Benátky n/J – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Třebíč – K. Vary 0:2 (kon.) | Vsetín – Kladno 1:6 (kon.)
Motor ČB – Havířov 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 3:8 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
SK Trhači Kadaň
3:8 (0:5, 1:1, 2:2)
HC Stadion Litoměřice
Středa 24.01.2018, 18:00 • ZS KADAŇ • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V závěrečné části jsme viděli čtyři góly, které si mužstva rozdělila rovnoměrně mezi sebe, takže rozdíl se nezměnil a Litoměřice si připisují snadné vítězství. (20:18:08)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Po střele Lukáše Blahy operovali před brankou Václav Rezek a MARTIN TŮMA, který si počínal nejdůrazněji a došťouchal puk do sítě mezi betonem Jakuba Škarka a tyčkou. Asistence: Václav Rezek a Lukáš Blaha.
     
    59:36
    Krátce po buly vystřelil Nicolas Hlava z levého kruhu jen doprostřed branky, Jakub Škarek bez problémů chytil a přerušil hru.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Václavek – 2 min., hákování).
     
    58:59
    Jan Müller přihrál před branky Ondřeji Procházkovi, který se do zakončení neprodral kvůli faulu hostů.
     
    57:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Teď gól hostů musí platit. Jaroslav Šimeček posla z vlastního obranného pásma přesnou přihrávku na útočnou modrou, kde puk převzal JOSEF STŘÍBRNÝ a samostatný únik zakončil povedeným blafákem, při němž poslal puk do branky mezi betony Patrika Spěšného. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    57:20
    Rychlý výpad Stadionu skončil pukem v domácí síti, ale rozhosdčí po chvilce váhání rozpažil. Kotouč byl za čáru kopnut.
     
    56:25
    Radim Toman zkoušel zpoza branky pozornost Patrika Spěšného, ale domácí gólman byl pozorný a puk poslal obloučkem do bezpečí.
     
    55:37
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Josef Rindoš zatáhl puk do pravého rohu útočného pásma, odkud našel přesně úplně volného JAKUBU CHRPU, pro něhož nebyl problém poslat puk do odkryté litoměřické branky. Asistence: Josef Rindoš Šimon Szathmáry.
     
    54:55
    Jaroslav Šimeček přenechal v situaci tři na dva Ivanu Řehořovi, které z levého kruhu přestřelil.
     
    54:10
    Vítězslav Bílek se v situaci dva na jednoho natlačil do zakončení, s nímž si poradil Patrik Spěšný a schoval puk v lapačce.
     
    53:28
    Lukáš Doudera vystřelil z pravé strany, Patrik Spěšný si kotouč přes chumel hráčů před sebou našel a chytil ho lapačkou.
     
    53:10
    Po střele Josefa Rindoše od pravého mantinelu se puk odrazil na druhou stranu, kam jako první dojel autor střely a přihrál před branku na Nicolase Hlavu, který tváří v tvář Jakubu Škarkovi trefil jen betony hostujícího brankáře.
     
    52:26
    Kusý vyhrál bruslařský souboj u pravého mantinelu, jenže jeho bekhendová přihrávka mezi kruhy se stala snadnou kořistí domácích obránců, kteří uklidnili situaci.
     
    51:18
    Zakázané uvolnění Litoměřic.
     
    50:21
    Po dlouhém boji v rohu kadaňského obranného pásma vyplaval puk před Patrikem Spěšným, který ho ukryl pod lapačku.
     
    49:20
    Radim Toman a Filip Hanták jeli dva na jednoho. První jmenovaný přihrál zleva doprava, odkud se puk vracel a projel jen těsně kolem pravé tyče domácí branky.
     
    48:59
    Robert Černý získal střelou z pravé strany modré čáry pásmo pro Trhače, jelikož Jakub Škarek podržel puk v lapačce.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 22. Hejcman (Tůma, Szathmáry), 56. Chrpa (Rindoš, Szathmáry), 60. Tůma (Rezek, Blaha) – 2. Řehoř (Machala, J. Šimeček), 5. Řehoř (J. Šimeček, Stříbrný), 10. Řehoř (Stříbrný, J. Šimeček), 15. M. Kadlec (Stříbrný, Smetana), 17. M. Kadlec (R. Pilař, M. Jandus), 35. Stříbrný (J. Šimeček, Řehoř), 49. Kusý (Machala, D. Málek), 58. Stříbrný (J. Šimeček)


    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (5. Spěšný) – R. Černý, Trefný (C), Szathmáry, Blaha, Buchtela, Kadeřávek – Hlava, Rindoš, Wágner – Rezek, Hejcman, Chrpa – J. Müller (A), Tupý, O. Procházka – Tůma.
    HC Stadion Litoměřice: Škarek (Král) – D. Málek, Pavlas (C), Smetana (A), Gaspar, L. Chalupa, L. Doudera, M. Jandus – M. Kadlec, R. Pilař, Bílek – Řehoř, J. Šimeček, Stříbrný – Kusý, Rousek, Machala – Toman, Hanták, Václavek.

    Rozhodčí: Škrobák, Grech – Krátký, Šimán.
    thejrc.org