Jablonec n/N – Most 5:0 (kont.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:4 (kon.) | Opava – Poruba 2011 2:5 (kon.)
Šumperk – SHK Hodonín 4:0 (kon.) | Děčín – Bílina 10:2 (kon.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 3:0 (kon.)
Vrchlabí – Sokolov 6:3 (kon.) | Kobra – Letňany 6:4 (kon.)
konec
HC Děčín
10:2 (4:1, 4:1, 2:0)
HC Draci Bílina
Středa 24.01.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Hrdlička – 2 min., hákování).
     
    55:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Desítka v síti hostů je na světě. LUKÁŠ ZIKA bleskově využil početní výhodu, když po nenápadné střele skončil kotouč za zády Martina Michajlova – 10:2. Asistence: Jan Molnár a Michal Oliverius.
     
    55:08
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Hrdlička – 2 min., hákování).
     
    50:43
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Gevorkian – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích je zase využita. JAROSLAV HAŠEK se prosadil před Michajlovem po pěkné kombinaci s Lukášem Zikou a Michalem Oliveriusem a děčínské publikum se dožaduje potupné desítky – 9:2. Asistence: Lukáš Zika a Michal Oliverius.
     
    48:40
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Martin Michajlov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Tomáš Jungvirt.
     
    42:01
    Medvědi vyhodili kotouč a dostali se do pásma hostů. Michal Oliverius se pak dostal až do těsné blízkosti Michajlova, z pravé strany ale kotouč za jeho záda nezasunul. Moc nechybělo a na ukazateli skóre svítila devítka. Michajlov si tak připsal pozorný zákrok.
     
    41:32
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., sekání).
     
    39:24
    Dvě šance na obou stranách, ale ani jeden tým nedokázal brankáře soupeře prostřelit a vypadá to, že se v prostřední části hry už nic nestane.
     
    37:24
    Draci právě vstřelili branku!
    V závěru druhé třetiny se prosazují ještě Draci a přestřelka tohoto zápasu tak pokračuje dále. FRANTIŠEK MÁLA za pomoci odrazu puku o tyčku děčínské branky prostřeluje Lavingera – 8:2. Asistence: Vladimír Kýhos a Lukáš Hrdlička.
     
    35:14
    Jaroslav Hašek se dostal do těsné blízkosti Michajlova a poté svou střelou orazítkoval břevno jeho branky!
     
    32:59
    Střídání v týmu HC Draci Bílina: ze hřiště odchází Dominik Chabr, přichází Martin Michajlov.
     
    32:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned po vhazování se domácí natlačili znovu před hostující branku. Střelu od modré čáry dorazil za bezmocného Chabra JAN CHOVANEC a hosté tak prohrávají už o sedm gólů – 8:1. Asistence: Famil Amirov a Tomáš Faigl.
     
    32:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Prakticky dva na nikoho ujeli dva hráči Děčína a poté krásnou přihrávku předložil do jízdy na levý kruh Zdeněk Petráš FAMILU AMIROVI, který poté svou prudkou střelou trefil odkrytou část hostující branky – 7:1. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    31:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Více jak minutu se domácí drželi v pásmu Bíliny a po velkém tlaku pak přesilovou hru využívají. JAN KALTENBÖCK se napřáhl ke střele kousek za pravým kruhem a jeho rána pak končí za zády Chabra – 6:1. Další početní výhoda je tak využita. Asistence: Lukáš Zika a Michal Oliverius.
     
    30:20
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Vladimír Kýhos – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:20
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:54
    Další neuznaná branka Děčína. Jeden z domácích dorazil puk za Chabrova záda rukou a gól tak opět nemůže být uznán. Nicméně domácí vedou už o čtyři góly.
     
    25:09
    Děčín právě vstřelil branku!
    Výbornou práci nyní předvedl Dominik Havlík, který nejprve vyzval Balcara těsně před brankou, odražený kotouč ale sebral JAROSLAV HAŠEK, který poté nekompromisní střelou prostřelil Chabra – 5:1. Asistence: Patrik Balcar a Dominik Havlík.
     
