HC Litvínov – Zlín 5:3 (kon.) | Sparta – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Kladno – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 2:5 (kon.) | Chomutov – Olomouc 2:3 (kon.) | Slavia – Třinec 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 6:4 (kon.) | K. Vary – Jihlava 3:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:4 (2:1, 3:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 26.01.2018, 18:15 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Přece jen to ještě Dynamo zkusí v šesti!
     
    57:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši přidávají šestou branku a nejspíše rozhodují o třech bodech v dnešním utkání. JAKUB DOKTOR vystihl nepřesný pas hostí a z útočné třetiny neměl problém trefit prázdnou branku.
     
    57:25
    Pardubice to zkoušejí dvě a půl minuty před koncem v šesti!
     
    57:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To bude ještě drama, jelikož Pardubice střílejí kontaktní branku. Dušek našel zpoza branky JAKUBA HOSKOVCE, jenž se trefil pod horní tyč!
    Asistence: Dominik Dušek.
     
    55:39
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Milan Dančišin – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Lukáš Zukal – 2 min., sekání).
     
    55:05
    Pochobradský jel sám na Březinu. Chtěl mu udělat bekhendový blafák, avšak domácí brankář chytá.
     
    52:23
    Neskutečný závar před hostující brankou! Východočeskému gólmanovi vypadl puk a nejblíže k němu měl Brabec. Ten se snažil dorazit, avšak Kulich své zaváhání napravil. Poté byl domácí obránce sražen k zemi a je pískáno, jelikož s sebou vzal i gólmana.
     
    44:34
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Dominik Kubišta – 2 min., sekání).
     
    43:52
    Doktor získal puk v útočném pásmu a posílal ho Šulkovi na teč! Ten puk nakonec i tečoval, avšak Kulich sklapl betony včas.
     
    42:44
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Radek Rolínek – 2 min., hrubost).
     
    40:52
    Hosté jsou sice v plném počtu. Těsně před vypršením trestu ale mohli snížit! Dušek srazil střelu Dudáčka, který při ní upadl a jel sám na Březinu. Ten ho však skvěle vychytal!
     
    38:48
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Javůrek – 2 min., držení).
     
    37:32
    Šulek objel branku s pukem a našel volného Jakuba Doktora. Ten měl sice před sebou dva protihráče, přesto si našel skulinku pro střelu. Kulich ale skvěle zareagoval a udržel manko Pardubic na dvou gólech.
     
    36:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se prosazují a už je to zase jen o dvě branky! Kubišta získal puk v útočném pásmu a poslal ho na PETRA ANTONÍČKA. Ten se rozhodl pro střelu zápěstím a trefil se přesně pod víko.
    Asistence: Dominik Kubišta.
     
    35:30
    Nádhera! Dnes hrají domácí opravdu v pohodě. Prášek skvěle zachytil pas a mohl jet se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho. Soupeři chtěl udělat kličku, avšak o puk přišel.
     
    33:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesto se Jihočeši udrželi v pásmu a přidávají další branku! Dneska se jim v útočné fázi opravdu daří. Doktor poslal puk na modrou pro ROBINA RÁKOSNÍKA, jehož ránu zastavila až síť v brance.
    Asistence: Jakub Doktor.
     
    31:52
    Machačovi se po sérii odrazů postavil puk tak, aby mohl jet sám na Březinu. Hostující útočník ale nic nevymýšlel a domácí brankář si na jeho zakončení počkal.
     
    29:48
    Skvěle zasáhl Kachyňa! Ten stihl dojet rychlý protiútok hostí a poklekem srazit přihrávku, jež mířila na úplně volného pardubického hráče. Ten by jel sám na brankáře.
     
    29:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, co nyní předvedli domácí hráči! Vstřelili si totiž vlastní branku! Delší dobu se nikdo z Pardubických nedotkl kotouče, ale gól je připsán LUKÁŠI ZUKALOVI.
    Bez asistence.
     
    28:26
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice: ze hřiště odchází Janský, přichází Kulich.
     
