Philadelphia – Tampa 1:5 (kon.) | New Jersey – Nashville 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 6:3 (kon.)
Montreal – Carolina 5:6 (kon.) | Florida – Washington 2:4 (kon.) | Detroit – Chicago 1:5 (kon.)
Ottawa – Boston 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:3 (2:1 po s.n.) | Arizona – Columbus 1:2 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.)
Vegas – NY Islanders 1:2 (kon.) | Vancouver – Buffalo 0:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:6 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Columbus Blue Jackets
Pátek 26.01.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
     
    Arizona Coyotes

    Jednoznačně nejslabší tým první poloviny základní části se s příchodem nového kalendářního rohu herně i výsledkově zvedl a z letoších sedmi zápasů jednou jedinkrát nebodoval. Ve dvou posledních utkáních Coyotes vybojovali všechny čtyři body za vítězství v St. Louis a domácí výhru v prodloužení nad New Yorkem Islanders. I přesto všechno je Arizona v tabulce Západní konference stále beznadějně poslední s jedenáctibodovou ztrátou na Vancouver.

    Nejproduktivnější hráči:
    1. C. Keller 36 bodů (14+22)
    2. D. Stepan – 29 bodů (9+20)
    3. O. Ekman-Larssson – 23 bodů (8+15).
     
    Columbus Blue Jackets

    Celek z Ohia se snaží navázat na minulý ročník, ve kterém chvíli dominoval celé soutěži. Ve vyrovnané Východní konferenci si nevede špatně, ovšem po třech prohrách z posledních čtyř zápasů už momentálně sedmý Columbus disponuje pouze dvobodovým náskokem na deváté Islanders. Před dvěma dny se Blue Jackets představili na ledě Vegas Golden Knights, kde sice třikrát skórovali, ale kvůli šesti inkasovaným brankám odletěli do Glendale bez bodového zisku.

    Nejproduktivnější hráči:
    1. A. Panarin – 39 bodů (12+27)
    2. S. Jones – 31 bodů (8+23)
    3. O. Bjorkstrand – 26 bodů (8+18).
     
    Vzájemné zápasy

    10.12.2017 Columbus – Arizona 1:0
    06.12.2016 Columbus – Arizona 4:1
    04.12.2016 Arizona – Columbus 2:3 sn.
    18.12.2015 Arizona – Columbus 5:7
    15.11.2015 Columbus – Arizona 5:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Demers, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, L. Schenn, Connauton – Pánik, Stepan (A), Perlini – Fischer, Domi, Rinaldo – Keller, Rieder, Dvorak – Cousins, Richardson, Martinook.

    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, J. Johnson (A), Nutivaara, Kukan – J. Anderson, Dubois, Panarin – Atkinson, Wennberg, N. Foligno (C) – Bjorkstrand, Jenner (A), Calvert – Schroeder, Sedlák, J. Jokinen.

    Rozhodčí: Lee, Pochmara – Cherrey, Galloway.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:57
    Hjalmarssonovo bekhendové nahození ze středního pásma směřovalo na Martinooka, který sice vystřelil z levého kruhu, ale Bobrovského nijak neohrozila.
     
    01:17
    Wennberg uspěl na buly proti Richardsonovi a poslal puk za sebe Savardovi, jenž vystřelil od modré a poprvé prověřil brankáře Raantu.
     
    02:17
    Schenn dojel puk u pravého mantinelu a ihned jej poslal před branku. Tam byl Fischer a jenom protečoval přihrávku do ochranné sítě.
     
    03:46
    Anderson pádil po pravém křídle a zastavil ho až Ekman-Larsson, který rychle zapnul dozadu a hokejkou mu puk vypíchl.
     
    04:26
    Hrdina z předchozího zápasu Arizony Nick Cousins se zastavil před pravým kruhem a nikým nehlídán vystřelil zápěstím do Bobrovského lapačky.
     
    05:14
    Z nepřesné rozehrávky Kojotů resultoval icing. Po buly to zkoušel Jones, ale Raanta si bez větších problémů poradil.
     
