Skalica – Spišská N. Ves 5:2 (kon.) | Michalovce – Trnava 12:1 (kon.) | Prešov – Nové Zámky B 7:4 (kon.)
Pov. Bystrica – Dubnica 5:2 (kon.) | Topoľčany – Osmos Bratislava 3:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
12:1 (5:0, 3:0, 4:1)
HK Gladiators Trnava
sk Středa 24.01.2018, 17:301. liga (SR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    HK Dukla Ingema Michalovce

    Celok z východu republiky sa nachádza na druhom mieste tabuľky St. Nicolaus 1. lige a stále urputne bojuje o víťazstvo po základnej časti, pretože aktuálne má na konte 91 bodov, čo je len o jeden menej, než vedúca Skalica. Pred tretím Prešov majú Michalovce náskok siedmich bodov. V posledných desiatich zápasoch si Dukla pripísala iba dve prehry, ale za to poriadne dôležité, pretože nestačila na Skalicu a nečakane ani na Považskú Bystricu. Okrem toho ale hráči Ingemy porazili napríklad 11:0 Nové Zámky B, 6:0 Spišskú Novú Ves či 7:1 Osmos Bratislava. Najproduktívnejším hráčom tímu je František Poliaček, ktorý získal 47 kanadských bodov (26+21). Tento hokejista je s Martinom Hujsom zároveň lídrom bodovania celej súťaže a St. Nicolaus prvej lige kraľuje aj v počte získaných bodov +/-, má ich až +38.

    HK Gladiators Trnava

    Hokejisti zo "slovenského Ríma" sa krčia v dolnej časti tabuľky a zatiaľ to nevyzerá, že by sa tím mal prebojovať do play-off, pretože aktuálne z deviatej pozície pri zisku bodov 28 ich stráca na ôsmu Považskú Bystricu päť. Navyše, desiaty celok HC Nové Zámky B má len o jeden menej a navyše zápas k dobru. Trnava doposiaľ vyhrala len osem zápasov, čo je po 39 kolách veľmi chabá bilancia. Z posledných desiatich zápasov sa zrodili výhry iba dve. Proti Spišskej Novej Vsi 6:2 a s béčkom Nových Zámkov 6:5pp. Najproduktívnejším hráčom tímu je Juraj Kamenický, ktorý má na konte 36 kanadských bodov za 18 gólov a 18 asistencií.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Dukla Ingema Michalovce: Dzúr (Trenčan) – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Rusina, Meliško, Dolgoš, Balko – Solomončak, Cútt, Banovský – Halás, Piatak, O. Jokeľ – Brezniak, Linet, Fajčák – R. Mesaroš, Toma, L. Hamráček

    HK Gladiators Trnava: Brucháč (Juríček) – Mihalko, Žilinský, Keleši, Kuna, Košecký, Burian, Brzák – Klema, Mrava – Lukačovič, Hrbáčik, Kamenický – Róth, P. Valent, Andrisík – Mikeš, Daniel Baránek, Dávid Baránek.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:29
    Trnava sa po zisku puku v úvodnom buly dostala síce okamžite za vlastnú bránu, ale vzápätí ho jej hráči vyviezli dopredu, kde zakončenie neprišlo.
     
    0:51
    Dukla Michalovce dala gól!

    Po nahodení puku pred bránu hostí sa kus čiernej gumy odrazil medzi kruhy, odkiaľ vystrelil voľný MAREK KOLBA a trafil sa presne.
     
    1:38
    Michalovce znova prešli veľmi rýchlo dopredu, ale teč po nahodení od mantinelu mieri vedľa priestoru brány Juríčka.
     
    1:58
    Propagačná strela na druhej strane, pokus cez obrancu sa medzi tri žrde nezmestil.
     
    2:26
    Oba tímy sa striedajú v držaní puku, ale aktívnejší sú určite domáci hráči, ktorí sa momentálne aj usadili v útočnom pásme.
     
    3:06
    Niekoľko striel síce prišlo smerom na bránu Juríčka, tomu pomohli obrancovia a mnohé pokusy až na jeho osobu nedokázali prejsť.
     
    3:10
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Cútt – 2 min., podrazenie).
     
    3:34
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Halás – 2 min., hákovanie).
     
