PSG – Montpellier 4:0 (kon.) | Angers – Amiens 1:0 (kon.) | Guingamp – Nantes 0:3 (kon.)
Méty – Nice 2:1 (kon.) | Saint-Étienne – Caen 2:1 (kon.) | Toulouse – Troyes 1:0 (kon.)
konec
FC Méty
2:1 (0:0)
OGC Nice
Sobota 27.01.2018, 20:00 • Stade Saint-Symphorien, Mety • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Krásný sobotní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Francouzská nejvyšší soutěž Ligue 1 pokračuje již třiadvacátým kolem a my se společně zaměříme na zápas Met, které přivítají na domácím stadionu favorita z Nice.
     
    FC Méty

    Méty se v minulém ročníku Ligue 1 pohybovaly ve spodní polovině tabulky, nakonec se ziskem třiačtyřiceti bodů obsadily konečné čtrnácté místo.

    Ani v nové sezoně se týmu ze severu Francie vůbec nedaří. Po dvaadvaceti odehraných kolech jsou Mety jasně na posledním místě, když jen čtyřikrát vyhrály, k tomu přidaly tři nerozhodné výsledky. Od prosince loňského roku se však Mety začínají zvedat, čtyři zápasy bez porážky jsou toho jasným důkazem. Před týdnem se však Mety příliš nepředvedly na trávníku Monaka, kde prohrály 1:3. I přes zlepšenou formu se Metám nedaří odpoutat z posledního místa v tabulce, na předposlední Toulouse schází stále ještě pět bodů, na nesestupovou pozici to je poté bodů sedm. Za zlepšenými výkony stojí také útočník Nolan Roux, který již má v sezoně na konto sedm zásahů.
     
    OGC Nice

    Nice se teprve poprvé od svého návratu do Ligue 1 v roce 2002 umístilo v minulé sezoně na medailové pozici. Tým z jihu Francie předváděl po celou sezonu skvělé výkony, především v jarní části, kdy si připsal i dvanáct zápasů bez porážky.

    Úvod aktuální sezony se však Nice nevydařil podle představ. Postupem času se ale tým z jihu Francie prokousává tabulkou až na aktuální šestou pozici. Uzdravený Mario Balotelli táhne svůj tým opět na místa zaručující evropské poháry pro příští ročník. Letos se to Nice v Evropské lize probojovalo z druhého místa základní skupiny až do jarního playoff. V posledních kolech se daří Nice nadmíru. Od konce listopadu neporažená parta okolo italského bouřliváka připisuje jeden bod za druhým, naposledy si Nice poradilo se Saint-Étienne.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    02.12. 2017 Nice – Méty 3:1
    15.01. 2017 Nice – Méty 0:0
    23.10. 2016 Méty – Nice 2:4
    31.01. 2015 Méty – Nice 0:0
    29.10. 2014 Nice – Méty 3:4
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Méty: Kawašima – Rivierez, Diagné, Niakhaté, J. Palmieri – Mandjeck, Cohade (C) – Mollet, Milićević, Roux – Rivière.
    Náhradníci: Beunardeau – Balliu, Selimovic, Poblete, Boulaya, Niane, Lempereur.

    OGC Nice: Benítez – Burner, Dante (C), M. Sarr, Coly – Lees-Melou, N. Mendy, Seri – Srarfi, Balotelli, Pléa.
    Náhradníci: Cardinale – Perraud, Marcel, Ganago, Tameze, Makengo, Pelmard.

    Rozhodčí: Hamel – Boutry, Philippe.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí na trávník obě úvodní jedenáctky. Zápas třiadvacátého kola nejvyšší francouzské soutěže tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí fotbalisté rozehráli úvodní poločas ze středového kruhu. Méty se ihned po rozehrávce pustili do útoku, ale ten končí velmi záhy po faulu Rouxe.
     
    3
    Po nepřesném zásahu v obraně Sarra se k míči dostal v dobré pozici Riviere. Jeho pohotová střela však ze střední vzdálenosti mezi tři tyče nezamířila.
     
