Mouscron – Kortrijk 0:3 (kon.) | Waregem – Standard 2:1 (kon.) | Sint-Truiden – Mechelen 2:0 (kon.)
konec
SV Zulte-Waregem
2:1 (1:0)
Standard Lutych
Úterý 23.01.2018, 20:30 • Regenboogstadion, Waregem • Belgická liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:24:49)
     
    Je konec! Waregem nakonec zvládl důležité utkání se Standardem Lutych a na domácí půdě zvítězil 2:1! Domácí celek se do vedení dostal v první půli, kdy se trefil Idrissa Doumbia! Po přestávce však dokázal vyrovnat Renaud Emond! Ani jeden z celků se poté nedostával do šancí. Až chvíli před koncem vyfasoval Edmilson Junior druhou žlutou kartu a musel do sprch. V nastaveném čase rozhodl Waregem o své výhře! Přesnou hlavičkoval rozhodl Ivan Šaponjić!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Ivan ŠAPONJIĆ - 2:1
     
    90+2
    Waregem právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Waregem se v nastaveném čase dostává do vedení! Na centr z pravé strany si na malém vápně naskočil střídající IVAN ŠAPONJIČ a hlavou rozhodl o výhře domácího celku!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Edmilson Junior fauloval na polovině domácího celku, vyfasoval druhou žlutou kartu a musí předčasně pod sprchy!
     
    89
    Carlinhos si v blízkosti pokutového území přehodil míč na levačku a pohotově zakončil. Jeho dělovku těsně nad zemí srazil obránce mimo pokutové území.
     
    88
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Julien De Sart, přichází Ivan Šaponjić.
     
    87
    Uche Henry Agbo se podle hlavního arbitra provinil dalším zcela zbytečným faulem. Rozehrávat budou domácí fotbalisté. Utkání podle všeho spěje k remíze.
     
    86
    Constantinos Laifis vyslal dlouhou přihrávku až na hranici pokutového území. Duje Čop poslal přihrávku na značku pokutového kopu, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    85
    Oba týmy se nyní snaží tlačit do útoku, ale ani jeden z celků zatím není pro soupeře nebezpečný. Aaron Leya Iseka si při průniku do šestnáctky pomohl faulem.
     
    84
    Onur Kaya se krásnou kličkou zbavil svého strážce a poslal nadýchaný centr na značku pokutového kopu. Pozorný obránce Laifis balón odhlavičkoval.
     
    83
    Renaud Emond se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče. Rána mu však sjela po vnějším nártu a míč rozvlnil jen boční síť.
     
    82
    Na druhé straně si Duje Čop na malém vápně naběhl na prudký centr z levé strany hrací plochy, jenže levačkou poslal balón mimo tři tyče!
     
    81
    Coopman se hnal za odraženým míčem do pokutového území, ale neodhadl odskok míče a vůbec jej nezasáhl. Standard může začít kombinovat.
     
    80
    Duje Čop si při průniku do pokutového území pomohl zatažením soupeře za dres. Střídající fotbalista Standardu poslal Baudryho k zemi.
     
    79
    Sander Coopman si míč zpracoval hrudníkem, jenže hlavní rozhodčí viděl zásah rukou. Standard tak může pokračovat v kombinaci na soupeřově polovině.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 27. I. Doumbia, 90+2. Šaponjić – 74. Emond

    Karty:   42. de Fauw (WAR) – 34. Agbo (STA), 66. Edmilson Junior (STA)   90. Edmilson Junior (STA)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 1:3. Rohy: 6:6.
    SV Zulte-Waregem: Bossut – de Fauw, Baudry, Heylen, Hamalainen (46. Madu) – De Mets, Kaya, I. Doumbia – De Sart (88. Šaponjić), Leya Iseka, Coopman.
    Náhradníci: Bostyn – Cordaro, De Pauw, Šaponjić, Walsh, Madu, De Smet.

    Standard Lutych: J-F. Gillet – Pocognoli (46. Fai), Luyindama Nekadio, Cavanda, Laifis – Agbo, Marin (72. Čop), Edmilson Junior, Carlinhos – Emond, Mpoku.
    Náhradníci: Ochoa – Čop, Fai, Djenepo, Goreux, Lavalée, Lučkevič.

    Rozhodčí: Visser – de Veirt, Gilon
    thejrc.org