Arsenal – Chelsea 2:1 (kon.)
konec
Arsenal FC
2:1 (1:1)
Chelsea FC
Středa 24.01.2018, 21:00 • Emirates Stadium, London • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:58:00)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 10:1. Fauly: 13:16.
     
    Je konec! Arsenal zvládl domácí odvetu semifinále Carabao Cupu a po výsledku 2:1 postupuje do finále, ve kterém změří síly s Manchesterem City. Chelsea už po pěti minutách otevřela skóre, jenže Pedrův gól nemohl platit pro ofsajd! O dvě minuty později už ale skóroval Eden Hazard! Vedení Chelsea dlouho nevydrželo! Ve 12. minutě zahrával Arsenal rohový kop a Antonio Rüdigersi nechtěně vstřelil vlastní branku. Kanonýři se dokonce mohli dostat do vedení, jenže Xhaka po přímém kopu rozvlnil jen horní síť a Özil v závěru nastavení střílel těsně vedle branky!

    Po přestávce byl na hřišti pouze Arsenal! Domácí celek se od začátku tlačil do útoku. Defenzíva Chelsea sice nějakou dobu odolávala, ale v 60. minutě se k míči dostal Granit Xhaka a pohotově poslal Arsenal do vedení! Domácí mohli výhru potvrdit, jenže Iwobi nezakončil krásnou kombinaci přesnou střelou. V závěru se Chelsea ještě tlačila do útoku, ale pozorný obrana Arsenalu si postup utéct nenechala!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Zapacosta vybojoval pro Chelsea ještě jeden roh. Do šestnáctky se vydal i Caballlero. Centr na přední tyč však pozorná obrana odvrátila.
     
    90+3
    Zapacosta motal Monrealovi hlavu na pravé straně. Hostující fotbalista dokázal odcentrovat, jenže jeho centr odvrátil dobře postavený Koscielny.
     
    90+2
    Mustafi vystoupil proti nadýchanému centru na hranici pokutového území. Domácí stoper míč odvrátil jen na kopačky fotbalistů v modrém. Chelsea pokračuje v obléhání pokutového území.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Chelsea už nezbývá moc času. Zapacosta operoval s míčem na pravé straně hrací plochy, jenže fantasticky hrající Monreal mu míč ukopl do zámezí.
     
    89
    Barkley chtěl z voleje vrátit balón na polovinu Arsenalu, jenže přihrávka se mu vůbec nepovedla a balón prosvištěl do autu. Arsenal bude vhazovat.
     
    88
    Chelsea zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území Arsenalu. Jeho exekuce se ujal Alonso, jenže jeho technický pokus prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    87
    Xhaka si ve sprintu zpracoval přihrávku za obranu Chelsea a pokusil se nachytat soupeřova brankáře. Rána mu však nesedla a Caballero jen kontroloval situaci.
     
    86
    Kolašinac se na hřišti neuvedl zrovna přesvědčivým dojmem. Střídající fotbalista měl dostatek času i prostoru, ale stejně vymyslel velmi nepřesnou přihrávku.
     
    85
    Mustafi musel znovu do akce. Tentokrát musel sprintovat. Před hostujícím Bakayokem však stačil odražený balón odkopnout do bezpečí.
     
    84
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Lacazette, přichází Kolašinac.
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Iwobi, přichází Ramsey.
     
    83
    Mustafi se probil k odraženému balónu a bez váhání poslal malou domů. Ospina nakopl míč na opačnou polovinu, kde asistent rozhodčího spatřil ofsajd.
     
    82
    Zapacosta odcentroval z pravé strany na vzdálenější tyč. Do padajícího balónu se položil Marcos Alonso, jenže jeho ránu z voleje zablokoval stoper Arsenalu.
     
    81
    Iwobi si naběhl na prudkou přihrávku na levou stranu. Skvěle se s ním vrátil Eden Hazard, který míč na poslední chvíli zakopl do autu. Domácí budou vhazovat.
     