    4
    Nice se snaží rozehrát od stoperů. Dante našel na levé straně Burnera, ale ten v obležení tří soupeřů míč neudržel.
     
    5
    Seri kombinoval s Lees-Melouem, poté ale musel hostující záložník zvolit jen přihrávku zpět. Dante velmi rychle odpravil míč od svých kopaček před napadajícím Rouxem.
     
    6
    Nice nikam v úvodu zápasu nespěchá. Obrana hostů v čele s velezkušeným Brazilcem Dantem si vyměňuje míč, hledá místo k průnikové přihrávce.
     
    7
    Také Mety se dostaly ke slovu. Ve středu pole vybojoval míč Miličevič, který ještě našel Rouxe a ten je v blízkosti vápna faulován Serim. Nadějná možnost pro domácí.
     
    8
    Míč si postavil na místo přestupku Florent Mollet. Ofenzivní fotbalista Met poslal dělovku jen do zdi, od té se ale míč odrazil na pravou stranu vápna, kde ještě pálil z velkého úhlu do obránce Riviere.
     
    9
    Mety jsou zatím směrem do ofenzivy aktivnější. Nebezpečný centr do vápna si stačil zpracovat Miličevič, ale poté už přišel obranný odkop Sarra.
     
    10
    Na druhé straně je faulován unikající Pléa a možnost volného přímého kopu bude mít i Nice. Niakhaté je rázně napomínán hlavním rozhodčím.
     
    11
    Nice velmi rychle rozehrálo, do otevřené obrany si naběhl Balotelli, ale Ital si nepohlídal ofsajdové postavení a tak je jeho střela z hranice vápna zcela zbytečná.
     
    12
    Hostující tým se začíná také osmělovat směrem dopředu. Seri si pomohl přihrávkou na Pléu, ten ale zvolil jen ústup na vlastní polovinu.
     
    13
    Renaud Cohade si pomohl faulem, následovala další rychlá rozehrávka do vápna, kde byl zcela volný Srarfi. Jeho centr měl najít Balotelliho, ale ten v pádu již hlavičku do sítě nedostal.
     
    14
    Další nadějní akce Nice. Dlouhý nakoputý míč si zpracoval hrudí Pléa, poté přistrčil proti noze míč Srarfimu, který ale pálil bez razance.
     
    15
    Mandjeck si pomohl při napadání až přílišnou agresivitou. Faulovaný Sarr si poležel na trávníku, ale po krátkém čase se zvedá a bude pokračovat ve hře.
     
    16
    Balotelli si hledal místo, aby mu mohl Mendy přihrát do běhu. Italský útočník se však opřel jen do bránícího Diagného a poté upadl na trávník.
     
    17
    Seri zasáhl při hlavičkovém souboji loktem Mandjecka. Je za to potrestán první žlutou kartou zápasu.
     
    18
    Po rozehrávce volného přímého kopu se míč několikrát odrazil v pokutovém území, ale nakonec se k němu Benítez dostal.
     
    19
    Mety se dostaly do lehkého tlaku u vápna soupeře, ale celou akci zazdil nepřesnou přihrávkou na levou stranu Miličevič. Balon končí až za postranní lajnou.
     
    20
    Lees-Melou našel přihrávkou Balotelliho. Ten si míč zpracoval ve stoje, ale poté přidal velmi nepřesnou nahrávku zpět. Akce Nice tak velmi rychle končí.
     
    21
    Ex-sparťan Georges Mandjeck se ocitl na trávníku po zákroku Mendyho. Hlavní rozhodčí však nechává hru plynout.
     
    22
    Ani jeden z týmů se příliš nežene do útoku. Na levé straně nyní ordinoval s míčem Nolan Roux, pokoušel se centrovat do vápna, ale Riviere nehlavičkoval vůbec přesně.
     
    23
    Na druhé straně se uvolnil před vápnem Alassane Pléa. Kličkou do středu si udělal prostor kolem obránce, ale poté jeho střela pravou nohou mezi tři tyče nezamířila.
     
