Třinec – Sparta 1:0 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Litvínov – Jihlava 1:3 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 1:0 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:2 (1:2, 2:0, 3:0)
HC Kometa Brno
Úterý 23.01.2018, 18:00 • Home Credit Arena (7 500 míst) • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne už je to pro dnešek vše. Z Home Credit Areny se s vámi loučím. Příjemný zbytek večera a někdy příště opět na počtenou! (20:26:29)
     
    Konečný poměr střel:
    Liberec 29, Brno 26.
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se nakonec stává jednoznačně tým Bílí Tygři Liberec! Ve třetí periodě se úspěšně prosadili Martin Bakoš, Lukáš Jašek a Jan Ordoš. Tygři tak vítezí již potřetí za sebou, přičemž v těchto utkáních nastříleli neskutečných 18 branek!
     
    Konec zápasu.
    59:32 Jan ORDOŠ - 6:2
     
    59:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce dokonává dnešní zápas, ve kterém si Kometa musí kalich hořkosti vypít až do dna. Lukáš Jašek poslal puk na druhou stranu pásma Dominiku Lakatošovi. Ten moc dobře věděl o volném JANU ORDOŠOVI, adresoval mu pas před branku a domácí útočník už pouze nastavil hůl. Asistence: Dominik Lakatoš, Lukáš Jašek.
     
    58:57
    Lakatoš už mohl střílet, z levého kruhu však ještě hledal Redenbacha. Obrana Brna zasáhla dobře.
     
    58:36
    Domácím se zatím tato přesilovka příliš nedaří. Tráví ji mimo útočné pásmo, vzhledem ke stavu je to ale nemusí příliš trápit.
     
    58:00
    Jelínkova nepřesná přihrávka mohla dostat do úniku Dočekala. Proti byl ovšem Martin Ševc, jenž byl u puku jako první.
     
    57:49
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Vondráček – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:15
    Tygři poctivou minutu kroužili v útočném pásmu jako dravé šelmy. Exhibici nakonec ukončil kapitán Brna Leoš Čermák, jenž dostal černou gumu do neutrální zóny.
     
    56:15
    Marek Kvapil se mohl proti svému bývalému týmu prosadit i dnes. Z pravé strany se protlačil až před branku, na Čiliaka už si ale nepřišel. Brněnský gólman zasáhl dobře vyrážečkou.
     
    55:49
    Ondřej Němec se nesetkal s podporou spoluhráčů. Nahodil tedy za branku a poroučel se na střídačku.
     
    54:58
    Zatímco už domácí příznivci pomalu slaví rýsující se tři body, připsal si spolehlivý zákrok Roman Will. Po komerční pauze uvidíme buly před jeho brankou.
    53:45 Lukáš JAŠEK - 5:2
     
    53:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Home Credit Arenou se rozléhá známý hit Pátá. Lukáš Jašek v první velké šanci ještě neuspěl, akce ovšem pokračovala. Stránského střelu LUKÁŠ JAŠEK pohotově tečoval a zvyšuje tak na 5:2. Asistence: Jan Stránský, Filip Pyrochta.
     
    52:34
    Kometa zase zvyšuje obrátky. Šmíd u mantinelu přetlačil Malce a alespoň vyhazuje. Tak akorát, icing se pískat nebude.
     
    51:38
    Hraje se již poměrně dlouho bez přerušení. Kupředu se vydala Kometa, leč akce Leoše Čermáka skončila na pozorném Dernerovi.
     
    50:17
    Z ničeho nic mohl Liberec navýšit svůj náskok! Lakatoš si puk krásně narazil s Jaškem, načež první jmenovaný diagonálně našel Tylera Redenbacha. Čiliak už ležel na ledě, ale kanadský útočník puk nedokázal trefit ideálně a přízemní střela se stala brankářovou kořistí.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 3. Bakoš (P. Jelínek, Ševc), 27. Redenbach (Jašek, Lakatoš), 28. Ordoš (M. Kvapil, Bližňák), 41. Bakoš (L. Krenželok, Derner), 54. Jašek (J. Stránský, Pyrochta), 60. Ordoš (Lakatoš, Jašek) – 14. Zaťovič (Haščák, V. Němec), 20. Vondráček (L. Čermák)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Pyrochta, Ševc (C), Jánošík, Derner, Maier, Šmíd (A), Jan Bednář – Bakoš (A), P. Jelínek, L. Krenželok – Ordoš, Bližňák, M. Kvapil – Lakatoš, Redenbach, Jašek – J. Stránský, Vantuch, J. Vlach.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Barinka (A), O. Němec, J. Krejčík, Gulaši, Bartejs, Malec (A) – M. Erat, Hruška, R. Zohorna – Haščák, V. Němec, Zaťovič – H. Zohorna, Nahodil, T. Havránek – Vondráček (C), L. Čermák, Dočekal – P. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Hradil, Pavlovič – Brejcha, Jelínek.

    Diváci: 3 864
    bahis siteleri