    80
    Hazard si na polovině hrací plochy pokryl míč tělem a Granit Xhaka jej ostrým skluzem poslal k zemi. Tentokrát se vše obešlo bez karetního trestu.
     
    79
    Domácí kapitán Laurent Koscielny se skvěle vrátil s rozběhnutým Hazardem a hlavou poslal malou domů do rukavic Ospiny. Obrana Arsenalu zatím nechybuje.
     
    78
    Barkley v pokutovém území přiklepl míč pro Bakayoka, nicméně obránce Arsenalu se po balónu stačil natáhnout o něco rychleji a odkopl jej do bezpečí.
    77. Nádherná akce Arsenalu
     
    77
    Iwobi mohl rozhodnout! Domácí fotbalista si naběhl na hranici pokutového území, odkud vyslal přízemní střelu, jenže Caballero vytáhl skvělý zákrok!
     
    76
    Marcos Alonso operoval s míčem na levé straně. Aktivní fotbalista Chelsea nevěděl, komu přihrát. Proto se rozhodl pro střelu. Jeho projektil prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    75
    Arsenal po změně stran zcela dominuje dění na hrací ploše. Do rozehrávky Kanonýrů se zapojil brankář Ospina, který míč nakopl na polovinu Chelsea.
     
    74
    Chelsea se po delší době vydala do útoku. Bellerín však na pravé straně nepustil Zapacostu k odcentrování a bez váhání odkopl balón do autu.
     
    73
    Bellerín dostal prostor na pravé straně, rychlou kličkou vyzval k tanci Zapacostu a pokusil se odcentrovat. Branku soupeře ale neohrozil. Chelsea bude rozehrávat.
     
    72
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Moses, přichází Zapacosta.
     
    71
    Victor Moses předvedl hodně riskantní zákrok na levé straně hrací plochy. Hostující záložník už hraje se žlutou kartou a na podobné zákroky by si měl dávat pozor.
     
    70
    Ospina musel dávat pozor na dotírajícího Hazarda. Domácí brankář měl dobrý přehled o situaci a odkopl balón daleko od branky Arsenalu.
     
    69
    Bellerín nastartoval své rychlé nohy po pravé straně. Krajní obránce Arsenalu poslal zpětnou přihrávku, nicméně Xhaka bez přípravy minul branku o pořádný kus.
     
    68
    Chelsea se nyní vůbec nedaří přechod do útoku. Dlouhou přihrávku z pravé strany nezachytil nikdo v modrém dresu a pro balón si došel brankář Ospina.
     
    67
    Monreal nestačil na rychlého Hazarda a při průniku po pravém křídle jej zastavil za cenu žluté karty.
     
    66
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Batshuayi.
     
    65
    Koscielny se vydal pomocí domácí ofenzívě. Dokonce se u brankové čáry dostal k odcentrování, ale jeho pobídku srazili zadáci Chelsea do bezpečí.
     
    64
    Arsenal nadále pokračuje v aktivní hře. Iwobi dostal přihrávku na levé křídlo, jenže si netroufl na odcentrování a raději uklidnil hru zpětnou přihrávkou.
     
    63
    Victor Moses na polovině hrací plochy trefil Iwobiho a za ostrý skluz vyfasoval žlutou kartu.
     
    62
    Na druhé straně zkusil Ospinu překonat Pedro. Hostující střelec zakončoval z úctyhodné vzdálenosti a Caballero s jeho pokusem neměl problém.
    60. Granit XHAKA - 2:1
     
    60
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Arsenal se po hodině hry dostává do vedení! Lacazette si naběhl na dobrou přihrávku, udržel Christensena na zádech a se štěstím dokázal přihrát. K odraženému míči se před brankou dostal GRANIT XHAKA a pohotovou střelou poslal domácí celek do vedení!
     
    60
    Arsenal zahrával další rohový kop. Jeho rozehrávky se ujal Xhaka, jehož centr mířil na Monreala, který byl dobře střežen. Chelsea se opět dokázala ubránit.
     