    3:34
    Trnava sa môže vrátiť do zápasu, pretože ju čaká dlhá presilovka piatich proti trom.
     
    3:54
    Oliver Košecký strieľal od modrej čiary nepresne, prechod domácich hráčov do protiútoku však priniesol len strelu nad bránu súpera.
     
    4:26
    Spomedzi kruhov sa dostal k strele jeden z trnavských hráčov, brankár Trenčan si dal pozor a puk zachytil.
     
    4:42
    Po ďalšej krátkej kombinácii hosťujúcich hráčov prichádza nepresná prihrávka a hokejisti Michaloviec poslali puk cez všetky čiary.
     
    5:10
    Michalovce hrajú so štyrmi hráčmi.
     
    5:34
    Domáci v plnom počte.
     
    6:01
    Po veľmi dobrej práci Dávida Baránka za bránou súpera strieľali spomedzi kruhov jeho dvaja spoluhráči Daniel Baránek aj Mikeš, obaja našli pozorného brankára Trenčana.
     
    6:51
    Pekná zadovka prišla pred bránou Trnavy, obrancovia tímu zo západu republiky si však puk postrážili a nedovolili protihráčom zakončovať.
     
    7:29
    Dukla Michalovce dala gól!

    Obranca Meliško veľmi pekne vysunul IVANA BREZNIAKA, ktorý pred brankárom Juríčkom spravil pekný blafák a puk dostal do siete.
     
    7:54
    Dukla Michalovce dala gól!

    Domáci hráči pokračujú vo svojom ofenzívnom bláznení, veď za necelých osem minút už brankára súpera prekonali trikrát. Tentoraz sa trafil ĽUBOŠ FAJČÁK.
     
    7:54
    Oddychový čas hostí.
     
    8:30
    Veľmi peknú prihrávku pred bránu súpera vyslal od modrej čiary obranca Žilinský, jeho spoluhráč pred brankárom Trenčanom ešte prihrával, čo robiť nemal.
     
    8:59
    Michalovce na chvíľu predviedli krásnu kombináciu v okolí brány súpera. Tak dlho sa však ponúkali, kto vystrelí, až prišiel ľahký pokus do pripraveného gólmana súpera.
     
    9:23
    Zakázané uvoľnenie domácich.
     
    9:46
    Banovský získal puk ešte vo svojej tretine, prešiel s ním cez dvoch hráčov až do útočnej, no jeho strela skončila iba v strede brány, a tak Juríček zakročil.
     
    10:14
    Juríček chytá ďalšiu strelu, tentoraz to bolo iba nahodenie, na ktoré videl a nemal s ním žiadny vážnejší problém.
     
    11:07
    Trnava síce dlho držala puk v útočnej tretine, avšak všetko to bolo len pri mantineloch. Na bránu Trenčana neprišlo ani jedno zakončenie.
     
    11:41
    Jakub Linet sa zo stredného pásma krásne cez štyroch súperov preštrikoval až pred bránu Trnavy, backhandové zakončenie nenamieri. medzi tri žrde.
     
    12:20
    Pokus Trnavy prejsť do útočného pásma nevyšiel, akciu hráčov v červených dresoch zastavilo ofsajdové postavenie.
     
    12:53
    Daniel Baránek sa popri mantineli pretlačil do útočného pásma, nahodenie pred bránu na svojho spoluhráča Mikeša jeho hokejku nenašlo.
     
    13:31
    Adam Trenčan mal veľké problémy s prudkým nahodením Žilinského od modrej čiary. Puk mu totiž vypadol, ale Mrava ani na trikrát doraziť do brány nedokázal.
     
    13:58
    Michalovčania prešli do útočného pásma hneď v trojici hráčov, vyťažili z toho iba prudké nahodenie od modrej čiary a to Juríček vytesnil.
     
    14:46
    Fajčák síce bol pri puku za bránou Trnavy prvý, nedokázal ho ale udržať dlho, nakoľko pri ňom bola okamžite dvojica obrancov.
     
    15:01
    Dukla Michalovce dala gól!

    Po nahodení do bránkoviska Trnavy Juríček puk neudržal, ale vyrazil ho. V situácii sa najlepšie zorientoval ĽUBOŠ FAJČÁK, ktorý backhandom zakončil presne.
     