    24
    Do pokutového území Nice se prokličkoval Miličevič. Na levém kraji šestnáctky se však nevypořádal s bránícím Dantem. Následná rychlá rozehrávka na Balotelliho končí dalším nezdarem. Ital je znovu v ofsajdu.
     
    26
    Lees-Melou měl proti sobě přesilu hráčů Met, ale dokázal se prosmýknout mezi dvěma obránci až do vápna. Vše však zakončil nepřesnou přihrávkou na Pléu.
     
    27
    Na dlouhý pas na levou stranu si naběhl Srarfi. Pokoušel se o kličku přes Riviereze, ale ten ho zbytečně povalil na zem.
     
    28
    Mario Balotelli rozehrál volný přímý kop z levé strany. Italský bouřlivák se snažil poslat míč do vápna co nejtvrději, ale Mandjeck jeho pokus tečoval nad branku.
     
    29
    Lees-Melou pokračoval v tlaku od rohového praporku. Nakonec se dostal k míči Seri, ale jeho střela pravou nohou byla mizerná. Akce ještě pokračovala, ale ani Balotelliho skluz nedostal míč do sítě.
     
    30
    Nepřesnou rozehrávku Nice mohl využít Miličevič. Míč se k ofenzivnímu hráči Met odrazil ještě před vápnem, ale velmi rychle zareagoval Dante a šanci zmařil.
     
    31
    Půlhodina hry vážnější situaci ani u jedné z branek nepřinesla. Nyní rozehrával rohový kop Danijel Miličevič, ale v pokutovém území se vyšrouboval nejvýše Dante.
     
    32
    Mety zajínají mít v posledních minutách navrch. Miličevič prostrkával míč do vápna na Riviéra, ale ten si nezpracoval míč přesně a toho využil vracející se Sarr.
     
    33
    Tentokrát si vykoledoval faul Miličeič na Burnerovi. Mety zůstaly v blízkosti vápna, ale hlavička Mandjecka jde nad branku. Burner je potrestán žlutou kartou.
     
    35
    Nice uklidňuje hru kombinací ve středu pole. Diagné však příliš agresivně zajel do Balotelliho a je dalším potrestaným.
     
    36
    Nadějná akce Nice. Srarfi zahájil přihrávkou na Balotelliho, Ital ještě posunul míč na Lees-Meloua, ale ten nedokázal překonat skluzujícího Palmieriho.
     
    37
    Kawašina musel snad poprvé zasahovat. Pléa si naskočil na milimetrový centr z levé strany, ale japonského brankáře Met příliš neprověřil, míč směřoval ke středu branky.
     
    38
    Miličevič je v prvním poločase hodně aktivní, nyní centroval do vápna, kde byl nehlídaný Roux. Hostující obrana se ale rychle vrátila na pozice a s přehledem soupeře odzbrojila.
     
    39
    Lees-Melou si nevšiml Miličeviče a udeřil ho nohou do hlavy. Hlavní rozhodčí vytahuje nekompromisně ihned červenou kartu a Nice tak bude dohrávat více jak poločas v deseti.
    39. Červená karta
     
    40
    První poločas míří ke svému závěru. Nice se v deseti stáhlo na vlastní polovinu. Dante navíc propadl v obraně, ale dokázal ho na poslední chvíli zastoupit Sarr.
     
    42
    Mety chtějí využít početní převahu ještě v prvním poločase. Mollet měl míč pod kontrolou na pravé straně, ale Burner se vrátil a skolil soupeře k zemi. Burner už má na svém kontě žlutou kartu a měl by v soubojích trochu ubrat, pokud chce zápas dohrát.
     
    43
    Po Rivierezově centru hlavičkoval ze středu vápna Miličevič. Jeho pokus však šel přímo do náruče brankáře Nice Beníteze.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k míči Cohade, poté se snažil najít si prostor Roux, ale přihrávka na něj nebyla z nejpřesnějších. Mety však ještě zůstaly na útočné polovině.
     
