Jablonec n/N – Most 5:0 (kont.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:4 (kon.) | Opava – Poruba 2011 2:5 (kon.)
Šumperk – SHK Hodonín 4:0 (kon.) | Děčín – Bílina 10:2 (kon.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 3:0 (kon.)
Vrchlabí – Sokolov 6:3 (kon.) | Kobra – Letňany 6:4 (kon.)
konec
HC Děčín
10:2 (4:1, 4:1, 2:0)
HC Draci Bílina
Středa 24.01.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit znovu na shledanou. (20:14:03)
     
    Je dobojováno. Medvědi si dnes s chutí zastříleli a soupeře zasypali deseti brankami a slaví tak další tři body do tabulky. Kontakt se špičkou tak stále drží. Hosté tak v letošní základní části recept na Děčín nenašli. V ani jednom utkání totiž nezískali ani jeden bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Famil Amirov projel až před Michajlova, před kterým vyslal nebezpečnou střelu. Hostující brankář ale jeho projektil chytá.
     
    59:20
    Hosté mají kotouč na svých holích a snaží se ho držet co nejdále od své branky. Další gól ve vlastní brance by už neradi viděli.
     
    59:03
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Hrdlička – 2 min., hákování).
     
    58:35
    Dominik Havlík si šikovně sjel do mezikruží, jeho střela ale skončila na Michajlovovi. Ten tak znovu podržel svůj tým.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Tomáš Faigl si sjel do těsné blízkosti Michajlova a svou střelou mezi betony ho nepřekonal. Byla to ale další šance Medvědů, kteří stále nemají dost.
     
    55:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Desítka v síti hostů je na světě. LUKÁŠ ZIKA bleskově využil početní výhodu, když po nenápadné střele skončil kotouč za zády Martina Michajlova – 10:2. Asistence: Jan Molnár a Michal Oliverius.
     
    55:08
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Hrdlička – 2 min., hákování).
     
    54:14
    Kýhos stahovačkou vyzkoušel pozornost Lavingera, který vyráží jeho střelu nad vlastní branku. Hned na to pak otáčí směr hry domácí zase přd branku Bíliny.
     
    52:43
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    52:06
    Hned na to se ale hosté osvobozují a posílají kotouč až před branku Děčína. Domácí tak zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    51:26
    Hosté se dostali do akce ve vlastním oslabení, ale střela Hrdličky zamířila pouze do lapačky Lavingera. Medvědi pak spěchají do útočného pásma.
     
    50:43
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Gevorkian – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích je zase využita. JAROSLAV HAŠEK se prosadil před Michajlovem po pěkné kombinaci s Lukášem Zikou a Michalem Oliveriusem a děčínské publikum se dožaduje potupné desítky – 9:2. Asistence: Lukáš Zika a Michal Oliverius.
     
    49:06
    Tomáš Faigl dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a svou střelou pak nechal znovu vyniknout hostujícího brankáře.
     
    48:40
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Martin Michajlov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Tomáš Jungvirt.
     
    48:02
    Zdeněk Petráš střílel z pravého kruhu a jeho vzdušnou střelu vytěsnil vyrážečkou brankář Michajlov.
     
    47:22
    Zakázané uvolnění hostů a znovu se hra stěhuje před Martina Michajlova. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    46:13
    Lukáš Zika našel před brankou hostů volného Jaroslava Haška, který sklepl puk těsně před Michajlovem. Ten ale včas sklapl své betony a znovu podržel svůj tým.
     
    45:29
    Znovu byli hosté pod tlakem a na Michajlova šly další tři střely. Se všemi si ale poradil a nedopustil tak další branku v jeho síti.
     
    44:09
    Mladičký Bohuslav Tenkrát se nyní dostal ke střele z levé strany, ale kotouč prosvištěl jen kolem lapačky Michajlova, který si pak připsal další zákrok.
     
    43:32
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    42:01
    Medvědi vyhodili kotouč a dostali se do pásma hostů. Michal Oliverius se pak dostal až do těsné blízkosti Michajlova, z pravé strany ale kotouč za jeho záda nezasunul. Moc nechybělo a na ukazateli skóre svítila devítka. Michajlov si tak připsal pozorný zákrok.
     
    41:32
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., sekání).
     
