí si jít odsedět dvě minuty.
     
    28:48
    Takže je tu další komplikace pro tým z Východní konference. Dvě minuty za sekání si musí jít odsedět hostující hokejista Nick Holden. A Lundqvista tak čeká další práce.
     
    24:21
    Rozhodčí na startu prostřední periody tresty rozhodně nešetří. Je tu další, nyní pro hostujícího Hollanda. Ten musí odsedět menší trest za podražení. Tudíž šance Kings na srovnání stavu.
     
    21:31
    Tentokrát pro změnu přesilovka pro New York Ranger. Dvě minuty za podražení inkasuje Dustin Brown, jenž bude doufat, že jeho spoluhráči v oslabení neinkasují.
     
    20:01
    Domácí Kempe a hostující Smith se do sebe na konci první třetiny pustili pěstmi, a tak oba právem dostávají pětiminutové tresty za rvačku. Na začátku prostřední části tedy budou svým týmům chybět. Smith navíc dostal ještě dvě minuty za hrubost, takže z toho vznikla přesilovka Los Angeles.
     
    11:08
    Dvě minuty za napadení si je nucen odsedět Kyle Clifford. To znamená, že Rangers čekají další dvě minuty v přesilovce, mohou odskočit už na rozdíl tří zásahů.
     
    02:00
    bude se poprvé v zápase vylučovat. Útočník Kings Marián Gáborík odjíždí na trestnou lavici, protože zasáhl soupeře holí do obličeje. Takže početní výhoda pro Rangers a jejich šance jít do trháku.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. Muzzin (Doughty, Kopitar), 27. Amadio (Martinez), 31. Pearson (Martinez, Amadio), 60. Lewis (D. Brown, Doughty) – 4. Desharnais (DeAngelo, Lettieri), 8. Vesey (Zuccarello, Skjei)


    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, Gravel, Folin – Kempe, Kopitar, D. Brown – Pearson, Lewis, Toffoli – Iafallo, N. Shore, Gáborík – Clifford, Amadio, T. Mitchell.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh, Holden, Skjei, Kampfer, Br. Smith, DeAngelo – Rick Nash, Zibanejad, Bučněvič – Vesey, J. T. Miller, Zuccarello – Catenacci, Desharnais, Lettieri – Carey, Holland, Fast.

    Rozhodčí: O'Halloran, Luxmore – Rody, Cherrey

    Diváci: 18 230
    thejrc.org