    45
    Tlak domácího týmu pokračuje. Na hranici vápna se zčistajasna ocitl úplně volný Florent Mollet. Jeho střela však nebyla vůbec důrazná a Benítez jí stačil ukrýt v rukavicích.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45+2
    Opět to byl Mollet, kdo se dostal k míči na ose trávníku. Dokázal si zpracovat přihrávku směrem k brance a z druhého doteku pálil jen těsně vedle levé tyče.
     
    45+2
    Balotelli zcela zbytečně zajel na středu trávníku do protihráče a je za to odměněn žlutou kartou.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Dvě nastavené minuty uplynuly a první poločas tak končí bezbrankovou remízou. V úvodu utkání se ani jeden z týmů do útoku příliš nehnal, postupem času se dostali více do ofenzivy hráči Nice, ale ani Pléa s Balotellim zatím na Kawašimu nevyzráli. Mety byly směrem dopředu zcela neškodné do vyloučení Pierra Lees-Meloua, který si chtěl zpracovat míč, ale přitom zasáhl kopačkou do hlavy Miličeviče. Od té doby se Mety ujaly tempa, ale dvě střely Molleta příliš Beníteze neprověřily.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Jako první se dotkl míč ve druhém poločase Mario Balotelli. Nice se však do útoku nepustilo, Dante měl spoustu času na rozehrávku, ale míč poslal jen k Miličevičovi.
     
    48
    Mety se usadily na útočné polovině. Na pravé straně si nechal přihrát Mollet, následně ale přišlo mizerné zpracování a Nice se zmohlo k odkopu.
     
    49
    Boj ve středovém kruhu dokázaly vyhrál Mety. Domácí celek si ale míče příliš dlouho neužil. Roux fauluje zezadu Boltelliho. Hlavní rozhodčí však nevytahuje žlutou kartu.
     
    50
    Balotelli se udržel u balonu na levém kraji, ale měl proti sobě přesile čtyř obránců. Přesto se pokusil o přihrávku do vápna, tu ale zblokoval Niakhaté.
     
    51
    Na druhé straně přišlo nebezpečné zakončení. Po prudkém centru si naskočil na hlavičku Riviére, ale útočník Met jen těsně minul vzdálenější tyč.
     
    51
    Tým Méty právě vstřelil branku! Mety využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení. NOLAN ROUX zatím nebyl v prvním poločase tolik viděl, ale nyní si udělal s obranou co chtěl. Hned za půlící lajnou se dostal k balonu, prošel okolo několika bránících hráčů, navedl si míč na pravou nohu a skvěle zakončil k levé tyči.
    51. Nolan ROUX - 1:0
     
    52
    Poté si ale Roux pomohl faulem ve středu pole a vidí od rozhodčího žlutou kartu.
     
    54
    Nyní se pokoušel vysunout do samostatného úniku Cohade Riviéra. Dante stačil vložit kopačku do přihrávky a zastavil tak jasnou brankovou šanci.
     
    55
    Mety pokračují v aktivní hře směrem dopředu. Miličevič se snažil rozhýbat obranu soupeře, ale na Sarra si nepřišel. Poté už přichází další nedovolený faul domácího celku.
     
    56
    Nice se pokouší také přejít do útoku, ale v oslabení se to týmu z jihu Francie příliš nedaří. Balotelli se hnal za nakopnutým míčem, ale Kawašima vyběhl a celou akci zastavil.
     
    57
    Nice vytáhlo napadání až na útočnou polovinu a hned z toho byla nadějná akce a nakonec i pokutový kop! NIakhaté fauluje Srarfiho.
    57. Penaltový zákrok
     
    57
    Mario Balotelli (OGC Nice) neproměňuje pokutový kop.
     
    57
    Nice právě vstřelilo branku!
    MARIO BALOTELLI sice pokutový kop neproměnil, ale Kawašiva vyrazil míč přesně na nohu italského útočníka pro kterého už nebyl problém dopravit míč do opuštěné branky.
    57. Mario BALOTELLI - 1:1
     
    60
    Nice dokázalo i v deseti hráčích vyrovnat stav dnešního utkání. Nyní se ale do tlaku vrátily Mety, které se však musely rozloučit s míčem po faulu Mandjecka.
     
