Benátky n/J – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Třebíč – K. Vary 0:2 (kon.) | Vsetín – Kladno 1:6 (kon.)
Motor ČB – Havířov 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 3:8 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
SK Trhači Kadaň
3:8 (0:5, 1:1, 2:2)
HC Stadion Litoměřice
Středa 24.01.2018, 18:00 • ZS KADAŇ • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Po střele Lukáše Blahy operovali před brankou Václav Rezek a MARTIN TŮMA, který si počínal nejdůrazněji a došťouchal puk do sítě mezi betonem Jakuba Škarka a tyčkou. Asistence: Václav Rezek a Lukáš Blaha.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Václavek – 2 min., hákování).
     
    57:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Teď gól hostů musí platit. Jaroslav Šimeček posla z vlastního obranného pásma přesnou přihrávku na útočnou modrou, kde puk převzal JOSEF STŘÍBRNÝ a samostatný únik zakončil povedeným blafákem, při němž poslal puk do branky mezi betony Patrika Spěšného. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    55:37
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Josef Rindoš zatáhl puk do pravého rohu útočného pásma, odkud našel přesně úplně volného JAKUBU CHRPU, pro něhož nebyl problém poslat puk do odkryté litoměřické branky. Asistence: Josef Rindoš Šimon Szathmáry.
     
    54:55
    Jaroslav Šimeček přenechal v situaci tři na dva Ivanu Řehořovi, které z levého kruhu přestřelil.
     
    53:10
    Po střele Josefa Rindoše od pravého mantinelu se puk odrazil na druhou stranu, kam jako první dojel autor střely a přihrál před branku na Nicolase Hlavu, který tváří v tvář Jakubu Škarkovi trefil jen betony hostujícího brankáře.
     
    49:20
    Radim Toman a Filip Hanták jeli dva na jednoho. První jmenovaný přihrál zleva doprava, odkud se puk vracel a projel jen těsně kolem pravé tyče domácí branky.
     
    48:45
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    DENIS KUSÝ vlétl po pravé straně do útočného pásma as přesnou střelou na vzdálenější tyč překonal Patrika Spěšného. Asistence: Ondřej Machala a Dominik Málek.
     
    47:40
    Josef Stříbrný a Patrik Spěšný spěchali za pukem, který získal hostující útočník a od mantinelu přihrál mezi kruhy Jaroslavu Šimečkovi, jehož zadovka nikoho ze spoluhráčů nenašla. Tady to chtělo spíš střelu do odkryté domácí branky. Hned z protiútoku nastřelil Nicolas Hlava tyč.
     
    45:41
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Smetana – 2 min., držení).
     
    42:06
    Martin Tůma dobrým napadáním získal kotouč, předložil mezi kruhy Václavu Rezkovi, který přestřelil hostující branku.
     
    40:39
    Šimon Szathmáry našel od pravého mantinelu mezi kruhy Nicolase Hlavu, který střelou z první jen vyprášil betony Jakuba Škarka.
     
    39:09
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Robert Černý – 2 min., držení).
     
    38:31
    Ondřej Procházka hledal najíždějícího spoluhráče, jenž byl ale tísněn obráncem, takže puk projel přes celou šířku pásma až k Janu Müllerovi, kterému chyběl krok, aby zakončoval do prázdné.
     
    35:04
    Lukáš Blaha vystřelil od modré a trefil Jakuba Škarka do betonů. Vyražený puk si našel Darek Hejcman, který byl už ve velkém úhlu, a tak pouze nahazoval do brankoviště.
     
    34:48
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Václavek – 2 min., podražení).
     
    34:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Noční můra domácích pokračuje. Jaroslav Šimeček přihrával zpoza brány na vrchol brankoviště, odkud vystřelil JOSEF STŘÍBRNÝ, jehož rána se Patriku Spěšnému překulila přes lapačku. Asistence: Jaroslav Šimeček a Ivan Řehoř.
     
    32:58
    Jan Müller přihrával z pravé strany na Ondřeje Procházku, který se před bránou tlačil k teč nebo dorážce, avšak byl pokrytý obráncem takže puk jenom proletěl podél levé tyčky.
     
    30:59
    Radim Toman se dostal se štěstím do úniku se spoluhráčem Janem Václavkem, který dobrou přihrávku nezužitkoval a přestřelil.
     
    28:09
    Trhači budou 23 vteřin ve třech.
     
    28:09
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Blaha – 2 min., sekání).
     
    27:03
    Velká šance Nicolase Hlavy. Ten se podruhé v zápase dostal ve vlastním oslabení do útoku, ale opět odešel úspěšnější z minisouboje Jakub Škarek, jenž vychytal bekhendovou kličku.
     
    26:31
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jakub Chrpa – 2 min., podražení).
     
