Benátky n/J – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Třebíč – K. Vary 0:2 (kon.) | Vsetín – Kladno 1:6 (kon.)
Motor ČB – Havířov 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 3:8 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:2 (1:2, 2:0, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 24.01.2018, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:34
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek jde do dvoubrankového vedení! TOMÁŠI FRANKOVI se dnes velmi daří a opět to předvedl skvělou střelou, která tentokrát skončila v pravém horním rohu Šimbochovy brány! Asistence: Dan Przybyla.
     
    37:01
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly domácích se do střely opřel TOMÁŠ FRANEK a tvrdou střelou do šibenice překonal Šimbocha! Asistence: Dominik Kafka, Dan Przybyla.
     
    30:57
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak nakonec Frýdek-Místek využívá tuto přesilovou hru a srovnává stav na 2:2! Filip Bajtek skvěle našel na pravé straně úplně volného DANIELA ŠTUMPFA, který vstřelil do odkryté hostující svatyně, jelikož se Juraj Šimboch nestihl přemístit. Asistence: Filip Bajtek, David Klimša.
     
    14:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov jde do vedení! Druhá větší šance hostů a opět gól. Šimon Kratochvíl předjel domácího obránce, následně se mu Peter Hamerlík pokoušel vypíchnout puk, ale netrefil ho a pro JAKUBA NAVRÁTILA byla dorážka do prázdné brány snadnější úlohou.
     
    13:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté tak dlouho bojovali o kotouč u domácí brány až ho dostal KAREL POLÁŠEK ML. za záda Hamerlíka! I když domácí tým předvádí lepší a aktivnější hru, stav je 1:1.
     
    10:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Aktivní hra se domácím vyplatila v přesilové hře! David Kofroň to vymyslel skvěle, když poslal puk volnému Michalu Kvasnicovi, který našel u pravé tyče naprosto volného ROSTISLAVA MARTYNKA, který měl čas si zpracovat puk a následně vystřelil do odkryté přerovské svatyně. Asistence: Michal Kvasnica, David Kofroň.
    Marken.cz

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 11. Martynek (Kvasnica, Kofroň), 31. Štumpf (Bajtek, Klimša), 38. Franek (Kafka, Przybyla), 43. Franek (Przybyla) – 14. Plášek ml., 15. Navrátil (Š. Kratochvíl)


    HC Frýdek-Místek: Hamerlík (Strmeň) – Bartko, Zahradníček, Adámek, Pastor, Matyáš, Piegl, D. Stránský – Martynek (C), Mikulík (A), Kvasnica – Štumpf, Bajtek, J. Kalus – Klimša (A), Kuťák, Kofroň – Franek, Przybyla, Kafka.
    HC ZUBR Přerov: Šimboch (Klimeš) – Chmelíř, Malina, M. Novotný, Zbořil, Běhal, Pala (A), Adamík – Šlahař, T. Sýkora (C), T. Doležal – Plášek ml., Pšurný, Plášek (A) – Goiš, F. Dvořák, Milan Procházka – Navrátil, M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Václav Šutara, Pavel Obadal – Jiří Novák, Marian Poruba

    Diváci: 1237
    thejrc.org