    15:41
    Michalovce znova boli nasťahované v útočnom pásme, k strele to neviedlo. Všetko síce zakončilo prudké nahodenie od modrej, s tým si ale Juríček poradil.
     
    15:51
    Dukla Michalovce dala gól!

    TOMÁŠ VALEČKO autorom už štvrtého presného zásahu v sieti trnavského mužstva. Znova úradovala hosťujúca nedôslednosť pred vlastnou bránou.
     
    15:51
    Striedanie v tíme HK Gladiators Trnava: z ihriska odchádza Juríček, prichádza Brucháč.
     
    16:35
    Trnava sa po zisku puku snažila upokojiť hru za vlastnou bránou. Rozohrávka ale prísť musela a keď prišla, tak puk získali domáci.
     
    17:28
    Súboje za bránou hostí zatiaľ nevedú k ničomu, nakoľko puk sa už dlho drží pri mantineli a dostať ho odtiaľ nevie ani jeden tím.
     
    17:57
    Vo veľmi dobrej pozícii sa ocitol Ľuboš Fajčák. Ten útočil na hattrick po tom, ako si puk naviezol pred bránu z krídla, zakončenie pod brvno Brucháč vyrazil na ochrannú sieť.
     
    18:28
    Fajčák prihrávkou od modrej hľadal spoluhráčov pred bránou, našiel len Brucháča. Gólman Trnavy puk prihral na svojich spoluhráčov.
     
    19:01
    Začala sa posledná minúta prvej tretiny.
     
    19:18
    Oliver Jokeľ si síce spracoval puk pred bránkoviskom hostí, ale následne mu aj tak odskočil od hokejky, a tak nezakončil.
     
    19:21
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Piatak – 2 min., napadnutie).
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Domáci celok HK Dukla Ingema Michalovce má zápas plne pod kontrolou a už v prvej tretine nastrieľal súperovi päť gólov. O dva sa postaral Fajčák, po jednom raze sa trafili Kolba, Brezniak a Valečko. Druhá tretina sa začne približne o 18:20.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:27
    Trnava sa hneď na úvod tretiny na chvíľu usadili v útočnom pásme, ale po nepresnej prihrávke puk domáci dostali do bezpečia.
     
    20:52
    Boli to teda Michalovce, kto mohol vyslať prvú strelu na bránu v druhom dejstve, ani domácim sa to nepodarilo.
     
    21:21
    Domáci v plnom počte.
     
    21:40
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava (Mihalko – 2 min., podrazenie).
     
    21:59
    Oliver Jokeľ sa ocitol na chvíľu nestrážený medzi kruhmi, svoj pokus tesne nad ľadom nasmeroval do betónu brankára Brucháča.
     
    22:42
    Trnava sa v oslabení zatiaľ bránu pomerne dobre, až na strelu Jokeľa súperovi nedovolila vymyslieť vôbec nič.
     
    23:16
    Dukla Michalovce dala gól!

    Domáci hráči využívajú presilovú hru, nakoľko od modrej čiary prišla tvrdá strela v podaní DANIELA HANČÁKA a keďže Brucháč veľa nevidel, puk končí v sieti.
     
    23:50
    Zakázané uvoľnenie Trnavy.
     
    24:28
    Michalovce sa s pukom držia v útočnej tretine súpera, kde si ho rýchlo posúvajú a hráči Trnavy im ho zobrať nevedia, lenže k strele to nevedie.
     
    25:11
    Naďalej pokračuje aktívna hra domácich, čo hostia odmenili dohrávaním súbojov pri mantineli. Po jednom zo stretov sa však nevylučuje, ako by si to fanúšikovia želali.
     
    25:30
    Brucháč mal veľké problémy s pukom a hráčmi v jeho bránkovisku. Všetko za neho vyriešili rozhodcovia, ktorí prerušili hru kvôli postaveniu útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    25:58
    Martin Andrisík zachytil puk v útočnej tretine a spomedzi kruhov vyslal prudkú ranu. Medzi tri žrde sa netrafil.
     
    26:39
    Solomončak sa pekne predral až do streleckého zakončenia. Švihom mieril niekde do vinkla, lapačkou perfektne zasiahol Brucháč.
     
    27:22
    Trenčan sa vybral takmer až k mantinelu, aby pomohol spoluhráčom s rozohrávkou, ale keďže súperovi neboli nikde naokolo, tak to nemal také náročné.
     