    59
    Lacazette si v pokutovém území sice zpracoval povedený oblouček, jenže radost mu pokazil asistent rozhodčího. Francouz se podle něj pohyboval v ofsajdu.
     
    58
    Wilshere si na polovině hrací plochy zpracoval vysokou přihrávku a natlačil se mezi dva hráče Chelsea. Bakayoko jej poté rukou poslal k zemi.
     
    57
    Iwobi dostal přihrávku na úroveň zadní řady hostujícího celku. Domácí záložník se ale nesetkal s podporou a proti přesile obránců nemohl uspět.
     
    56
    Do rozehrávky Arsenalu se zapojil brankář Ospina. Úvod druhé půle rozhodně nedosahuje atraktivity úvodní čtvrthodiny dnešního střetnutí.
     
    55
    Eden Hazard dostal přihrávku na levé křídlo. Belgický fotbalista nyní působil poněkud statickým dojmem a špatnou kličkou se zahnal do autu.
     
    54
    Eden Hazard se nyní zmocnil rozehrávky přímého kopu. Jeho nadýchaný centr přiletěl na přední tyč, kde zasáhl připravený Lacazette.
     
    53
    Eden Hazard si naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce Arsenalu a mohl jít sam na branku. Belgický fotbalista šanci nevyužil a vlastní vinou se poroučel k zemi.
     
    52
    Arsenal zahrával přímý kop ze zajímavé pozice. Xhaka poslal centr na malé vápno, jenže Monreal se podle asistenta rozhodčího pohyboval za hranicí ofsajdu.
     
    51
    Wilshere si posunul balón na polovinu Chelsea. Domácí záložník si míč skvěle pokryl tělem a nechal se faulovat. Arsenal může pokračovat v kombinaci.
     
    50
    Domácí se usadili před pokutovým územím svého soupeře. Arsenal rozjel postupnou kombinaci, nicméně nikdo v červeném si zatím netroufl k odcentrování.
     
    49
    Iwobi se snažil procedit přihrávku do pokutového území. Jeho úmysl vystihl pozorný obránce Chelsea, který míč špičkou kopačky poslal do bezpečí.
     
    48
    Xhaka se zpoza hranice pokutového území opřel do volného balónu. Pokus švýcarského záložníka levou nohou prolétl vysoko nad břevnem hostující branky.
     
    47
    Christensen dostal přihrávku do velmi složité pozice. Stopera Chelsea napadal aktivní Lacazette, ale dánský obránce si pomohl malou domů.
     
    46
    Arsenal obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek rozjel postupnou kombinaci na své polovině. Následnou přihrávku si zpracoval Wilshere, který míč dlouho neudržel.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka rozhodně nabídla zajímavou podívanou! Chelsea už po pěti minutách otevřela skóre, jenže Pedrův gól nemohl platit pro ofsajd! O dvě minuty později už ale skóroval Eden Hazard! Vedení Chelsea dlouho nevydrželo! Ve 12. minutě zahrával Arsenal rohový kop a Antonio Rüdigersi nechtěně vstřelil vlastní branku. Kanonýři se dokonce mohli dostat do vedení, jenže Xhaka po přímém kopu rozvlnil jen horní síť a Özil v závěru nastavení střílel těsně vedle branky!
     
    45+4
    První poločas skončil.
    45+3. Özilova možnost
     
    45+3
    Arsenal se přeci jen dostal do šance! Mesut Özil se v pokutovém území protlačil ke střele a s pomocí teče stopera Christensena jen těsně minul zadní tyč!
     
    45+3
    Chelsea se v závěru nastaveného času usadila před pokutovým územím Arsenalu. Barkley však vyslal nepřesnou přihrávku a Arsenal se zmocnil balónu.
     
    45+2
    Iwobi se v blízkosti pokutového území zmocnil odraženého balónu, jenže po čitelné kličce rychle přišel o balón. Chelsea může zaútočit po levé straně.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    45
    Tentokrát už Moses z pravé strany stačil odcentrovat. O odražený balón ještě zabojoval Bakayoko, jenže dobře postavený Jack Wilshere balón odkopl do bezpečí.
     