    05:42
    Fischer měl při protiútoku po pravé ruce k dispozici Domiho, sám ale vypálil příklepem a trefil prostor, který Bobrovskij kontroloval.
     
    06:23
    Stepan hodil puk doprava Pánikovi, jehož pokus jeden z protihráčů zablokoval k zadnímu mantinelu. Z něj se s pukem vyřítil právě slovenský útočník, ovšem Bobrovskij opět odolal.
     
    06:45
    Stepan vyhrál buly, z čehož těžil střílející Demers, ale branku o kousek netrefil. Totéž platilo při jeho nahození a teči Perliniho.
     
    07:58
    Hjalmarssonův nástřel z poloviny hřiště za svou brankou dojel Bobrovskij a zastavil puk pro Kukana. Jeho vinou se píská icing a vhazuje se u ruského brankáře.
     
    08:05
    Třetí útok Kojotů vytvořil tlak na brankoviště a Bobrovskij po menší chybě jeho kolegů z obrany raději přerušil hru u pravé tyče.
     
    08:59
    Nutivaarova neškodná střela byla sražená doleva k Panarinovi, který to zkoušel z nulového úhlu, ale Raanta si to u bližší tyče pohlídal.
     
    09:46
    Cousins zablokoval Savardovu koncovku od modré čáry a Ekman-Larsson raději vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    10:58
    Lukáš Sedlák potáhl puk dovnitř útočného pásma Columbusu, nicméně Schroederova střela z pravé strany neměla dostatečnou přesnost.
     
    11:25
    Až teď si po delší době sáhl na puk také Antti Raanta, který bez problémů zastavil Jennerovu střelu z vrcholu pravého kruhu.
     
    11:57
    Demers dostal domácí hráče z menšího tlaku a uklidnil hru. Ekman-Larsson pak poslal puk dopředu a z toho vzniklo zakázané uvolnění.
     
    12:06
    Pierre-Luc Dubois neměl ideální stabilitu, přesto na jedné noze vystřelil z levého kruhu a propagačně prověřil Raantovy schopnosti.
     
    12:32
    Johnsonův centr zleva Raanta do lapačky neschoval, kotouč prošel až na modrou čáru, odkud nahazoval Jones a trefil Andersona, jehož teč nebyla přesná.
     
    13:46
    Ze série soubojů v útočném pásmu Arizony vyšli vítězně domácí, ale sami vůbec nezakončili kvůli nepřesné přihrávce Demerse na volného Schenna.
     
    14:43
    Některý z hráčů na domácí střídačce se dotkl letícího puku a hra musela být přerušena. Následuje komerční přestávka.
     
    15:51
    Zatím se hraje v poklidném tempu bez výraznějších šancí, oba týmy dohromady vymyslely jen deset střel na branku.
     
    16:33
    Bobrovskij musel spěchat s rozehrávkou zpoza vlastní klece, kotouč mezitím propadl až na modrou k Demersovi. Jeho okamžitou střelu vracející se brankář jenom vyrazil a pak měl co dělat s dorážko důrazného Richardsona!
     
    17:35
    Tobias Rieder se poměrně snadno dostal před Markuse Nutivaaru a zleva střílel. Bobrovského zákrok nebyl nejjistější, ale žádný větší vzruch z toho nebyl.
     
    18:19
    Schroeder po vlastní nepřesné střele vyjel z rohu útočného pásma a přihrál před levý kruh Jonesovi. Ten nejprve zasekl a až potom střílel zápěstím, leč na Raantu si nepřišel.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    19:46
    Sedlák pustil puk do levého kruhu, kde Atkinsonovi střela zápěstím vůbec nesedla, neboť mu kotouč sjel z čepele hokejky pod lapačku nic nevymýšlejícího Raanty.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodních dvacet minut zápasu mezi Arizonou a Columbusem nabídlo poměrně opatrný hokej bez jediné vyložené gólovky. Zprvu měli více ze hy domácí, kteří postupem času měli více starostí také v obraně. Raanta ani Bobrovskij se však nenechali překonat a také druhé dějství začne za trvajícího bezbrankového stavu.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 10 – 8.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Do druhé třetiny vstoupili aktivněji hráči Columbusu. Po brejku tři na dva nejprve zakončoval Dubois a posléze i Werenski, proti kterému musel Raanta nastavit svůj beton.
     