    27:55
    Znova musela byť v permanencii lapačka gólmana Trnavy Brucháča, pretože čelil streleckému pokus z vrcholu kruhu.
     
    28:11
    Nahodenie zo stredného pásma smerovala medzi tri žrde brány hostí, Brucháč radšej puk prikryl a nerozohrával.
     
    28:13
    Prudká strela okamžite po buly, Marek Kolba vyprášil iba betóny Brucháča.
     
    28:47
    Trnava po nejakom čase v útočnej tretine. Prišla iba jedna strela a s tou brankár Trenčan nemal žiadne problémy.
     
    29:09
    Dukla Michalovce dala gól!

    Neskutočne krásnu strelu predviedol OLIVER JOKEĽ, ktorý sa cez obrancu súpera dostal k strele a puk nasmeroval ponad rameno Brucháča do rohu brány.
     
    29:39
    Po dobrej strele tesne vedľa brány Trnavy prešli dopredu hostia. Dokonca z toho bolo prečísenie 2 na 1, avšak Dominik Kuna nezakončil, nakoľko mu puk ušiel z hokejky.
     
    30:33
    V situácii dvoch proti dvom v prospech Michaloviec prišla strela cez obranu Trnavy, tá bola zrazená nad bránu Gladiators.
     
    30:59
    Tečované nahodenie od modrej čiary síce preverilo Trenčana, ten však puk vykopol a dokonca založil kontru súpera.
     
    31:51
    Trnava sa znova musí brániť, pretože Michalovce sú nasťahované v jej tretine, no hosťom sa darí držať protihráčov pri mantineli.
     
    32:21
    Mrava to skúsil z uhlu, pretože nemal lepšie postavených spoluhráčov. Trenčan si bližšiu tyčku pokryl.
     
    32:30
    Zakázané uvoľnenie Michaloviec.
     
    33:06
    Adam Trenčan držal puk za bránou a váhal s rozohrávkou, čo mohli využiť hneď dvaja hráči súpera, lenže obaja okolo gólmana prešli a nezobrali mu ho.
     
    33:43
    Dobrá prihrávka prišla na útočnú modrú čiaru, kde si puk spracoval obranca Mihalko, vzápätí mu ušiel a daroval ho domácim.
     
    34:25
    Hra sa síce prelieval z jednej strany na druhú. aktuálne sa ale ani jednému z tímov nedarí vymyslieť nejakú plynulú akciu.
     
    34:49
    Dobrá strela od modrej čiary presvišťala okolo hlavy Brucháča. Tečovaný projektil skončil na ochrannej sieti.
     
    35:23
    Trnava prešla do brejku troch proti dvom, ktorý však bol dosť pomalý, takže Baránka defenzíva Dukly stihla pri strele zablokovať.
     
    36:09
    Žilinský síce potiahol puk do útočnej tretiny, tam ho dokázal iba nahodiť vedľa brány. Na druhej strane to preto skúsil Mesaroš cez obrancu, Brucháča zasiahol.
     
    36:33
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Halás – 2 min., hrubosť).
     
    37:06
    Michalovce začali oslabenie veľmi dobre. Súperovi puk nechcú požičať, držia ho na svojich hokejkách.
     
    37:21
    Jakub Linet dokonca unikol v oslabení do samostatného nájazdu. Perfektne vymiešal Brucháča, avšak nedokázal trafiť priestor brány.
     
    38:06
    Dukla Michalovce dala gól!

    Domáci hráči svoju dominanciu potvrdzujú gólom vo vlastnom oslabení, kedy sa podarilo zvýšiť skóre LUKÁŠOVI HAMRÁČKOVI. Tomu sa zároveň podarilo vsieť dvojstý presný zásah Michaloviec v tejto sezóne.
     
    38:33
    Domáci v plnom počte.
     
    38:46
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava (Baránek – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    39:01
    Začala sa posledná minúta druhej tretiny.
     
    39:17
    Daniel Hančák vystrelil prudko od modrej čiary, Brucháč na strelu videl, a tak zasiahol.
     