    44
    Antonio Rüdiger hledal dlouhou přihrávkou rozběhnutého Mosese. Hostující stoper ale poslal příliš dlouhou přihrávku, na kterou Moses nemohl dosáhnout.
     
    43
    Obrana Arsenalu nyní pracuje na jedničku. Chelsea obléhala pokutové území domácího celku, jenže domácí hráči skvěle vystupovali a vytlačili soupeře daleko od šestnáctky.
     
    42
    Chelsea v závěru prvního poločasu uklidňuje hru na vlastní polovině. Hostující stopeři zapojili do rozehrávky Caballera a sami nikam nespěchají.
     
    41
    Bellerín podpořil ofenzívu Arsenalu dlouhým sprintem po pravé straně. Domácí obránce ještě zastihl míč na hrací ploše, ale neporadil si s obráncem.
     
    40
    Arsenal měl k dispozici další přímý kop. Na prudký centr si znovu naběhl Monreal, který tentokrát hlavičkoval z hranice pokutového území, jenže jeho pokusu scházela razance.
     
    39
    Alonso si po autovém vhazování řekl o přihrávku, jenže obrana Arsenalu si hráče Chelsea skvěle rozebrala a Alonso musel přihrát na vlastní polovinu.
     
    38
    Chelsea měla k dispozici rohový kop. Na prudký centr si naskočil Antonio Rüdiger, který chtěl napravit svůj vlastenec, jenže z těžké pozice nezamířil mezi tři tyče.
     
    37
    Do rozehrávky Chelsea se zapojil také Caballero. Hostující brankář vyslal přihrávku na levou stranu. Hosté tak mohou pokračovat v kombinaci.
     
    36
    Moses chtěl na pravé straně kombinovat s Alonsem, jenže první jmenovaný svému spoluhráči poslal pomalou přihrávku, kterou vystihl Elneny.
     
    35
    Alonso vykouzlil dlouhou přihrávku na rozběhnutého Edena Hazarda. Hostující střelec si míč sice zpracoval, ale dobře postaveným obráncem se nechal vytlačit mimo pokutové území.
    34. Xhaka a jeho pokus z přímého kopu
     
    34
    Exekuce přímého kopu se ujal Xhaka. Švýcarský fotbalista to zkusil střelou přímo na branku! Jeho pokus ještě tečoval jeden z hráčů ve zdi. Caballero balón pouze kontroloval!
     
    33
    Bellerín dostal prostor na pravé straně, poslal přihrávku na Koscielnyho, který byl faulován na hranicí pokutového území. Arsenal bude zahrávat přímý kop.
     
    32
    První žlutá karta také na straně Arsenalu! Ross Barkley byl faulován Wilsherem, který za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    31
    Lacazette se pustil do souboje s hostujícím obráncem. Domácí útočník sice v souboji balón vybojoval, ale musel si pomoci přihrávkou na vlastní polovinu.
     
    30
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Barkley.
     
    29
    Victor Moses si na pravé straně zpracoval vysokou přihrávku, jenže kolem Monreala se neprosmýkl k odcentrování do pokutového území. Arsenal může uklidnit hru.
     
    28
    Vypadá to, že Willian skutečně dohrál. Na lavičce Chelsea se už totiž rozcvičuje Ross Barkley.
     
    27
    Willian má nějaké svalové problémy! Hostující křídelník zůstává na polovině hrací plochu v předklonu a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    26
    Iwobi obdržel přesnou přihrávku do volného prostoru na levém křídle. Záložník domácího celku mohl centrovat, jenže také defenzíva Chelsea teď pracuje na jedničku.
     
    25
    Eden Hazard se po rohovém kopu dostal k odraženému míči, jenže Chelsea byla nucena kombinovat v okolí šestnáctky. Pedro sice vracel míč před branku, jenže Caballero byl připraven.
     