    21:09
    Domiho zadovka umožnila zakončovat za ním rozjetému Martinookovi, ovšem jeho střelu vynikajícím obranným zákrokem pokazil Nick Foligno.
     
    22:55
    Rinaldův bekhend z červené čáry Bobrovského nepřekvapil. Hosté rychle otočil hru a dobře postavený Pierre-Luc Dubois lehce protečoval Nutivaarovu ránu od modré čáry do výstroje Raanty.
     
    23:50
    Zach Werenski se jako obránce zjevil nějaké tři metry od Raantovy branky, nicméně po přistrčení z osy hřiště z pravé strany minul.
     
    24:49
    Foligno si najel k mezikruží a střelou zápěstím trefil Schenna. Po Bobrovského zákroku proti nahození Connautona už znovu hrají Blue Jackets.
     
    25:17
    Christian Fischer zkusil štěstí z pravé strany a trochu zkomplikoval život Bobrovskému, který puk zkrotil až na několikátý pokus. Chvíli předtím si zachytal i Raanta proti Jennerovi.
     
    26:27
    Richard Pánik potáhl puk po levé straně a vystřelil do pravého ramena Sergeje Bobrovského, jenž vzápětí schoval do lapačky střelu z otočky v podání Perliniho.
     
    27:17
    Bjorkstrand rozjel rychlý protiútok a přihrál více doprava Werenskimu. Ten ještě vyšperkoval akci pasem do mezikruží Calvertovi, kterého Raanta pohotovým zákrokem lapačkou vychytal!
     
    27:53
    Fischerovi spoluhráči odjeli střídat, a tak byl na útok zcela sám. V situaci jeden na jednoho ničím nezaskočil Johnsona, který střelu mladého útočníka zablokoval.
     
    28:19
    Necelých dvanáct minut před koncem druhé třetiny je pískáno zakázané uvolnění Arizona, jež bude čelit buly u Raanty.
     
    28:58
    Perliniho zakončení bylo zablokováno ke Kellerovi, který byl nucen zakončovat bekhendem a to na překonání zatím bezchybného Bobrovského nestačilo.
     
    29:36
    Další práce pro ruského strážce hostující klece, který nejprve vyrazil Dvorakův pokus z levého mantinelu a pak si s lapačkou počkal i na střelu úplně volného Kellera, jenž měl napravo spoustu času a prostoru k zakončení z bezprostřední blízkosti.
     
    30:00
    Přesně v polovině druhé třetiny se Chychrun vydal podpořit útok a najel si do levého kruhu, kam dostal skvělý pas z pravého křídla. Bobrovskij střelu přesto dokázal vytěsnit až do ochranné sítě.
     
    30:56
    Jennerův prudký centr z pravé strany před brankou zastavili jen obránci Arizony, která rychle otočila hru a snaží se něco vymyslet v útočné třetině.
     
    31:45
    Oliver Ekman-Larsson udělal tři rychlé kroky do levého kruhu, ale obsazený Clayton Keller se po jeho pasu do mezikruží střelecky neprosadil.
     
    32:06
    Domácí se podle názoru čárového rozhodčího už dostali s pukem do středního pásma a posléze se vrátili do ofsajdu. Hra je přerušena a bude pokračovat po reklamní pauze.
     
    32:43
    Anderson to zkusil z prostoru mezi pravým kruhem a modrou čárou, Raanta na letící puk ale dobře viděl a jelikož ani nebyl tečovaný, tak ho zastavil ve výstroji.
     
    33:18
    Matt Calvert pokračoval v napadání i přes signalizovaný ofsajd a donutil čárového odpískat. Vhazuje se u modré čáry poblíž domácího brankoviště.
     