    61
    Miličevič poslal míč do vápna od rohového praporku. Benítez nedosáhl na balon, ale hlavní rozhodčí píská faul právě na brankáře Nice.
     
    62
    Tým Méty právě vstřelil branku! Metám stačilo pět minut a už se znovu dostávají do vedení. Bleskovou akci rozehrál Mollet, který našel na pravé straně Miličeviče, ten z prvního doteku cpal míč do vápna, kde už byl připravený NOLAN ROUX. Druhou dnešní branku dokázal devětadvacetiletá záložník poslat ke vzdálenější tyči.
    62. Nolan ROUX - 2:1
     
    63
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Jonathan Rivierez, přichází Iván Balliu.
     
    65
    Mollet si nabíhal za obranu, dokázal se dostat za Danteho záda. Následně útočník Met upadl na trávník, ale hlavní rozhodčí byl v dobrém postavení a pokutový kop nepíská.
     
    66
    Cohade přistrčil unikajícího Pléu a dostává další žlutou kartu od rozhodčího.
     
    68
    Dante si dělal prostor v pokutovém území Met, ale při tom si pomohl rukou a místo rohového kopu je pískán faul hostujícího kapitána.
     
    69
    Mety se snaží uklidit hru postupným útokem. Domácí celek si zatím posouvá míč ze strany na stranu a čeká na vhodný moment k útoku.
     
    70
    Bassem Srarfi byl po zisku míče faulován a Nice se tak může rozehrát z klidové pozice. Balon se však dostal jen k Benítezovi, který odkopával na útočnou polovinu.
     
    71
    Srarfi znovu u míče. Nyní se ofenzivní hráč Nice dostal s balonem až téměř do vápna, pokusil se o střelu, dokázal procpat míč mezi nohama obránce, ale nakonec končí pokus jen za vzdálenější tyče.
     
    73
    Mety nikam nespěchají. Nice už nenapadá rozehrávku domácího celku a tak má Diagné společně s Niakhatém ulehčenou práci. Nakonec skončil nákop Mandjecka jen za brankovou lajnou.
     
    74
    Florent Mollet čaroval s míčem před vápnem Nice. Dante se mu vrhl pod nohy, Mollet se stačil vyhnout, ale je pískán faul domácího útočníka.
     
    75
    Mendy se pokusil o narážečku se Serim. Míč se odrazil sice od Mandjecka, ale znovu zpět na kopačku Mendyho. Následně si však se záložníkem Nice poradil Cohade.
     
    76
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Nampalys Mendy, přichází Adrien Tameze.
     
    77
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Florent Mollet, přichází Farid Boulaya.
     
    78
    Hned tři hráči Nice se sesunuli v krátkém čase na trávník. Hlavní rozhodčí ale hru nepřerušil a Mety tak mohly pokračovat v útoku.
     
    79
    Cohade prošel mezi dvěma obránci, poté ještě prostrkával míč na Rouxe, ale ten už jeho přihrávku nečekal a tak byl u míče dříve vyběhnutý Benítez.
     
    80
    Boulaya se uvedl na trávníku polostřelou z nedobré pozice. Střídající hráč chtěl nejspíše střílet, ale míč mu vůbec nesel na kopačku.
     
    81
    Mezi hříšníky dnešního utkání se zapisuje také Dante, který je potrestán žlutou kartou za faul na Rouxe před vápnem Nice.
     
    82
    Farid Boulaya čekal na dlouhý nákop Mandjecka v pokutovém území Nice. Nechal si míč dopadnout na trávník, poté se obtočil kolem obránce, ale míč mu mezitím utekl za brankovou čáru.
     
    83
    Posledních zhruba deset minut druhého poločasu i s nastavením pro oba týmy. Mety ovládají hru v posledních momentech, zdá se, že hostující tým už nemá na vyrovnání stavu dost sil.
     
    84
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Jean Michaël Seri, přichází Jean-Victor Makengo.
     
