Pittsburgh – Carolina 3:1 (kon.) | Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Detroit – Philadelphia 2:3 (po pr.)
Montreal – Colorado 4:2 (kon.) | St. Louis – Ottawa 3:0 (kon.) | Nashville – Tampa 3:4 (po pr.)
Dallas – Florida 6:1 (kon.) | Edmonton – Buffalo 0:5 (kon.) | Anaheim – NY Rangers 6:3 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 6:2 (kon.) | Vegas – Columbus 6:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
4:5 (1:3, 2:0, 1:1 - 0:1)
Winnipeg Jets
Středa 24.01.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:18 Bryan LITTLE - 4:5
     
    60:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující celek vyhrává v prodloužení. Po výborně přihráce Byfugliena puk do odkryté části branky poslal snadno BRYAN LITTLE. Asistence: Dustin Byfuglien a Nikolaj Ehlers.
    55:20 Timo MEIER - 4:4
     
    55:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek k velké radosti fanoušků dokázal vyrovnat. Po tlaku v útočném pásmu dostal kotouč do branky pohotovou střelou TIMO MEIER. Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Joe Pavelski.
    51:38 Joel ARMIA - 3:4
     
    51:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se hostující celek dostává znovu do vedení. Ujala se nenápadná střela, kterou vyslal JOEL ARMIA. Aaron Dell kotouč viděl až na poslední chvíli a nedokázal zasáhnout. Asistence: Brandon Tanev a Tyler Myers.
    33:25 Chris TIERNEY - 3:3
     
    33:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilovce znamená, že je vyrovnáno. Skvěle to sehráli nyní domácí. Joe Thornton mohl zakončovat, ale viděl zcela volného CHRISE TIERNEYE, který dostal přihrávku a nikým neatakovaný zakončoval. Asistence: Joe Thornton a Brent Burns.
    29:38 Logan COUTURE - 2:3
     
    29:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek dává gól, je sníženo na rozdíl jediné branky. Krásně to udělal LOGAN COUTURE, který se obtočil okolo obránce, udělal otočku, a pak poslal kotouč na bližší tyč. Asistence: Joel Ward a Brenden Dillon.
    19:14 Joe PAVELSKI - 1:3
     
    19:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Krátce před koncem třetiny domácí celek snižuje. Po dobré Dillonově přihrávce se prosazuje zcela volný JOE PAVELSKI. Domácí hokejisté tak snižují a dávají důležitou branku. Obrana Jets byla rozhozená. Bez asistence.
    11:56 Bryan LITTLE - 0:3
     
    11:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Gól v přesilovce, a tak hosté vedou již 3:0. Od modré čáry vypálil Tyler Myers a jeho projektil před brankou tečoval mimo dosah domácího brankáře BRYAN LITTLE. Asistence: Tyler Myers a Mathieu Perreault.
    04:32 Joel ARMIA - 0:2
     
    04:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Další šanci už hostující celek využít dokázal, a tak navyšuje své vedení. Situaci dva na jednoho vyřešil pohotovou střelou JOEL ARMIA. Domácí brankář na kotouč nedosáhl. Sharks mají špatný vstup do zápasu. Asistence: Andrew Copp a Jacob Trouba.
    00:18 Mathieu PERREAULT - 0:1
     
    00:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hned v první minutě otevírá hostující celek skóre. Po vyhraném buly vypálil Nikolaj Ehlers a jeho pokus velmi dobře tečoval bruslí do branky MATHIEU PERREAULT. Asistence: Nikolaj Ehlers a Bryan Little.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 20. Pavelski, 30. Couture (J. Ward, Dillon), 34. Tierney (J. Thornton, Burns), 56. Meier (Vlasic, Pavelski) – 1. Perreault (Ehlers, Little), 5. Armia (Copp, Trouba), 12. Little (T. Myers, Perreault), 52. Armia (B. Tanev, T. Myers), 61. Little (Byfuglien, Ehlers)


    San Jose Sharks: Dell (Grosenick) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Meier, J. Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, Labanc – Bødker, Tierney, M. Karlsson – Goodrow, J. Ward, Hansen.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Morrissey, Trouba, Enström, Byfuglien, D. Kulikov, T. Myers – Connor, Wheeler, Laine – Perreault, Little, Ehlers – B. Tanev, Copp, Armia – Daňo, Hendricks, Roslovic.

    Rozhodčí: Walsh, Furlatt – Wheler, Shewchyk

    Diváci: 17 237
    thejrc.org