Pittsburgh – Carolina 3:1 (kon.) | Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Detroit – Philadelphia 2:3 (po pr.)
Montreal – Colorado 4:2 (kon.) | St. Louis – Ottawa 3:0 (kon.) | Nashville – Tampa 3:4 (po pr.)
Dallas – Florida 6:1 (kon.) | Edmonton – Buffalo 0:5 (kon.) | Anaheim – NY Rangers 6:3 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 6:2 (kon.) | Vegas – Columbus 6:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (po pr.)
konec
Anaheim Ducks
6:3 (4:2, 0:1, 2:0)
New York Rangers
Středa 24.01.2018, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:39 Ryan GETZLAF - 6:3
     
    57:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Riskantní hra se Rangers nevyplatila. Brandon Montour po přihrávce na levé křídlo poslal do zakončení RYAN GETZLAF, který po vylepšení pozice bekhendovou střelou nasměroval puk do středu prázdné branky. Asistence: Brandon Montour.
    40:30 Rickard RAKELL - 5:3
     
    40:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí rychle využívají přesilovou hru a v úvodu třetí třetiny navyšují své vedení na rozdíl dvou branek! Corey Perry svou střelou zaměstnal Lundqvista, který kotouč vyrazil k levé tyči. Tam se pohotově zorientoval RICKARD RAKELL, který puk po stáhnutí zpoza tyče dostal za brankovou čáru. Asistence: Corey Perry a Cam Fowler.
    35:54 Michael GRABNER - 4:3
     
    35:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    To jsou věci! Hosté ve vlastním oslabení vstřelují kontaktní branku. Mika Zibanejad zachytil a následně přistrčil puk na rozjíždějícího MICHAELA GRABNERA, který se svou rychlostí pohotově dostal za domácí obranu a v samostatném úniku překonal Gibsona rychlým zakončením mezi betony. Asistence: Mika Zibanejad.
    18:38 Adam HENRIQUE - 4:2
     
    18:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Fatální chybu Millera domácí trestají brankou ve vlastním oslabení! Rozehrávku Millera zachytil na středové čáře Ryan Getzlaf, který od levého hrazení přistrčil puk na osu hřiště. ADAM HENRIQUE podporující rychlý protiútok si převzal kotouč mezi kruhy a rychlým zaříznutím před brankou si položil Lundqvista a s přehledem zakončil u levé tyče. Asistence: Ryan Getzlaf.
    16:21 Andrew COGLIANO - 3:2
     
    16:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To je teda přestřelka! Josh Manson udělala prostor pro rozjetého ANDREWA COGLIANA, jehož zakončení do pravého růžku sice Lundqvist škrtal lapačkou, ale to na střelu sedmičky Ducks nestačilo a brankář Rangers již potřetí loví puk ze své sítě. Asistence: Josh Manson a Hampus Lindholm.
    15:14 Rick NASH - 2:2
     
    15:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ihned po buly pálil od modré čáry Anthony DeAngelo, jehož střelu Gibson srazil ramenem pouze před sebe. Tam se v osobním souboji dobře zorientoval RICK NASH, který volný puk pohotově přiklepl za brankovou čáru. Gibson se ještě snažil zakročit, ale na tuto dorážku byl brankář Anaheimu krátký. Asistence: Anthony DeAngelo a Mika Zibanejad.
    13:23 Corey PERRY - 2:1
     
    13:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav netrval příliš dlouho a domácí Ducks si berou vedení zpět na svou stranu! COREY PERRY nabruslil do prostoru mezi kruhy, odkud svou svižnou střelu nasměroval mezi Lundqvistovy betony. Brankář Rangers mezitím nadzvedl levý beton, od kterého se puk vymrštil za brankovou čáru. Asistence: Ryan Getzlaf a Cam Fowler.
    11:09 Rick NASH - 1:1
     
    11:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají stav utkání! Mats Zuccarello skvělým naznačením zmátl bránící hráče a svižnou přihrávkou našel u pravé tyče clonícího RICKA NASHE, který pohotovým zakončením zakončil přes hranici brankoviště k protější tyči. Asistence: Mats Zuccarello a Pavel Bučněvič.
    03:25 J.T. BROWN - 1:0
     
    03:25
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí v úvodu zápasu otevírají stav uktání! J.T. BROWN zajel do útočné třetiny po levém křídle na střed levého kruhu, odkud svižnou střelou překonal Lundqvista, kterému puk propadl pod pravým ramenem. Bez asistence.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 4. J.T. Brown, 14. Perry (Getzlaf, Fowler), 17. Cogliano (Manson, H. Lindholm), 19. Henrique (Getzlaf), 41. Rakell (Perry, Fowler), 58. Getzlaf (Montour) – 12. Rick Nash (Zuccarello, Bučněvič), 16. Rick Nash (DeAngelo, Zibanejad), 36. Grabner (Zibanejad)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Fowler, Bieksa, H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour – Rakell, Getzlaf, O. Kaše – Cogliano, Kesler, J.T. Brown – N. Ritchie, Henrique, Silfverberg – Wagner, Vermette, Perry.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh, Holden, Skjei, M. Staal, Br. Smith, DeAngelo – Rick Nash, Zibanejad, Bučněvič – Vesey, J. T. Miller, Zuccarello – Grabner, Holland, Fast – Carey, Desharnais, Lettieri.
    thejrc.org