    85
    Také Balliu o sobě dal vědět po příchodu na trávník. Na pravém kraji si poradil výborně s bránícím Colym, následně přidal i prudký přízemní centr na Riviéra, který ale ve skluzu míč mezi tři tyče nedostal.
     
    86
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Bassem Srarfi, přichází Igniatius Ganago.
     
    87
    Nice se po delším čase dostalo na útočnou polovinu. Po volném přímém kopu se sice nedostal k zakončení Dante ani naskakující Balotelli, ale hosté zůstali u míče.
     
    88
    Nice mělo k dispozici další volný přímý kop. Kawašima se vydal pro míč k bodu pro pokutový kop, ale míč dokázal jen vyrazit před vápno.
     
    89
    Ganago zcela zbytečně zajel do rozehrávajícího Cohadeho skluzem. Hlavní rozhodčí se nad střídajícím hráčem slitoval a uděluje mu jen žlutou kartu.
     
    90
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Nolan Roux, přichází Ibrahima Niane.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Mario Balotelli se vydal individuálně k vápnu Met. Ještě před šestnáctkou byl ale faulován Mandjeckem a hosté budou mít ještě jednu šanci k ohrožení branky domácího týmu.
     
    90+3
    Míč si postavil na místo přestupku sám faulovaný Mario Balotelli. Italský bouřlivák měl proti sobě čtyřčlennou zeď. Tu překonal, ale jeho umístěná střela neměla potřebnou razanci.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Čtyři nastavené minuty druhého poločasu jsou pryč a Mety se mohou radovat z cenné výhry nad favorizovaným Nice.

    První poločas začal ospale, ani jeden z týmů se do útoku příliš nehnal. Zlom přišel až s vyloučením Pierra Lees-Meloua, který trefil kopačkou do hlavy Miličeviče. Do konce poločasu ještě Mety početní výhodu nevyužily, ale to přišlo hned v úvodu druhého dějství. Nolan Roux poslal domácí do vedení povedenou ránou k levé tyči, následně ale Niakhaté fauloval ve vápna Srarfiho a Nice mělo k dispozici penaltu. Balotelli sice střelu z bodu pro pokutový kop neproměnil, ale Kawašima vyrazil míč přesně zpět k Italovi, který už s klidem srovnal skóre. O dalších pět minut ale rozhodl o výhře Met znovu Nolan Roux, který byl na konci pohledné akce Miličeviče s Molletem.

    Mety ani zisk tří bodů neposouvá z poslední pozice francouzské ligy. Naopak Nice mělo našlápnuto k příčkám zaručující evropské poháry a nyní nepříjemně ztratilo.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 26:19. (21:57:48)

    Vít Schück

    Branky: 51. Roux, 62. Roux (Mollet) – 57. Balotelli

    Karty:   35. Diagné (MTZ), 52. Roux (MTZ), 57. Niakhaté (MTZ), 66. Cohade (MTZ) – 17. Seri (NIC), 33. Burner (NIC), 45+2. Balotelli (NIC), 81. Dante (NIC), 89. Ganago (NIC)   39. Lees-Melou (NIC)

    Neproměněná penalta: 57. Balotelli (NIC), brankář Kawašima zneškodnil


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 26:19.
    FC Méty: Kawašima – Rivierez (63. Balliu), Diagné, Niakhaté, J. Palmieri – Mandjeck, Cohade (C) – Mollet (77. Boulaya), Milićević, Roux (90. Niane) – Rivière.
    Náhradníci: Beunardeau – Balliu, Selimovic, Poblete, Boulaya, Niane, Lempereur.

    OGC Nice: Benítez – Burner, Dante (C), M. Sarr, Coly – Lees-Melou, N. Mendy (76. Tameze), Seri (84. Makengo) – Srarfi (86. Ganago), Balotelli, Pléa.
    Náhradníci: Cardinale – Perraud, Marcel, Ganago, Tameze, Makengo, Pelmard.

    Rozhodčí: Hamel – Boutry, Philippe
    thejrc.org