    33:39
    Derek Stepan z nenápadné situace vystřelil zápěstím zpoza pravého kruhu a trochu překvapil Bobrovského, jenž měl štěstí, že u něj nebyl žádný dorážející hráč Kojotů.
     
    34:09
    Na druhé straně měli menší starosti obránci ve vínových dresech, Werenskiho střílený pas z levého mantinelu nadělal před Raantou trochu paseky.
     
    34:26
    Okamžitě po zakázaném uvolnění Columbusu a Dvorakem vyhraném vhazováním střílel Connauton od modré čáry a Bobrovskij dlouho netušil, že mu puk leží pod betonem. Dostatečně rychle si toho ale nevšimli ani útočníci Coyotes, a tak se na bezbrankovém stavu stále nic nemění.
     
    34:43
    Christian Dvorak dostal kratičkou nahrávku z krátkého mantinelu a dal si puk na bekhend, kterým trefil nataženou levou nohu nízko položeného Sergeje Bobrovského.
     
    35:13
    Christian Fischer měl o něco vyšší rychlost než obranný pár Columbusu, ovšem střela švihem z osy hřiště letěla mimo prostor branky.
     
    35:56
    Jones se rychle blížil k Perlinimu, který ze středního pásma pouze nahodil puk vpřed a odevzdal ho obráncům v dresu Blue Jackets.
     
    36:28
    Dubois z těžkého úhlu poslal puk na Raantu, který ho pouze vypíchl před Jonese. Jeho tvrdou střelu finský brankář dokázal ve složité pozici zlikvidovat!
     
    36:45
    Oliver Ekman-Larsson se vydal do samostatného protiútoku, jenže z levého kruhu vystřelil nepřesně. Na druhé straně si vzápětí na Raantovi opět vylámali zuby Jones s Duboisem.
     
    37:51
    Svižnou pasáž hry ukončil až pohodlný zákrok Bobrovského, který zastavil nahozený puk a rozhodl se počkat na hvizd hlavního rozhodčího.
     
    38:35
    Hjalmarsson přes sebe nepustil Kukanem vystřelený puk a následoval brejk Arizony. Rieder zprava předložil puk Stepanovi, jenž nenašel recept na rychle se přesunujícího Bobrovského!
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:05
    Menší nepozornosti domácí pětky nevyužil Anderson, proti kterému si Raanta povyjel a slibnou šanci zlikvidoval. Mezitím se Panarin narazil na hrazení Ekmana-Larssona, který si to nenechal líbit a jejich spor uťali až rozhodčí, kteří jim připravili dvouminutové tresty za hrubost.
     
    39:54
    Jonesovu střelu z levého kruhu tečoval Perlini mimo tři tyče. Z podobné pozice to zkoušel i Atkinson, ale Raanta znovu nemusel zasahovat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetině už se hrál o něco zajímavější hokej s několika nadějnými šancemi na obou stranách. Trápení střelců přesto neskončilo a nerozhodný stav tak platí i po čtyřiceti minutách hry. O všem podstatném se bude muset rozhodnout až s blížícím se koncem do této chvíle naprosto vyrovnaného utkání.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 25 – 20 (10:8, 15:12).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Můžeme se těšit na vůbec první přesilovou hru. Za podražení dostává menší trest domácí obránce Niklas Hjalmarsson.
     
    40:42
    Wennbergova přihrávka přes osu neprošla skrz Stepana, který vysvobodil domácí trojici vyhozením přes všechny čáry.
     
    41:05
    Ekman-Larsson a Panarin jsou zpět na ledě, pokračuje se v klasické přesilovce pět na čtyři.
     
    41:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets využívaní početní převahu a jdou do vedení! Přes Panarina a Werenskiho se puk dostal na modrou čáru, ze které prudce vypálil Seth Jones a letící puk protečoval do sítě ALEXANDER WENNBERG. Asistence: Seth Jones, Zach Werenski.
    41:19 Alexander WENNBERG - 0:1
     
    41:56
    Arizona se pokusila o rychlou reakci, ovšem Riederův bekhendový pokus Bobrovskij vyrazil a trochu krkolomně zastavil i střelu Ekmana-Larssona z levého konce modré čáry.
     