    40:31
    Medvědi se hned natlačili před branku hostů, ale střela Jaroslava Haška za záda Michajlova nezaplula. Následně pak do další akce zamířili Draci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní pokračovala přestřelka, ve které padlo shodně branek jako v prvním dějství. Medvědi vedou už 8:2 a jsou tak na nejlepší cestě k dalšímu zisku tří bodů. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 19:40.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Dvě šance na obou stranách, ale ani jeden tým nedokázal brankáře soupeře prostřelit a vypadá to, že se v prostřední části hry už nic nestane.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:18
    Další střelu vyslali hosté na branku Děčína a Lavinger musel znovu zasahovat. Hned pak poslal kotouč dopředu a útočit tak mohou zase Medvědi.
     
    37:24
    Draci právě vstřelili branku!
    V závěru druhé třetiny se prosazují ještě Draci a přestřelka tohoto zápasu tak pokračuje dále. FRANTIŠEK MÁLA za pomoci odrazu puku o tyčku děčínské branky prostřeluje Lavingera – 8:2. Asistence: Vladimír Kýhos a Lukáš Hrdlička.
     
    36:59
    Kýhos se snažil projít do útočného pásma, ale zastavilo ho postavení mimo hru. Bylo signalizovaná a po vyjetí zpět do středního pásma hra pokračuje dále.
     
    36:22
    Tomáš Faigl předvedl sólo přes celé kluziště a dostal se i do zakončení. Tváří v tvář Michajlovi ale neuspěl. Ten srazil kotouč nad sebe a poté hned hru přerušil.
     
    35:43
    Famil Amirov střílel z pravého kruhu, ale trefil jen holenní chránič obránce Bíliny. Hosté se tak zmocnili kotouče a už s ním spěchají na druhou stranu.
     
    35:14
    Jaroslav Hašek se dostal do těsné blízkosti Michajlova a poté svou střelou orazítkoval břevno jeho branky!
     
    34:29
    Domácí jsou rozjetí a znovu ujeli do přečíslení. Hosté si však tuto akci pohlídali a do dalšího zakončení Medvědy nepustili.
     
    32:59
    Do branky hostů se vrací Martin Michajlov.
     
    32:59
    Střídání v týmu HC Draci Bílina: ze hřiště odchází Dominik Chabr, přichází Martin Michajlov.
     
    32:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned po vhazování se domácí natlačili znovu před hostující branku. Střelu od modré čáry dorazil za bezmocného Chabra JAN CHOVANEC a hosté tak prohrávají už o sedm gólů – 8:1. Asistence: Famil Amirov a Tomáš Faigl.
     
    32:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Prakticky dva na nikoho ujeli dva hráči Děčína a poté krásnou přihrávku předložil do jízdy na levý kruh Zdeněk Petráš FAMILU AMIROVI, který poté svou prudkou střelou trefil odkrytou část hostující branky – 7:1. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    31:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Více jak minutu se domácí drželi v pásmu Bíliny a po velkém tlaku pak přesilovou hru využívají. JAN KALTENBÖCK se napřáhl ke střele kousek za pravým kruhem a jeho rána pak končí za zády Chabra – 6:1. Další početní výhoda je tak využita. Asistence: Lukáš Zika a Michal Oliverius.
     
    30:20
    Medvědi jsou v plném počtu a začíná jejich přesilová hra.
     
    30:20
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Vladimír Kýhos – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:00
    Medvědi se stále velmi dobře brání a i nyní vyhazují puk daleko od své branky.
     
    28:46
    Hosté se uhnízdili v pásmu Děčína a dlouho operovali před Lavingerem. Nakonec však obránci vytěsnili kotouč do bezpečí a poslali ho až před Chabra.
     
    28:20
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:31
    Z prostoru mezi kruhy střílel František Mála, ale znovu se zaskvěl mezi třemi tyčemi Lukáš Lavinger, jenž jeho střelu chytá do své lapačky.
     
    26:45
    Medvědi mají velký tlak před hostující brankou a obrana Bíliny tak musí být znovu v pozoru.
     
    25:54
    Další neuznaná branka Děčína. Jeden z domácích dorazil puk za Chabrova záda rukou a gól tak opět nemůže být uznán. Nicméně domácí vedou už o čtyři góly.
     
    25:09
    Děčín právě vstřelil branku!
    Výbornou práci nyní předvedl Dominik Havlík, který nejprve vyzval Balcara těsně před brankou, odražený kotouč ale sebral JAROSLAV HAŠEK, který poté nekompromisní střelou prostřelil Chabra – 5:1. Asistence: Patrik Balcar a Dominik Havlík.
     
