Jablonec n/N – Most 5:0 (kont.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:4 (kon.) | Opava – Poruba 2011 2:5 (kon.)
Šumperk – SHK Hodonín 4:0 (kon.) | Děčín – Bílina 10:2 (kon.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 3:0 (kon.)
Vrchlabí – Sokolov 6:3 (kon.) | Kobra – Letňany 6:4 (kon.)
konec
HC Děčín
10:2 (4:1, 4:1, 2:0)
HC Draci Bílina
Středa 24.01.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit znovu na shledanou. (20:14:03)
     
    Je dobojováno. Medvědi si dnes s chutí zastříleli a soupeře zasypali deseti brankami a slaví tak další tři body do tabulky. Kontakt se špičkou tak stále drží. Hosté tak v letošní základní části recept na Děčín nenašli. V ani jednom utkání totiž nezískali ani jeden bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Famil Amirov projel až před Michajlova, před kterým vyslal nebezpečnou střelu. Hostující brankář ale jeho projektil chytá.
     
    59:20
    Hosté mají kotouč na svých holích a snaží se ho držet co nejdále od své branky. Další gól ve vlastní brance by už neradi viděli.
     
    59:03
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Hrdlička – 2 min., hákování).
     
    58:35
    Dominik Havlík si šikovně sjel do mezikruží, jeho střela ale skončila na Michajlovovi. Ten tak znovu podržel svůj tým.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Tomáš Faigl si sjel do těsné blízkosti Michajlova a svou střelou mezi betony ho nepřekonal. Byla to ale další šance Medvědů, kteří stále nemají dost.
     
    55:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Desítka v síti hostů je na světě. LUKÁŠ ZIKA bleskově využil početní výhodu, když po nenápadné střele skončil kotouč za zády Martina Michajlova – 10:2. Asistence: Jan Molnár a Michal Oliverius.
     
    55:08
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Hrdlička – 2 min., hákování).
     
    54:14
    Kýhos stahovačkou vyzkoušel pozornost Lavingera, který vyráží jeho střelu nad vlastní branku. Hned na to pak otáčí směr hry domácí zase přd branku Bíliny.
     
    52:43
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    52:06
    Hned na to se ale hosté osvobozují a posílají kotouč až před branku Děčína. Domácí tak zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    51:26
    Hosté se dostali do akce ve vlastním oslabení, ale střela Hrdličky zamířila pouze do lapačky Lavingera. Medvědi pak spěchají do útočného pásma.
     
    50:43
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Gevorkian – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích je zase využita. JAROSLAV HAŠEK se prosadil před Michajlovem po pěkné kombinaci s Lukášem Zikou a Michalem Oliveriusem a děčínské publikum se dožaduje potupné desítky – 9:2. Asistence: Lukáš Zika a Michal Oliverius.
     
    49:06
    Tomáš Faigl dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a svou střelou pak nechal znovu vyniknout hostujícího brankáře.
     
    48:40
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Martin Michajlov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Tomáš Jungvirt.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Vacek (Zajan), 9. Molnár (Vacek, Hříbal), 12. Faigl (Oliverius, Zika), 19. Petráš (Kaltenböck), 26. Hašek (Balcar, Havlík D.), 32. Kaltenböck (Zika, Oliverius), 33. Amirov (Petráš), 33. Chovanec (Amirov, Faigl), 50. Hašek (Zika, Oliverius), 56. Zika (Molnár, Oliverius) – 6. Sýkora (Petržílka, Kobes), 38. Mála (Kýhos, Hrdlička)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Havlík D., Michajličenko, Tenkrát, Chmel, Molnár – Zajan, Horák, Faigl – Oliverius, Chovanec, Petráš – Vacek, Hašek, Kopta – Zika, Amirov
    HC Draci Bílina: Michajlov (od 21. Chabr, 33. Michajlov) – Polák, Jungvirt, Běhula, Petržílka, Vošta, Šefl, Kuncl – Jirkovský, Hrdlička, Gevorkian – Kail, Böhm, Kýhos – Kobes, Sýkora, Mála – Doležal, Vykouk

    Rozhodčí: Battěk – Ovsík, Štěpánek

    Diváci: 276
    thejrc.org