    21:39
    Obrovská skrumáž před děčínskou brankou. Nejprve nebezpečně střílel František Mála, poté se puk pohyboval z hokejky na hokejku a obětavé zákroky několika hráčů Děčína znamenaly, že Lukáš Lavinger nemusel lovit kotouč ze své sítě!
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Draci Bílina: ze hřiště odchází Martin Michajlov, přichází Dominik Chabr.
     
    18:07
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned z další akce Medvědi udeřili znovu. ZDENĚK PETRÁŠ dostal nabito do prostoru mezi kruhy, odkud se svojí střelou švihem prosazuje proti svému bývalému chlebodárci – 4:1. Děčínští si tak v závěru prvního dějství berou už tříbrankové vedení. Asistence: Jan Kaltenböck.
     
    14:09
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Vladimír Kýhos – 2 min. + 10 min. osobní trest, naražení zezadu). Trest odpyká Petr Kail.
     
    13:02
    Medvědi po parádní kombinaci vsítili branku, když se z mezikruží trefil LUKÁŠ ZIKA. Následně pak ale hlavní rozhodčí gól neuznává, neboť došlo k postavení útočícího hráče v hostujícím brankovišti. Branka tedy nemůže platit. Vhazovat se bude v pásmu Bíliny.
     
    11:38
    Hostující lavička si po třetím gólu bere oddechový čas.
     
    11:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už ale povedlo. TOMÁŠ FAIGL převzal přihrávku a sjel si až před branku hostů, kde poté svou přízemní střelou dokázal prostřelit Michajlova a domácí jdou do dvoubrankového vedení – 3:1. Asistence: Michal Oliverius a Lukáš Zika.
     
    08:52
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., hákování).
     
    08:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita. Od modré čáry se napřáhl ke střele JAN MOLNÁR a jeho dělovka prosvištěla až za záda Michajlova, který byl proti jeho projektilu bezmocný – 2:1. Medvědi tak strhávají opět vedení na svou stranu. Asistence: Radim Vacek a Ondřej Hříbal.
     
    07:01
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Miroslav Kuncl – 2 min., hákování).
     
    05:09
    Draci právě vstřelili branku!
    Ovšem okamžitě po vhazování ujeli Draci do útočného pásma, kde dostal přihrávku těsně před Lavingera ONDŘEJ SÝKORA a v přesilové hře tak srovnává stav tohoto utkání – 1:1. Začíná se tedy zase znovu od začátku. Asistence: Hanuš Petržílka a Petr Kobes.
     
    04:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    A útok Děčína v oslabení končí úvodní brankou Medvědů. Pavel Zajan našel před brankou volného RADIMA VACKA, který poté svou střelou překonává brankáře hostů – 1:0. Asistence: Pavel Zajan.
     
    04:09
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., podražení).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Vacek (Zajan), 9. Molnár (Vacek, Hříbal), 12. Faigl (Oliverius, Zika), 19. Petráš (Kaltenböck), 26. Hašek (Balcar, Havlík D.), 32. Kaltenböck (Zika, Oliverius), 33. Amirov (Petráš), 33. Chovanec (Amirov, Faigl), 50. Hašek (Zika, Oliverius), 56. Zika (Molnár, Oliverius) – 6. Sýkora (Petržílka, Kobes), 38. Mála (Kýhos, Hrdlička)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Havlík D., Michajličenko, Tenkrát, Chmel, Molnár – Zajan, Horák, Faigl – Oliverius, Chovanec, Petráš – Vacek, Hašek, Kopta – Zika, Amirov
    HC Draci Bílina: Michajlov (od 21. Chabr, 33. Michajlov) – Polák, Jungvirt, Běhula, Petržílka, Vošta, Šefl, Kuncl – Jirkovský, Hrdlička, Gevorkian – Kail, Böhm, Kýhos – Kobes, Sýkora, Mála – Doležal, Vykouk

    Rozhodčí: Battěk – Ovsík, Štěpánek

    Diváci: 276
    thejrc.org