    23:47
    Z levé strany střílel Filip Doležal, ale Lukáš Lavinger si povyjel z branky a na kotouč poté dosáhl. Hned ho poslal spoluhráčům, kteří už míří do další útočné akce.
     
    23:18
    Lukáš Zika vyslal nenápadnou střelu z pravého kruhu a Chabr jen tak plácl do kotouče, který pak skončil nad jeho brankou. Další přesný zákrok Dominika Chabra.
     
    22:31
    Na druhé straně pohotově ukryl střelu Petráše do své lapačky Chabr a dalším zákrokem tak podržel svůj tým.
     
    21:39
    Obrovská skrumáž před děčínskou brankou. Nejprve nebezpečně střílel František Mála, poté se puk pohyboval z hokejky na hokejku a obětavé zákroky několika hráčů Děčína znamenaly, že Lukáš Lavinger nemusel lovit kotouč ze své sítě!
     
    21:17
    Na druhé straně se musel mít na pozoru Lukáš Lavinger, který chytá střelu Ondřeje Sýkory. Také on hru přerušil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Úvod druhé třetiny tak byl několikrát rozkouskován.
     
    21:00
    A znovu se zaskvěl novic v brance Bíliny. Chabr chytil další projektil, který vypálil Radim Vacek a znovu je hra přerušena. Medvědi tak nadále drží útočné pásmo.
     
    20:40
    Chabr si hned sáhl na kotouč po tom, co na něho šla střela z hole Michala Oliveriuse a poté raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Draci Bílina: ze hřiště odchází Martin Michajlov, přichází Dominik Chabr.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí. V ní jsme viděli pět branek. Medvědi mají slušný náskok, když vedou 4:1. Hosté ale rozhodně ještě zbraně nesloží a ve druhé třetině se pokusí s utkáním něco udělat. Ta začne přibližně v 18:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Zdeněk Petráš znovu kroužil kolem bílinské branky, ale ke střele před ní se nedostal a Michajlov si tak mohl oddychnout. Vzápětí pak jdou ještě do útočné akce hosté.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:07
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned z další akce Medvědi udeřili znovu. ZDENĚK PETRÁŠ dostal nabito do prostoru mezi kruhy, odkud se svojí střelou švihem prosazuje proti svému bývalému chlebodárci – 4:1. Děčínští si tak v závěru prvního dějství berou už tříbrankové vedení. Asistence: Jan Kaltenböck.
     
    17:31
    Ondřej Hříbal zastavil pronikajícího hráče hostů, který by jinak šel sám na domácí branku. Poté poslal kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    17:01
    A nyní se vhazování před hostující brankou zopakuje. Bílinští se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje do jejich pásma. Vhazovat se bude tentokráte po pravici Michajlova.
     
    16:34
    Efektní semafor v podání Martina Michajlova. Někdejší brankář Děčína takto chytil střelu Jana Chovance a raději prak před dotírajícími domácími hráči přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    16:09
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    15:34
    Po delším pobytu hráčů Děčína v útočném pásmu hosté znovu zachytili puk a poslali ho až před domácí branku. Znovu se tak dokázali osvobodit.
     
    14:28
    Před brankou Draků střílel Ondřej Hříbal, ale Michajlov si dokázal svůj prostor pohlídat, kotouč lapil do lapačky a následně pak ho hned vyhodil do bezpečí.
     
    14:09
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Vladimír Kýhos – 2 min. + 10 min. osobní trest, naražení zezadu). Trest odpyká Petr Kail.
     
    13:38
    Famil Amirov se prodral do útočného pásma, u mantinelu ale byl bráněn soupeřem. Cesta Medvědů před branku hostů tak skončila.
     
    13:02
    Medvědi po parádní kombinaci vsítili branku, když se z mezikruží trefil LUKÁŠ ZIKA. Následně pak ale hlavní rozhodčí gól neuznává, neboť došlo k postavení útočícího hráče v hostujícím brankovišti. Branka tedy nemůže platit. Vhazovat se bude v pásmu Bíliny.
     
    11:56
    Draci se nastěhovali do děčínského pásma a snažili se o kontaktní branku. Jenže obrana Medvědů dokázala zakročit a rázem hru na opačnou stranu otáčejí právě domácí hráči.
     
    11:38
    Hostující lavička si po třetím gólu bere oddechový čas.
     