    42:45
    Chvíli po zakázaném uvolnění Kojotů hosté přišli o puk a museli si ho znovu vybojovat až ve vlastním obranném pásmu.
     
    43:25
    Sergej Bobrovskij nadále trápí domácí střelce, tentokrát se o něj zastavila střela rozjetého Brendana Perliniho.
     
    44:05
    Jordan Martinook nic nevymýšlel a pálil při první možné příležitosti z vrcholku pravého kruhu. Z opačné strany zakončoval i Ekman-Larsson, ale trefil jen Jonese.
     
    45:22
    Obrovský souboj o puk vyšel vítězně pro Arizonu, jenže velká snaha přišla vniveč kvůli špatné rozehrávce Chychruna a poměrně lacinému icingu.
     
    46:39
    Coyotes dnes nastoupili bez nemocného Alexe Goligoskiho, během zápasu navíc přišli o zraněného Brada Richardsona a teď se budou muset vypořádat i s absencí obránce Demerse, za kterého vedle Ekmana-Larssona hraje Hjalmarsson.
     
    46:44
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Josh Anderson – 2 min., nedovolené bránění). Poprvé v zápase si zahrají v přesilovce také hráči Arizony!
     
    46:53
    Brendan Perlini dal v posledních třech zápasech tři góly, nyní dostal přihrávku do levého kruhu a vystřelil do Bobrovského masky, která se musí rychle opravit.
     
    47:08
    Štěstí pro Bobrovského a celý tým Columbusu! Perlini natáhl k další střele zápěstím a prudká rána se zastavila až o tyčku!
     
    47:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 1:1! Stepan si narazil s Ekmanem-Larssonem a vystřelil z levého mantinelu. Bobrovskij kotouč jenom vyrazil do velkého zmatku před jeho brankou, kde se za přispění Dvoraka dostal k puku BRENDAN PERLINI a zprava jednoduše dorazil. Asistence: Christian Dvorak, Derek Stepan.
    47:39 Brendan PERLINI - 1:1
     
    47:39
    John Tortorella si vyžádal kontrolu u videa, nicméně rozhodčí žádné nedovolené bránění brankáři neobjevili. Blue Jackets tím pádem přicházejí o oddechový čas.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    48:24
    Chychrun udělal na modré čáře rychlý obrat a přihrál do levého křídla. Proti Martinookově střele to ruský brankář ale moc složité neměl.
     
    49:24
    Luke Schenn se jako obránce zjevil skoro až v rohu útočného pásma, kde si nemohl dovolit propadnout. Nakonec zprava poslal puk do brankoviště a přinutil Bobrovského přerušit hru.
     
    50:17
    Atkinson se postavil před Chychruna a pokus o střelu rychle srazil před
    sebe. Z protiútoku ale hosté nezahrozili, neboť přihrávka na Foligna měla k ideálu hodně daleko.
     
    51:15
    Anderson měl na pravé straně spoustu místa pro střelu, kterou Raanta betonem vyrazil. Yotes se díky Perlinimu utrhli do rychlého protiútoku, ovšem finální přihrávka na Pánika byla sražena do ochranné sítě.
     
    51:53
    Werenski se u levého mantinelu k ničemu nedostal, puk přenechal Atkinsonovi, jenž ho zleva bekhendovým obloučkem nahodil do výstroje Raanty.
     
    52:12
    Obránce Chychrun nabral rychlost a z osy kluziště roztáhl hru doleva na Martinooka, který ani nadvakrát neprocedil puk za záda Sergeje Bobrovského.
     
    53:08
    Christian Dvorak už chtěl vystřídat, a tak jenom nahodil puk ze středního pásma za branku Bobrovského a pustil do hry další své spoluhráče.
     
    54:07
    Perliniho přihrávku dozadu k modré čáře zachytil Dubois a přihrál Panarinovi, který si chtěl hodit puk do středu, ale mezitím mu utekl k rychle se navrátivším obráncům Arizony.
     