    28:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí jsou v utkání zatím jasně lepší a střílí dnes již čtvrtou branku! Šulek si vyjel s pukem a vystřelil. Jeho střelu Janský moc neviděl, přesto ji stihl betonem vykopnout. Poslal ji ale přesně na hůl JANA BÁRTY, jenž skóroval do prázdné.
    Asistence: Ondřej Šulek a Jakub Doktor.
     
    26:42
    Rozhodčí je součástí hry, a to se mohlo Východočechům těžce nevyplatit. Od jeho brusle se puk odrazil před brankoviště, avšak Rolínek byl na poslední chvíli dozbrojen!
     
    22:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    jihočeši si berou svůj dvoubrankový náskok zpět! Velký závar vznikl po nahození od modré před brankou Janského. Zde se nejrychleji zorientoval RADEK ROLÍNEK, jenž doklepl puk za brankovou čáru.
    Asistence: Michal Bláha a Daniel Dudáček.
     
    17:19
    Nádherná kombinace v jihočeském podání! Dosek pálil od modré, ale vlastně jen poslal puk na Bártu, ten poslal puk na druhou tyč pro Šulka, jenže ten prázdnou branku minul!
     
    14:09
    Vzápětí gólovka domácích! Bárta skvěle stáhl vysoký oblouček, jenž mu posílal spoluhráč a jel na gólmana. Uviděl ale nikým neatakovaného Šulka, jemuž poslal puk. Ten místo zakončení volil pas zpět a z šance nic nebylo.
     
    11:59
    Motor má v posledních vteřinách obrovský tlak! Nejdříve tečoval Bárta nahození od modré, avšak těsně vedle. Poté se k Šulkovi odrazil přihrávka, a ten zkoušel zakončit pod horní tyč. Nezvedl svou střelu ale tak, jak potřeboval, a pardubický brankář si místečko u tyče pohlídal.
     
    06:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nádherná střela znamená stáhnutí vedení Motoru jen na jednu branku. Pardubice vybojovaly puk v útočném pásmu. Ke střele se dostal DOMINIK DUŠEK, jehož ránu zápěstím zastavila až síťka v brance.
    Asistence: Tomáš Jelínek.
     
    05:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Uběhlo jen něco málo přes minutu a máme zde druhou branku domácích! Ti ujeli dva na jednoho a Dančišin naservíroval puk pro JAKUB KÁNÍKA. Ten sice nevyslal nijak prudkou střelu, ale ta šla přímo mezi betony Janského.
    Asistence: Milan Dančišin.
     
    04:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým se ujímá vedení v páté minutě hrací doby! Bárta jen nahodil puk na branku, který se odrážel všude možně. Nejlépe se zorientoval JAKUB DOKTOR, jenž doklepl kotouč do sítě.
    Asistence: Jan Bárta.
     
    02:04
    Nádherná akce v podání hostí! Už to vypadalo, že o puk v útočné třetině přijdou, avšak opak byl pravdou! Najednou z toho bylo přečíslení tři na jednoho, jenže finální přihrávka před prázdnou bránu nenašla adresáta.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Doktor (Bárta), 6. Káník (Dančišin), 23. Rolínek (Bláha, Dudáček), 29. Bárta (Šulek, Doktor), 34. Rákosník (Doktor), 58. Doktor – 7. Dušek (Jelínek), 30. Zukal, 37. Antoníček (Kubišta), 58. Hoskovec (Dušek)


    HC Motor České Budějovice: Březina (Němec) – Grauer, Kachyňa, Rákosník, Dosek, Kubeš, Brabec, Dudáček – Rolínek, Doktor, Bláha, Prášek, Káník, Šulek, Kaisler, Tejko, Dančišin, Bárta, Kouba
    HC Dynamo Pardubice: Janský (29. Kulich) – Jelínek, Pražák, Faltys, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Antoníček, Pochobradský, Petrus, Štefka, Machač, Dušek, Kubišta, Matýs, Zídek, Černý

    Rozhodčí: Horáček – Polonyi, Šperl
    thejrc.org