    24
    Eden Hazard se pro přihrávku stáhl až takřka na polovinu hřiště. Míč si vyměnil s Pedrem, jehož pobídku do šestnáctky srazila obrana Arsenalu na roh.
     
    23
    Marcos Alonso si na polovině hrací plochy zpracoval přihrávku na levou stranu, ale ani on si netroufl na průnik a raději uklidnil hru přihrávkou na kolegy z defenzívy.
     
    22
    Na druhé straně si Lacazette naběhl na dlouhou přihrávku za obranu Chelsea. Stoper Christensen se k němu okamžitě vrátil a ve spolupráci s Caballerem zažehnal nebezpečí.
     
    21
    Willian si naběhl na krásnou přihrávku na hranici pokutového území. Proti sobě měl jen Monreala. Hostující hráč si troufl na střelu, jenže levačkou minul branku.
     
    20
    Victor Moses znovu operoval na pravé straně pokutového území. Rychlonohý fotbalista Chelsea chtěl obejít obránce, ale Monreal měl lepší postavení.
     
    19
    Bakayoko se pokusil přenést hru na levou stranu hrací plochy, kde číhal osamocený Azpilicueta. Obránce Chelsea nemohl na vysokou přihrávku dosáhnout.
     
    18
    Chelsea pokračuje v aktivní hře. Hostující celek se usadil na polovině Arsenalu. Moses si zpracoval přihrávku na hranici šestnáctky, jenže neodcentroval přesně.
     
    17
    Eden Hazard zastavil unikajícího Ozila a za zatažení soupeře za dres vidí žlutou kartu.
     
    16
    Rohový kop nyní zahrávala také Chelsea. K odraženému balónu se dostal Bakayoko, ke kterému ihned přistoupili dva zadáci Arsenalu a nedovolili mu zakončit.
     
    15
    Pedro se od levé čáry prosmýkl na hranici pokutového území, odkud našel Williana, kterému se nevydařilo zpracování a Kante musel uklidnit hru.
     
    14
    Diváci na Emirates Stadium se zatím baví. Dvě branky během úvodní čtvrthodiny se po úvodním bezbrankovém duelu rozhodně nečekaly.
    12. Antonio RÜDIGER - 1:1
     
    12
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Parádní začátek utkání pokračuje! Arsenal zahrával svůj první roh! Centr přiletěl na značku pokutového kopu, odkud hlavičkoval Nacho Monreal, jenže míč se od dvou hráčů Chelsea odrazil do branky! Vlastní gól je připsán ANTONIU RÜDIGEROVI!
     
    11
    Kante odkopl míč z hranice pokutového území, nicméně Arsenal se k němu rychle dostal. Domácí celek se snaží najít cestičku do pokutového území.
     
    10
    Mohlo být vyrovnáno! Jack Wilshere si v pokutovém území naběhl na povedenou přihrávku, ale Caballero stačil rychle vyběhnout a střelu domácího hráče z těsné blízkosti vyrazil!
     
    9
    Arsenal se po inkasování úvodní branky dnešního utkání usadil na polovině Chelsea. Mesut Ozil táhl akci po levém křídle, jenže nedokázal odcentrovat.
    7. Eden HAZARD - 0:1
     
    7
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se Chelsea skutečně dostává do vedení! Pro celek ze Stamford Bridge je to parádní start do utkání! EDEN HAZARD si naběhl na Pedrovu přihrávku mezi stopery a střelou kolem Ospiny poslal míč do sítě!
     
    6
    Arsenal se po delší době zmocnil míče a uklidňuje hru na vlastní polovině. Zadáci domácího celku si vyměňují krátké přihrávky a hledají skulinku v defenzívě Chelsea.
    5. Pedrův gól z ofsajdu
     
    5
    Chelsea sice vstřelila úvodní branku, ale ta nemůže platit! Pedro si naskočil na pěkný centr, ale v době přihrávky se nacházel za hranicí ofsajdu!
     
    4
    Bakayoko se zpoza hranice pokutového území opřel do pěkné přihrávky. Pohotově proti němu vystoupil Iwobi, který jeho dělovku srazil na rohový kop.
     