    11:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už ale povedlo. TOMÁŠ FAIGL převzal přihrávku a sjel si až před branku hostů, kde poté svou přízemní střelou dokázal prostřelit Michajlova a domácí jdou do dvoubrankového vedení – 3:1. Asistence: Michal Oliverius a Lukáš Zika.
     
    11:30
    Lukáš Zika si sjel do prostoru mezi kruhy, ale jeho dělovka končí na Michajlovi. Medvědi ale stále svírají hosty v jejich pásmu a na jejich branku šla další střela.
     
    10:52
    Balcar je na ledové ploše a Medvědi jsou v plném počtu.
     
    09:58
    Dominik Havlík získal kotouč v obranném pásmu a hned ho poslal až před Michajlova. Hosté tak musí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    09:23
    Děčínští se zatím velmi dobře brání. Hosty do svého pásma ještě nepustili a drží kotouč co nejdále od branky Lukáše Lavingera. Ten tak zatím nemusel do akce.
     
    08:52
    Hosté tak mají šanci srovnat v početní výhodě, která jim právě začíná.
     
    08:52
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., hákování).
     
    08:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita. Od modré čáry se napřáhl ke střele JAN MOLNÁR a jeho dělovka prosvištěla až za záda Michajlova, který byl proti jeho projektilu bezmocný – 2:1. Medvědi tak strhávají opět vedení na svou stranu. Asistence: Radim Vacek a Ondřej Hříbal.
     
    07:39
    Jenomže také hosté se v oslabení dostali do šance a Lavinger musel být mezi třemi tyčemi pozorný. Následně pak chycený puk poslal mezi své spoluhráče, kteří se vrací do útočného pásma.
     
    07:01
    Přesilovka pro Děčín. Medvědi tak mají šanci znovu strhnout vedení na svoji stranu. A už se nastěhovali do bílinského pásma.
     
    07:01
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Miroslav Kuncl – 2 min., hákování).
     
    06:44
    Zdeněk Petráš operoval před Michajlovem, ale přihrávku před branku nakonec nedostal. Nicméně Medvědi stále drží útočné pásmo.
     
    06:07
    Lukáš Hrdlička se na levém kruhu napřáhl k mohutné střele a Lukáš Lavinger musel vytasit efektní semafor. Poté si připsal další zákrok a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    05:09
    Draci právě vstřelili branku!
    Ovšem okamžitě po vhazování ujeli Draci do útočného pásma, kde dostal přihrávku těsně před Lavingera ONDŘEJ SÝKORA a v přesilové hře tak srovnává stav tohoto utkání – 1:1. Začíná se tedy zase znovu od začátku. Asistence: Hanuš Petržílka a Petr Kobes.
     
    04:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    A útok Děčína v oslabení končí úvodní brankou Medvědů. Pavel Zajan našel před brankou volného RADIMA VACKA, který poté svou střelou překonává brankáře hostů – 1:0. Asistence: Pavel Zajan.
     
    04:24
    Tam ale o puk záhy přišli a Medvědi ho vyhodili až před Michajlova. A sami jdou také útočit v oslabení.
     
    04:09
    Hosté si jako první zahrají přesilovou hru a už jsou v pásmu Děčína.
     
    04:09
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., podražení).
     
    03:49
    Na ledě se právě objevil navrátilec do sestavy Lukáš Zika, který loni ukončil kariéru. Přeci jen se ještě pokusí dohrát v Děčíně sezónu.
     
    02:54
    Hosté se nedostali do zakončení před Lavingerem. Obrana Děčína pak získala puk a okamžitě ho zavezla na opačnou stranu. Medvědi už jsou opět uhnízděni v pásmu Bíliny a Michajlov se musí mít na pozoru.
     
    01:58
    Jan Chovanec se ocitl v těsné blízkosti Michajlova, ale nakonec se k dorážce nedostal. Nicméně domácí drží stále útočné pásmo a kombinují před brankou Bíliny.
     
    01:25
    Na druhé straně vyslal střelu František Mála z pravého kruhu, ale Lavinger byl znovu na svém místě. Hned puk rozehrál a nechal tak hru plynout dále.
     
    00:40
    Medvědi zahrozili před Michajlovem Oliveriusem, ale hostující brankář dokázal svůj prostor před brankou pokrýt a poté také černou gumu předal spoluhráčům.
     
