Trnava – Zorja Luhansk 2:1 (kon.) | Senica – Sereď 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Varnsdorf 0:1 (kon.)
Podbrezová – Poprad 1:1 (kon.) | Vyšehrad – Teplice 1:3 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:1 (0:0)
FK Varnsdorf
Úterý 23.01.2018, 11:05 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Mladá Boleslav na domácí půdě nezvládla duel s dvanáctým týmem Fortuna národní ligy a zaznamenala první porážku v probíhající zimní přípravě. Varnsdorf proti prvoligovému mužstvu odehrál velmi dobrou partii a vítězství mu pomohla jediná branka, kterou ve čtyřiapadesáté minutě vstřelil Daniel Kozma. Nutno také dodat, že i Středočeši měli minimálně tři gólovky, ve dvou případech jim ve skórování zabránila až branková konstrukce. (13:25:36)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Kozma zakombinoval s brankářem Samoelem, jehož nákop skončil na hrudi Da Silvy. Od něj se míč odrazil k Jánošovi a Středočeši mohou začít jeden z posledních útoků.
     
    89
    Mladoboleslavští stále častěji hledají Matějovského, jenž se rychlou otočkou na hranici vápna zbavil dvou protihráčů, ale hned za nimi už číhal třetí, který mu balón ukopl od nohy.
     
    88
    Hosté už sází pouze na rychlé protiútoky. Jeden z nich jim teď přinesl rohový kop a centr Durdeviče, po němž sice vznikly ve vápně poměrně velké zmatky, ale k zakončení nedošlo.
     
    87
    Matějovského pas z půlící čáry byl určen pro Lukáše Pauscheka, kterého v dalším postupu zastavila pomezní rozhodčí signalizující jeden z mnoha ofsajdů.
     
    86
    Aktivní Jiří Kateřiňák se na chvíli mihl na levé straně a natáhl ke střele zpoza šestnáctky, kterou trefil ze svého pohledu levou tyč! Následně šel Da Silva do protiútoku, jenž zkazil přihrávkou do ofsajdu.
     
    85
    Nařízený rohový kop Varnsdorfští ubránili na jedničku s hvězdičkou a velmi rychle se s balónem dostali až do hloubi útočné poloviny.
    84. Tomáš Ladra (MBL)
     
    84
    Marek Matějovský v rámci pokutového území přenesl hru zleva doprava na Ladru, který si dal míč na levačku a tečovanou střelou zamířil jen pár decimetrů nad břevno!
     
    83
    Ondřej Kocourek před svým odchodem ze hřiště ještě zkusil jednu přihrávku za obranu, jenomže hráči v bílém ji překazili.
     
    82
    Stejně jako před jediným gólem, tak také nyní Kocourek nechal odcentrovat nejbližšího spoluhráče, ale obrana Boleslavi si tentokrát s přehledem poradila.
     
    81
    Hodně velké nesrovnalosti v rozehrávce Středočechů naprosto zbytečně darovaly Varnsdorfu rohový kop.
     
    80
    Aktuálně posledním centrem z pravé strany ale nic smysluplného nevymysleli, balón doletěl jen do rukavic Miroslava Samoela.
     
    79
    V posledních minutách už je přece jenom znát velká převaha čerstvějších a vyspělejších hráčů Mladé Boleslavi. Ve zbytku zápasu ještě určitě ještě hodně potrápí stále více unavenou defenzivu Varnsdorfu.
     
    77
    Ladra ve sprintu potáhl míč po pravém křídle. Magera jeho přihrávku prodloužil k druhé tyči, jenže Chramosta ani v pádu na prudký pas nedosáhl.
     
    76
    Obrana Varnsdorfu blokuje téměř všechny střely, které domácí vyprodukují. Tentokrát neprošel ani Ladrův pokus z šestnácti metrů.
     
    75
    Lukáš Pauschek se na penaltě šrouboval do vzduchu, přitom byl důrazně ubráněn a spadl na trávník bez toho, aby se dostal k hlavičce. Chvíli poté přiletěla nepřesná střela z levého rohu pokutového území.
     
    74
    Ladra ve vápně přihrál pod sebe volnějšímu Kateřiňákovi, jenž pohotově vystřelil jen do dobře postaveného zadáka ve žlutém dresu.

    Michal Břuchanský

    Branky: 54. Kozma


    FK Mladá Boleslav: Vejmola – Klíma, Křapka, Šušnjar (C), Fabián – Přikryl, Šnirc, Hubínek, Mareš – Komličenko, Klobása.
    II. poločas: Šeda – Křapka, Král, Šušnjar (58. Pauschek), Šnirc (58. Souček) – Hubínek (58. Jánoš) – Ladra, Kateřiňák, Matějovský, Chramosta – Komlichenko (58. Magera).

    FK Varnsdorf: Samoel – Chlumecký, Bílek, Kozma, Bláha, Dordič, Durdevič, Šulc, Da Silva (C), Barac (12. Kocourek), Zbrožek.
    Náhradníci: Kocourek, Rudnytskyy

    Rozhodčí: Ginzel – Šulcová, Kvítek
    bahis siteleri