Pittsburgh – Carolina 3:1 (kon.) | Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Detroit – Philadelphia 2:3 (po pr.)
Montreal – Colorado 4:2 (kon.) | St. Louis – Ottawa 3:0 (kon.) | Nashville – Tampa 3:4 (po pr.)
Dallas – Florida 6:1 (kon.) | Edmonton – Buffalo 0:5 (kon.) | Anaheim – NY Rangers 6:3 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 6:2 (kon.) | Vegas – Columbus 6:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (po pr.)
konec
Dallas Stars
6:1 (1:0, 2:1, 3:0)
Florida Panthers
Středa 24.01.2018, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:26 Tyler PITLICK - 6:1
     
    52:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas v krátkém časovém úseku střílí další branku. Obrana Floridy se rozpadá. Roussel to udělal parádně, když dokázal přetlačit soupeře v přečíslení, naznačil pohyb dopředu, ale místo toho zadovkou vyzval TYLERA PITLICKA, jenž dojížděl k brankovišti. Pitlick už pouze sám před brankářem změnil směr puku. Asistence: Antoine Roussel a Dan Hamhuis.
    52:06 Alexandr RADULOV - 5:1
     
    52:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    ALEXANDR RADULOV vybojoval kotouč a dostal se do samostatného úniku, ve kterém na gólmana vyzrál bekhendovým zakončením mezi betony. Gólman neměl šanci. Bez asistence.
    45:16 Mattias JANMARK - 4:1
     
    45:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok po pěkném gólu. Shore dojel puk a vypadalo to, že půjde sám na gólmana, místo toho si však zasekl a přihrál Klingbergovi, jenž prokličkoval obranou hostů a naservíroval puk na volného MATTIASE JANMARKA stojícího u pravé tyče. Ten už pouze uklidil kotouč za brankovou čáru. Asistence: John Klingberg a Devin Shore.
    35:47 Aaron EKBLAD - 3:1
     
    35:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida snižuje stav zápasu. AARON EKBLAD se po střele od modré dostal k dorážce do prázdné branky, když stál u levé tyče. Pak už jen potřeboval trefit přesně tak, aby nezasáhl gólmana do výstroje. Asistence: Nick Bjugstad a Denis Malgin.
    29:57 Alexandr RADULOV - 3:0
     
    29:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas okamžitě dvojnásobnou početní výhodu využívá. Seguin přihrál na Spezzu, který z první v úrovni brankoviště našel ALEXANDRA RADULOVA u pravé tyče. Ten už jen doklepl do odkryté části branky, kde gólman Säteri nedosáhl svým betonem. Asistence: Jason Spezza a Tyler Seguin.
    26:43 Jamie BENN - 2:0
     
    26:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas zvyšuje na rozdíl dvou branek, přestože ve druhé třetině rozhodně není lepším týmem. JAMIE BENN se po přihrávce Radulova zpoza mantinelu dostal ke kotouči u pravé tyče a bekhendem poslal puk někam do prostoru lapačky gólmana Säteriho, který nedokázal reagovat. Asistence: Alexandr Radulov a Greg Pateryn.
    15:45 Devin SHORE - 1:0
     
    15:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas využívá přesilovku a jde do vedení po jednoduché akci. Klingberg vystřelil od modré čáry a puk se díky DEVINOVI SHOREOVI dostal až za brankovou čáru, jelikož puk tečoval do protisměru gólmana. Asistence: John Klingberg a Esa Lindell.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 16. D. Shore (J. Klingberg, Lindell), 27. Ja. Benn (Radulov, Pateryn), 30. Radulov (Spezza, Seguin), 46. Janmark (J. Klingberg, D. Shore), 53. Radulov, 53. Pitlick (Roussel, Hamhuis) – 36. Ekblad (Bjugstad, Malgin)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg, Lindell, Pateryn, Hamhuis, Johns, Heatherington – Radulov, Seguin, Ja. Benn – Pitlick, Faksa, Roussel – Elie, Spezza, Janmark – D. Shore, Dickinson, B. Ritchie.
    Florida Panthers: Reimer (4. Säteri) – Ekblad, Yandle, Pysyk, Matheson, Petrovic, Weegar – Dadonov, Barkov, Huberdeau – McCann, Trocheck, J. McGinn – Bjugstad, Malgin, Brickley – Sceviour, MacKenzie, Haley.
    thejrc.org