    00:04
    Hosté hned po vhazování nahodili kotouč ze středního pásma až před Lavingera, který poté svojí holí posílá puk mezi své spoluhráče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Havlík D., Michajličenko, Tenkrát, Chmel, Molnár – Zajan, Horák, Faigl – Oliverius, Chovanec, Petráš – Vacek, Hašek, Kopta – Zika, Amirov

    HC Draci Bílina: Michajlov (Chabr) – Polák, Jungvirt, Běhula, Petržílka, Vošta, Šefl, Kuncl – Jirkovský, Hrdlička, Gevorkian – Kail, Böhm, Kýhos – Kobes, Sýkora, Mála – Doležal, Vykouk

    Rozhodčí: Battěk – Ovsík, Štěpánek.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
    Zdeněk Petráš se v Děčíně uvedl skvěle. V pěti utkáních si připsal pět branek a dvě asistence. Poslední utkání s Řisuty se mu povedlo na výbornou, když vsítil všechny branky děčínského týmu.
     
    Zajímavost v duelu

    Pikantní příchuť bude mít toto utkání pro Zdeňka Petráše, jenž přišel do klubu na začátku nového roku z Mostu, který ukončil předčasně působení ve druhé lize, kam přišel právě z Bíliny, kde několik let působil. Jak se mu proti bývalému klubu povede?
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky spolu totiž už odehrály tři zápasy v rámci základní části druhé hokejové ligy a ve všech třech případech brali Děčínští plný počet bodů. Završí tak dnes nadvládu nad Draky v této sezóně?

    Dosavadní výsledky s Bílinou

    HC Draci Bílina – HC Děčín 2:7
    HC Děčín – HC Draci Bílina 2:0
    HC Draci Bílina – HC Děčín 3:6
     
    HC Draci Bílina

    Bílinští jsou na tom mnohem hůře. V tabulce jsou devátí se ziskem pětatřiceti bodů a stále tak bojují o elitní osmičku, jenž zaručuje postup do vyřazovacích bojů. Draci se v minulém kole utkali doma s Trutnovem, který potvrdil letošní dobrou formu a zvítězil 4:3 po samostatných nájezdech. Hráči Bíliny tak jedou na děčínský led tento prohraný duel odčinit. Ovšem, nic jednoduchého je nečeká. Medvědům se totiž v letošní sezóně proti Drakům daří velmi dobře.
     
    HC Děčín

    Medvědi naposledy odehráli utkání ve Slaném s Řisuty, kde zvítězili těsně 3:2 a přetrhli tak třízápasovou černou sérii, ve které nezískali ani bod. Výraznou měrou se v tomto zápase podílel novic v děčínském týmu, Zdeněk Petráš, jenž se postaral o všechny tři trefy Medvědů. Děčínští tak neztratili kontakt se špičkou. Jsou čtvrtí se sedmapadesáti body a na třetí a druhou pozici ztrácejí tři body. Na první Sokolov pak body čtyři. Dnes by doma rádi získali další veledůležitý bodový zisk a proti Bílině budou favority. Uvidíme, zda tuto roli hráči Děčína naplní.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu pětatřicáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme sledovat prostřednictvím tohoto online přenosu utkání mezi týmy HC Děčín a HC Draci Bílina. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Vacek (Zajan), 9. Molnár (Vacek, Hříbal), 12. Faigl (Oliverius, Zika), 19. Petráš (Kaltenböck), 26. Hašek (Balcar, Havlík D.), 32. Kaltenböck (Zika, Oliverius), 33. Amirov (Petráš), 33. Chovanec (Amirov, Faigl), 50. Hašek (Zika, Oliverius), 56. Zika (Molnár, Oliverius) – 6. Sýkora (Petržílka, Kobes), 38. Mála (Kýhos, Hrdlička)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Havlík D., Michajličenko, Tenkrát, Chmel, Molnár – Zajan, Horák, Faigl – Oliverius, Chovanec, Petráš – Vacek, Hašek, Kopta – Zika, Amirov
    HC Draci Bílina: Michajlov (od 21. Chabr, 33. Michajlov) – Polák, Jungvirt, Běhula, Petržílka, Vošta, Šefl, Kuncl – Jirkovský, Hrdlička, Gevorkian – Kail, Böhm, Kýhos – Kobes, Sýkora, Mála – Doležal, Vykouk

    Rozhodčí: Battěk – Ovsík, Štěpánek

    Diváci: 276
    thejrc.org