    55:25
    Hjalmarsson nikam nespěchal při rozehrávce a vyměňoval si puk s Connautonem, jehož založení útoku nebylo ideální, Cousins na přihrávku nedosáhl.
     
    55:44
    Jakob Chychrun znovu podpořil ofenzivu a protáhl Bobrovského, který jeho střelu od modré čáry betonem pracně vyrazil do míst, kde nebyl žádný z dorážejících protihráčů.
     
    56:28
    Derek Stepan byl sám a musel jít až do střely. K té se vzápětí dostal také Richard Pánik, jenže své střelecké trápení neukončil ani tři a půl minuty před koncem třetí třetiny.
     
    56:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets zčistajasna udeřili a rázem jsou blízko vítězství! Christian Dvorak ztratil puk v obranném pásmu, naopak ho na levém křídle získal Alexander Wennberg a vynikajícím centrem k vzdálenější tyči přesně našel hokejku CAMA ATKINSONA, který to měl už poměrně jednoduché. Asistence: Alexander Wennberg, Nick Foligno.
    56:57 Cam ATKINSON - 1:2
     
    58:05
    Coyotes moc času na odpověď už nemají. Teď naopak museli čelit útoku Werenskiho, který si z levého mantinelu na Raantu tentokrát nepřišel.
     
    58:33
    Connauton to vzal na sebe a zavezl puk do útočného pásma Arizony. Raanta mezitím odjel na střídačku a domácí to zkouší v šesti!
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:08
    Wennberg zablokoval Connautonovu střelu od modré čáry a odrazil puk k Atkinsonovi. Před něj se velmi rychle dostal Keller a zabránil zakončení do prázdné branky.
     
    59:20
    Kojoti se co nejrychleji přemístili do útoku a díky Kellerově propagační střele z levé strany získali buly v ofenzivní třetině. Ještě předtím si trenér Tocchet vybral oddechový čas.
     
    59:43
    Hosté kontrolují hru a dokonce mohli rozhodnout, nicméně Nick Foligno z dobré pozice vůbec netrefil nikým nestráženou branku.
     
    59:58
    Christian Fischer zprava ještě naposledy posílal kotouč do ohně, ale u mezikruží nebyl nikdo z Kojotů, kdo by se mohl dostat ke střele. Blue Jackets vítězí!
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Arizona nenavázala na předchozí dobré výsledky a po pěti zápasech zapisuje do análů těsnou porážku s Columbusem 1:2. Blue Jackets byli střelecky méně aktivní, leč se mohli spolehnout na výborně chytajícího Sergeje Bobrovského, jenž se svými spoluhráči může slavit vydržené dva body. Ty jim v pozdním čase 56:57 vystřelil Cam Atkinson.
     
    Střely na branku: 39 – 27 (10:8, 15:12, 14:7).
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Cam Atkinson (CBJ) 1+1
    2. Brendan Perlini (ARI) 1+0
    3. Sergej Bobrovskij (CBJ) 38 zák., 1 gólů, 97,4%.
     
    Československá stopa v utkání
    Richard Pánik (ARI)
    0+0, 4 střely, čas na ledě 20:27
    Lukáš Sedlák (CBJ) 0+0, 0 střel, čas na ledě 6:47.
     
    Z tohoto utkání je to vše, mějte se fajn. (05:42:39)

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 48. Perlini (Dvorak, Stepan) – 42. Wennberg (S. Jones, Werenski), 57. Atkinson (Wennberg, N. Foligno)


    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Demers, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, L. Schenn, Connauton – Pánik, Stepan (A), Perlini – Fischer, Domi, Rinaldo – Keller, Rieder, Dvorak – Cousins, Richardson, Martinook.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, J. Johnson (A), Nutivaara, Kukan – J. Anderson, Dubois, Panarin – Atkinson, Wennberg, N. Foligno (C) – Bjorkstrand, Jenner (A), Calvert – Schroeder, Sedlák, J. Jokinen.

    Rozhodčí: Lee, Pochmara – Cherrey, Galloway

    Diváci: 12 281
    thejrc.org