HC Plzeň – Mountfield HK 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Plzeň 1929
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 25.01.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je konec, Hradec dokonal velký obrat! Přesilovou hru využil přesnou střelou obránce TOMÁŠ KYNČL, Kolář vůbec nic neviděl přes dobře clonící hráče. Asistence: Filip Jirásek.
     
    62:48
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Jakub Sysel – 2 min., podražení).
     
    59:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak a je vyrovnáno! Přišla další střela od modré čáry, velká mela a rychle dorážka. FILIP JIRÁSEK se stává hrdinou Mountfieldu, opět byl jako první u kotouče. Asistence: Patrik Mašín a David Chalupa.
     
    59:11
    Tečovaný puk skončil mimo hrací plochu, bude se vhazovat v obranném pásmu Plzně. Hosté jsou znovu bez gólmana!
     
    58:49
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak Mountfieldu se risk vyplatil, nejprve přežil velkou šanci Plzně, záhy snižuje! FILIP JIRÁSEK dokázal využít převahy hostí před brankou indiánů, bez problémů doklepl puk do prázdné klece, čímž využil přesilovku. Asistence: Jaroslav Dvořák a Patrik Mašín.
     
    57:54
    Štěpán Hanzlík získal puk, poté svou střelou jen těsně minul hostující klec.
     
    57:26
    Gólman hostí Daniel Dvořák zůstává na střídačce, Hradec Králové to zkusí v šesti proti čtyřem.
     
    57:26
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:26
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Josef Roubal – 2 min., hákování).
     
    56:27
    Ani tento nájezd nekončí brankou. Znovu se dostal do úniku Jan Matiášek, ale rychle ho dobruslili hostující beci, takže neměl čas na pořádné zakončení.
     
    53:41
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Vlastimil Kačena – 2 min., krosček).
     
    46:44
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Marek Rubner – 2 min., napadení).
     
    46:17
    Nádhernou akcí se prezentoval Vít Reitspies, jenž se vrátil z trestné lavice. Obešel svého soka, následně zakončoval před gólmanem bekhendovou kličkou, ale Dvořák se nyní natáhl, puk do branky přes beton nepustil.
     
    44:23
    Velkou šanci měl během přesilové hry rovněž obránce Mikuláš Pohl, který byl úplně sám mezi kruhy, proti jeho střele výtečně zakročil Kolář vyrážečkou.
     
    44:10
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Vít Reitspies – 2 min., hákování).
     
    42:25
    A ještě jeden nájezd Plzně! Nyní se dostal do úniku Jan Matiášek, ale ani on nedokázal Daniela Dvořáka propálit.
     
    41:12
    Na druhé straně měl obrovskou příležitost zase Petr Eret, jenž se dostal do samostatného úniku, svůj nájezd chtěl zakončit střelou mezi betony, ale Dvořák v brance se propálit nenechal. Následná dorážka šla mimo tři tyče.
     
    40:24
    Velká šance hostí hned v první minutě! Filip Jirásek se svou dorážkou trefil tyčku domácí branky, následně se o dorážku pokoušel ještě Jaroslav Dvořák, ten se ale nakonec k puku nedostal.
     
    39:42
    Petr Eret měl ještě v přesilové hře, ale i po jejím skončení, dvě velké šance! Nejprve pálil do odkryté klece, leč trefil jen beka před sebou, následný pokus skvěle zastavil Daniel Dvořák svou vyrážečkou.
     
    37:37
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (František Hnik – 2 min., držení).
     
    34:49
    Indiáni během přesilové hry kombinují v útočném pásmu, nyní přišla střela od modré čáry, kterou před brankou někdo tečoval, Dvořák měl štěstí, že ho touš trefil do ramene!
     
    33:25
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jakub Muška – 2 min., sekání).
     
    32:16
    Další velká možnost Plzně! Před brankou se dostal k puku Josef Roubal, proti jeho pohotové střele skvěle zasahuje Dvořák betonem.
     
    31:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásně vykombinované přečíslení v podání indiánů! Střelcem branky je opět MAREK RUBNER, který si vyměnil kotouč s Filipem Přikrylem, jenž se dostal až před branku, poté ideálním pasem vrátil puk Rubnerovi, ten už se nemýlil. Asistence: Filip Přikryl.
     
    30:05
    Krásný hokejový moment. Petr Eret ujel po levé straně, pěknou střelou švihem zkusil trefil protější horní roh, ale Daniel Dvořák ukázkovým zákrokem lapačkou puk chytil.
     
    22:04
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jakub Muška – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Josef Roubal – 2 min., sekání).
     
    20:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla veliká chyba a hlavně nedůraz v obraně Mountfieldu, čehož dokázali domácí indiáni využít dokonale! Jan Matiášek se před brankou dostal zadarmo ke kotouči, trefil beton Dvořáka, ale s dorážkou přispěchal ještě MAREK RUBNER, jenž procpal touš do sítě! Asistence: Jan Matiášek.
     
    10:24
    Josef Roubal měl první velkou šanci tohoto utkání! Domácí vyrazili do rychlého brejku, Roubal se bleskově přemístil před hostující klec, ale Dvořáka bekhendem nepropálil.
     
    05:48
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Josef Roubal – 2 min., podražení).

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 21. Rubner (Matiášek), 32. Rubner (Přikryl) – 59. Jirásek (J. Dvořák, Mašín), 60. Jirásek (Mašín, Chalupa), 65. Kynčl (Jirásek, Chalupa)


    HC Plzeň 1929: Kolář (Beran) – Lokajíček, Kačena (A), Štěpánek, Staněk, Váchal, Sysel (A) – Reitspies, Hanzlík, Matiášek, Vavřička, Markov, J. Roubal, Kovařík, Přikryl, Červenka, Eret, D. Roubal (C), Rubner
    Mountfield HK: D. Dvořák (Bartozel) – Muška, Kukla, Pohl, Havránek (C), Moník, Kynčl (A), Pěnčík – M. Matouš, D. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hašek, Mašín, Sklenář, Havelec, Chalupa, Poppel, Hnik, Jirásek

    Rozhodčí: Hornáček – Flegl, Štofa
    bahis siteleri