HC Plzeň – Mountfield HK 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Plzeň 1929
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 25.01.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní duel mezi plzeňskými indiány a hokejisty Mountfieldu, z 35. kola DHL Extraligy juniorů odcházejí spokojenější východočeští hráči, kteří si z utkání odnáší dva body.

    První třetina dnešního mače spíše defenzivně laděný hokej. Na ledě se toho příliš zajímavého nestalo, oba celky dobře bránily. Indiáni měli menší převahu hned zkraje utkání, ke konci první třetiny zase přebrali otěže hokejisté Mountfieldu. Žádnou stoprocentní a tutovou gólovku si ale hráči nepřipravili.

    Prostřední třetina byla jasně v režii domácího týmu. Ten si připsal více gólových šancí, dvě z nich dokázali indiáni využít, i když tref mohlo být i více. Obě branky zaznamenal střelec Marek Rubner, jenž už má v probíhajícím ročníku na svém kontě celkem 17 zásahů na pažbě.

    Při hře bez brankáře dokázal v přesilové hře snížit hostující útočník Filip Jirásek, drama bylo na světě. 18 sekund před koncem dokázal znovu Filip Jirásek při hře bez gólmana skórovat, čímž poslal mač do prodloužení. To ukončil přesnou střelou bek Tomáš Kynčl

    Ze západu České republiky je to pro dnešek všechno, děkuji za sledování psaného přenosu a přeji krásný zbytek dne! U dalšího onlajnu se bude znovu těšit Jan Picka. (19:13:08)
     
    Konec zápasu.
     
    64:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je konec, Hradec dokonal velký obrat! Přesilovou hru využil přesnou střelou obránce TOMÁŠ KYNČL, Kolář vůbec nic neviděl přes dobře clonící hráče. Asistence: Filip Jirásek.
     
    63:30
    Filip Jirásek chce dnešní duel ukončit sám, nyní se pěkně vybruslil mezi kruhy, střílel mezi nohy Koláře, ten sklapl betony včas k sobě.
     
    62:50
    Indiáni se hned po buly osvobozují.
     
    62:48
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Jakub Sysel – 2 min., podražení).
     
    62:23
    Střelec Jirásek se pokoušel procpat do šance, ale byl rychle odzbrojen.
     
    61:27
    Hostující tým se chtěl usadit v útočném pásmu, ale domácí mu toho moc nedovolili, sami míří dopředu.
     
    60:27
    František Hnik se dostal do úniku, ten však nakonec nedokázal zakončit přesnou střelou, puk mu ujel.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak a je vyrovnáno! Přišla další střela od modré čáry, velká mela a rychle dorážka. FILIP JIRÁSEK se stává hrdinou Mountfieldu, opět byl jako první u kotouče. Asistence: Patrik Mašín a David Chalupa.
     
    59:11
    Tečovaný puk skončil mimo hrací plochu, bude se vhazovat v obranném pásmu Plzně. Hosté jsou znovu bez gólmana!
     
    58:49
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak Mountfieldu se risk vyplatil, nejprve přežil velkou šanci Plzně, záhy snižuje! FILIP JIRÁSEK dokázal využít převahy hostí před brankou indiánů, bez problémů doklepl puk do prázdné klece, čímž využil přesilovku. Asistence: Jaroslav Dvořák a Patrik Mašín.
     
    57:54
    Štěpán Hanzlík získal puk, poté svou střelou jen těsně minul hostující klec.
     
    57:38
    Indiáni doslova procpali puk do středního pásma.
     
    57:26
    Gólman hostí Daniel Dvořák zůstává na střídačce, Hradec Králové to zkusí v šesti proti čtyřem.
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 21. Rubner (Matiášek), 32. Rubner (Přikryl) – 59. Jirásek (J. Dvořák, Mašín), 60. Jirásek (Mašín, Chalupa), 65. Kynčl (Jirásek, Chalupa)


    HC Plzeň 1929: Kolář (Beran) – Lokajíček, Kačena (A), Štěpánek, Staněk, Váchal, Sysel (A) – Reitspies, Hanzlík, Matiášek, Vavřička, Markov, J. Roubal, Kovařík, Přikryl, Červenka, Eret, D. Roubal (C), Rubner
    Mountfield HK: D. Dvořák (Bartozel) – Muška, Kukla, Pohl, Havránek (C), Moník, Kynčl (A), Pěnčík – M. Matouš, D. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hašek, Mašín, Sklenář, Havelec, Chalupa, Poppel, Hnik, Jirásek

    Rozhodčí: Hornáček – Flegl, Štofa
    thejrc.org