    39:42
    Domáci sú síce nasťahovaní v útočnom pásme, nedarí sa im ale ohrozovať bránu Brucháča.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine síce padli "len" tri góly, ale HK Dukla Ingema Michalovce už prakticky rozhodol o svojom víťazstve, pretože pre bezradnú Trnavu dohnať statu ôsmich presných zásahov v tretej tretine je neriešiteľná úloha. Teraz už iba o to, aké skóre bude svietiť po šesťdesiatich minútach a prípadne, či si Adam Trenčan udrží čisté konto.
     
    Druhá tretina sa začne približne o 19:06.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:01
    Striedanie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce: z ihriska odchádza Trenčan, prichádza Dzúr.
     
    40:46
    Hostia v plnom počte.
     
    40:53
    Michalovce sa snažia byť v úvode tretiny aktívne, ale pred bránu súpera sa zatiaľ dostávajú veľmi ťažko.
     
    41:26
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava (Róth – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    41:39
    Po prudkej strele od modrej čiary Brucháč vyrazil len pred seba, kde bol voľný Fajčák, lenže vo veľkej šanci trafil brankára Trnavy do betónu.
     
    42:27
    Na konci nádhernej biliardovej akcie Michaloviec mal byť Ľuboš Fajčák, toho v poslednej chvíli dostúpil jedne z obrancov a nedovolil mu zakončiť.
     
    43:11
    Marek Kolba sa ocitol vo veľkej šanci pred bránou súpera, trafil iba dobre postaveného brankár Brucháča.
     
    43:26
    Hostia v plnom počte.
     
    44:06
    Dukla Michalovce dala gól!

    Po chybe v rozohrávke hostí vystrelil od modrej Hamráček a aj keď Brucháč puk vyrazil, tak RADOSLAV MESAROŠ ho na dvakrát dorazil do siete.
     
    44:35
    Radovan Cútt mohol strieľať z tesnej blízkosti trnavskej brány, avšak puk sa mu zamotal pod korčuľami, a tak sa mu to nepodarilo.
     
    45:07
    Šanca mohla prísť aj na druhej strane, pokus Mária Rótha spred bránkoviska trafil brankár Dzúra.
     
    45:43
    Hráči Trnavy síce získali získali puk za vlastnou bránou, pri prechode do kontry prišla nepresná prihrávka a následne strata puku.
     
    46:08
    Ivan Brezniak získal puk v útočnej tretine, predral sa s ním až pred bránu súpera, lenže na Brucháča tentoraz nevyzrel.
     
    46:22
    Dukla Michalovce dala gól!

    JAKUB LINET bol pred bránou súpera veľmi zle pokrytý, takže prihrávku od Fajčáka perfektne zúžitkoval na strelu z prvej za Brucháča. Desiatka je na svete.
     
    47:13
    Trnava sa na chvíľu dostala do útočného pásma, okamžite sa ale táto snaha skončila stratou puku.
     
    47:25
    Dukla Michalovce dala gól!

    Po vyhranom buly v podaní Cútta to Michalovce znova rýchlo zohrali, pretože okamžite strieľal TOMÁŠ BANOVSKÝ a prekonal Brucháča.
     
    48:02
    Solomončak sa po prihrávke z krídla ocitol úplne sám pred brankárom Brucháčom, ktorý sa tentoraz stihol rýchlo premiestniť a ďalší puk za seba nepustil.
     
    48:55
    Prihrávka spoza brány Trnavy prešla cez bránkovisko až na modrú čiaru. Strelu z prvej odtiaľ tyč hosťujúcej svätyne tesne minula.
     
    49:44
    Zápas chvíľami pôsobí ako exhibícia domáceho celku. Strely na Brucháča prichádza z každej strany a pozície. Treba ale poznamenať, že trnavský brankár si s mnohými nebezpečnými aj poradil.
     
    49:49
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Linet – 2 min., podrazenie).
     
    50:39
    Michalovce sa bránia naozaj dobre. Puk Trnava ešte ani poriadne nedostala do útočného pásma a keď už, tak okamžite prišlo vyhodenie cez všetky čiary.
     
    51:17
    Zrazená strela od modrej čiary síce doskákala k Dzúrovi, odtiaľ jeho obrancovia puk okamžite poslali cez všetky čiary.
     
    51:49
    Domáci v plnom počte.
     
    52:13
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava (Klema – 2 min., podrazenie).
     