    3
    Monreal na polovině hrací plochy zastavil nedovoleným zákrokem Edena Hazarda. Ofenzivní fotbalista Chelsea se drží za stehenní sval, ale už je na nohou.
     
    2
    Kante vyvezl míč na polovinu domácího Arsenalu, pustil se do průniku kolem trojice domácích obránců, nicméně míč mu utekl daleko od nohy.
     
    1
    Chelsea obstarala výkop do dnešního utkání. Hostující celek se ihned vydal do útoku, jenže přihrávku na pravé křídlo srazila obrana Arsenalu do autu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na trávník. Arsenal bude hrát v červených dresech, zatímco Chelsea zvolila modrou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Arsenal FC: Ospina – Bellerin, Mustafi, Koscielny (C), Monreal – Elneny – Ozil, Wilshere, Xhaka, Iwobi – Lacazette
    Náhradníci: Macey, Chambers, Kolašinac, Maitland-Niles, Ramsey, Nelson, Nketiah

    Chelsea FC: Caballero – Azpilicueta (C), Christensen, Rudiger – Moses, Kante, Bakayoko, Alonso – Willian, Pedro – Hazard
    Náhradníci: Eduardo, Cahill, Luiz, Zappacosta, Barkley, Drinkwater, Batshuayi

    Rozhodčí: Oliver – Bennett, Ledger.
     
    Dění posledních dnů

    Fotbalovou veřejností v posledních dnech zahýbalo dění na přestupové scéně. Arsenal totiž opustil Alexis Sánchez, který vyměnil dres Kanonýrů za trikot Manchesteru United. Na Emirates Stadium naopak míři Henrik Mchitarjan. Chelsea naopak sčítá ztráty. Do dnešního utkání nebude mít Conto k dispozici Fábregase ani Moratu.
     
    Cesty týmů do semifinále:

    1. kolo: volný los
    2. kolo: volný los
    3. kolo: Chelsea FC – Nottingham 5:1
    OF: Chelsea FC – Everton 2:1
    ČF: Chelsea FC – Bournemouth 2:1

    1. kolo: volný los
    2. kolo: volný los
    3. kolo: Arsenal FC – Doncaster 1:0
    OF: Arsenal FC – Norwich 2:1 po prod.
    ČF: Arsenal FC – West Ham 1:0
     
    Úvodní střetnutí

    Do úvodního semifinálového duelu letošního ročníku Carabao Cupu nastoupil Arsenal s početnou marodkou. Chelsea byla v utkání aktivnějším celkem, ale výhodu domácího prostředí nakonec nedokázala využít. V největší šanci utkání se chvíli po přestávce zjevil Christensen, jenže hlavou poslal míč nad břevno Ospinovy branky.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z odvetného utkání semifinále Carabao Cupu mezi Arsenalem a Chelsea. Výkop je stanoven na 21 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 12. Rüdiger (vla.), 60. Xhaka – 7. Hazard

    Karty:   32. Wilshere (ARS), 67. Monreal (ARS) – 17. Hazard (CHE), 63. Moses (CHE)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 10:1. Fauly: 13:16.
    Arsenal FC: Ospina – Bellerin, Mustafi, Koscielny (C), Monreal – Elneny – Ozil, Wilshere, Xhaka, Iwobi (84. Ramsey) – Lacazette (8. Kolašinac)
    Náhradníci: Macey, Chambers, Kolašinac, Maitland-Niles, Ramsey, Nelson, Nketiah

    Chelsea FC: Caballero – Azpilicueta (C), Christensen, Rudiger – Moses (72. Zapacosta), Kante, Bakayoko, Alonso – Willian (30. Barkley), Pedro (66. Batshuayi) – Hazard
    Náhradníci: Eduardo, Cahill, Luiz, Zappacosta, Barkley, Drinkwater, Batshuayi

    Rozhodčí: Oliver – Bennett, Ledger
    thejrc.org