    24:37
    Radek Pilař přihrál od vlastního pásma na útočnou modrou křižně na Vítězslava Bílka, který se střelou trochu otálel, a pak už Patrika Spěšného neprostřelil. Kadaňský gólman podržel puk u betonu,
     
    22:55
    Zajímavá situace. Brankáři domácích nemají dobrý den. Do dlouhého nahození těsně před Patrikem Spěšným píchl Ondřej Machala, takže kotouč projel domácímu gólmanovi puk mezi nohama. Vypadnutý kotouč sebral znovu Ondřej Machala, který zasunul puk vedle tyčka. Za brankou bliklo červené světlo, ale hlavní sudí rozpažil. Po poradě v boxu časoměřičů se pokračuje za nezměněného stavu.
     
    21:27
    Kadaň právě vstřelila branku!
    I za velmi nepříznivého stavu se kadaňští fanoušci urputně radují. Martin Tůma z levé strany od mantinelu posunul na DARKA HEJCMANA, jenž z prostoru mezi kruhy prostřelil Jakuba Škarka mezi betony. Asistence: Martin Tůma a Šimon Szathmáry.
     
    21:11
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ivan Řehoř – 2 min., podražení).
     
    17:57
    Josef Stříbrný přihrál v situaci dva na jednoho zleva doprava na Jaroslava Šimečka, který ale promáchl, takže puk skončil na mantinelu.
     
    16:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    To je pro Kadaň hrůzostrašná třetina. Střela Martina Janduse vypadla v brankovišti, kde na dorážku číhal Radek Pilař, od něhož se puk dostal na hůl MARTINA KADLECE, jenž puk docpal do brány mezi betonem a levou tyčkou z pohledu útočníka. Asistence: Radek Pilař a Martin Jandus.
     
    14:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice jsou při chuti. MARTIN KADLEC dostal přihrávku od pravého mantinelu přímo před bránu, odkud si poradil s Patrikem Spěšným a zvýšil vedení. Asistence: Josef Stříbrný a Ondřej Smetana.
     
    11:47
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (František Wágner – 5 min., vražení na hrazení + osobní trest do konce utkání, vražení na hrazení). Trest odpyká Darek Hejcman.
     
    10:16
    Ondřej Machala stál po přihrávce z pravé strany úplně sám před Patrikem Spěšným, jenž se proti jeho ráně z první téměř do prázdné brány stihl včas přesunout.
     
    09:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    TO JE ÚDERNÁ LAJNA! IVAN ŘEHOŘ dokonal hattrick již v desáté minutě první třetiny. Po střele Nicolase Hlavy se do protiútoku rozjeli hosté ve čtyřech na jednoho. Josef Stříbrný jel na hrotu v tandemu se střelcem hattricku, který měl velmi lehkou pozici před odkrytou částí klece. Asistence: Josef Stříbrný a Jaroslav Šimeček.
     
    08:52
    Jiří Tupý byl sám před bránou, ale Jakuba Škarka neprostřelil.
     
    04:45
    Nicolas Hlava ve vlastním oslabení vystihl na modré přihrávku hostů a uháněl po levé straně na bránu, z kruhu vyprášil pouze betony pozorného Jakuba Škarka.
     
    04:25
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jan Müller – 2 min., sekání).
     
    04:16
    Střídání v týmu SK Trhači Kadaň: ze hřiště odchází Tadeáš Dvořák, přichází Patrik Spěšný.
     
    04:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kadaň prožívá začátek jako z noční můry. Po střele Jaroslava Šimečka si vyražený puk našel IVAN ŘEHOŘ, který neměl problém vstřelit už druhý gól v zápase. Asistence: Jaroslav Šimeček a Josef Stříbrný.
     
    01:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    To bylo rychlé. Ondřej Machala přihrál z mezikruží na hranici brankoviště spoluhráči Jaroslavu Šimečkovi, jehož ránu Tadeáš Dvořák ještě pokryl, ale dorážku do prázdné brány v podání IVANA ŘEHOŘE už nezastavil. Asistence: Ondřej Machala a Jaroslav Šimeček.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 22. Hejcman (Tůma, Szathmáry), 56. Chrpa (Rindoš, Szathmáry), 60. Tůma (Rezek, Blaha) – 2. Řehoř (Machala, J. Šimeček), 5. Řehoř (J. Šimeček, Stříbrný), 10. Řehoř (Stříbrný, J. Šimeček), 15. M. Kadlec (Stříbrný, Smetana), 17. M. Kadlec (R. Pilař, M. Jandus), 35. Stříbrný (J. Šimeček, Řehoř), 49. Kusý (Machala, D. Málek), 58. Stříbrný (J. Šimeček)


    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (5. Spěšný) – R. Černý, Trefný (C), Szathmáry, Blaha, Buchtela, Kadeřávek – Hlava, Rindoš, Wágner – Rezek, Hejcman, Chrpa – J. Müller (A), Tupý, O. Procházka – Tůma.
    HC Stadion Litoměřice: Škarek (Král) – D. Málek, Pavlas (C), Smetana (A), Gaspar, L. Chalupa, L. Doudera, M. Jandus – M. Kadlec, R. Pilař, Bílek – Řehoř, J. Šimeček, Stříbrný – Kusý, Rousek, Machala – Toman, Hanták, Václavek.

    Rozhodčí: Škrobák, Grech – Krátký, Šimán.
    thejrc.org