    52:37
    Oliver Jokeľ bol úplne sám pred bránkoviskom súpera, kde mal čas pripraviť si puk na strelu. Trafil iba do Brucháča.
     
    53:08
    Následný nápor Michaloviec už nebol tak nebezpečný, ľahké nahodenie pred bránu trnavský brankár chytil.
     
    53:36
    Fajčák sa snažil na hranici bránkoviska využiť prihrávku spoza brány, puk mu brankár Brucháč hokejkou odstrelil.
     
    54:11
    Dukla Michalovce dala gól!

    LUKÁŠ TOMA bol voľný pred bránkou súpera, dostal prihrávku od Hamráčka a z prvej trafil k bližšej žrdi, kam sa Brucháč nestihol premiestniť.
     
    54:39
    Trnava mohla ísť do situácie dvoch proti jednému, avšak Mikešovi puk ušiel z hokejky, a tak ho nedokázal poslať na bránu.
     
    54:56
    Erik Piatak v dobrej pozícii pred bránou súpera, krížnou strelou tento priestor tresne minul.
     
    55:36
    Kombinácia domácich v útočnej tretine bola dosť dlhá a síce presná, no bolo bez šance. Všetko ukončila nepresná prihrávka na modrú čiaru.
     
    56:02
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava (Brzák – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    56:26
    Trnavčania zachytili rozohrávku súpera vo svojej tretine a prvýkrát v tejto presilovke Michaloviec poslali puk preč.
     
    56:56
    Filip Klema mohol zaútočiť v oslabení, v situácii jeden proti jednému sa cez obrancu Meliška nedostal k ničomu.
     
    57:43
    Michalovce opäť roztočili svoj kolotoč v útočnom pásme, bolo to bez streleckého zakončenia.
     
    58:01
    Začali sa posledné dve tretiny zápasu.
     
    58:02
    Hostia v plnom počte.
     
    58:48
    Po rýchlej kontre domácich prišla strela Hamráčka nad. Na druhej strane to dobre skúšal Mário Róth. Dzúr odolal a jeho spoluhráčovi útočníkovi Trnavy nedovolili dorážať.
     
    58:55
    Zakázané uvoľnenie Michaloviec.
     
    59:22
    Opäť to skúšal Mário Róth, po individuálnej akcii spomedzi kruhov namieril vedľa priestoru Dzúrovej svätyne.
     
    59:57
    Trnava dala gól!

    Žilinský potiahol poslednú akciu zápasu po ľavom krídle, prihral medzi kruhy na voľného NICOLASA MIKEŠA a ten domáci kazí sen o nule, no v konečnom dôsledku tento zásah nerieši vôbec nič.
     
    Koniec zápasu.
     
    HK Dukla Ingema Michalovce vyhráva tento zápas jednoznačným výsledkom 12:1, keď domáci celý zápas boli lepším tímom a súperovi nedovolili v podstate vôbec nič. Trnava v závere už len znížila a strelila aspoň čestný zásah.
     
    Najlepší hráči zápasu

    HK Dukla Ingema Michalovce:
    Tomáš Rusina

    HK Gladiators Trnava: Mário Róth
     
    Z tohto prenosu je to všetko. Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (19:38:02)

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 1. Kolba (Halás), 8. Brezniak (Meliško), 8. Fajčák (Meliško, Linet), 16. Fajčák (Linet, Brezniak), 16. Valečko (Hančák), 24. Hančák (Solomončak, Cútt), 30. Jokeľ (Piatak, Kolba), 39. Hamráček (Brezniak, Valečko), 45. Mesaroš (Hamráček), 47. Linet (Fajčák, Brezniak), 48. Banovský (Cútt), 55. Toma (Hamráček, Mesaroš) – 60. Mikeš (Žilinský)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (41. Dzúr) – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Rusina, Meliško, Dolgoš, Balko – Solomončak, Cútt, Banovský – Halás, Piatak, O. Jokeľ – Brezniak, Linet, Fajčák – R. Mesaroš, Toma, L. Hamráček
    HK Gladiators Trnava: Juríček (16. Brucháč) – Mihalko, Žilinský, Keleši, Kuna, Košecký, Burian, Brzák – Klema, Mrava – Lukačovič, Hrbáčik, Kamenický – Róth, P. Valent, Andrisík – Mikeš, Daniel Baránek, Dávid Baránek
    thejrc.org